Radioja Kombëtare Bullgare © 2021 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Ekspozitë virtuale prezanton mundësitë për pushim në Bullgari

Foto: holidayfair-sofia.com

Në mjedis të sigurt, me përmbajtje të pasur dhe pa kufizime të hapësirës fizike fillon edicioni i dytë virtual i Bursës Ndërkombëtare Turistike HOLIDAY&SPA EXPO.Ajo do të jetë në dispozicion të vizitorëve nga kudo në botë gjatë gjithë kohës, deri në orën 18:00 të 25 prillit. Ata që planifikojnë pushimet e tyre, si dhe specialistët në industrinë e turizmit mund të njihen me më shumë se 300 oferta për pushim të plotëvlefshëm, aventura të reja dhe programe të rimëkëmbjes pas Covid.

Në ekspozitën online do të përfshihen më se 50 hotele dhe komplekse, operatorë turistikë, bashki dhe rajone turistike nga Bullgaria, gjithashtu dhe kompani nga Greqia dhe Spanja dhe Organizata Kombëtare Turistike e Serbisë.

Veprimtaria mbahet nën egjidën e Ministrisë së Turizmit e cila prezanton Bullgarinë si një destinacion turistik në një stendë kombëtar.

Redaktore: Elena Karkallanova

Përgatiti në shqip: Svetllana Dimitrova


Më shumë nga rubrika

Vendpushimi Albena

Vendpushimi “Albena” ishte i pari që mori stikerin "100% të vaksinuar"

Vendet turistike në Bullgari me staf të vaksinuar do të marrin stiker "100% të vaksinuar", njoftoi në një konferencë shtypi në Albena Ministrja e Turizmit Stella Balltova. Pushimorja e parë që mori një stiker të tillë është Albena. Në vendpushim ka..

botuar më 21-06-10 7.29.MD

Me një vëmendje të shtuar pranë rezervuarëve gjatë sezonit të verës

Në muajt e ngrohtë të verës turistët kërkojnë freski buzë detit ose rreth lumenjve të bukur malorë dhe digave. Që të mund të ndihen të pa rrezikuar pranë rezervuarëve të shumtë të pa mbrojtur në vend, “njerëzit mund të pushojnë buzë tyre, por në..

botuar më 21-06-10 10.16.PD

Parashikueshmëria, vaksinimi masiv, hotelet kovid, apo si ta shpëtojmë verën turistike 2021?

Në këtë moment turistët kërkojnë një siguri më të madhe dhe parashikueshmëri. Ata gjithnjë e më pak ndikohen nga çmimet, nga atraksionet suplementare, cilësia e shërbimit si dhe nga faktorë të tjerë, të cilat paracaktonin sjelljen e tyre përpara..

botuar më 21-06-08 12.38.MD