Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 29 prill 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 29 prill.

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën“Inflacioni dhe mungesa e gazit – një kombinim i rrezikshëm”

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do të dëgjojmë së bashku këngën“Pashkët dhe Pranvera”.

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!


  • Lajmet - 0.52

  • Kënga e Ditës - 18.28

Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 28 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 28 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “ Mark Potts - një amerikan i dashuruar pas qytetit Shumen” Programi do të mbarojë..

botuar më 22-07-28 3.00.MD

Bullgaria sot – 27 korrik 2022

Në fillim të programit të ditës më 27 korrik 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në shënimin tonë politik do të dëgjoni pse në vjeshtë do të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare në Bullgari. Në rubrikën “Shoqëri” ju ofrojmë intervistën..

botuar më 22-07-27 3.00.MD

Bullgaria sot – 26 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 26 korrik. Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Vapa e madhe i shqetëson qytetarët dhe zjarrfikësit në Bullgari”..

botuar më 22-07-26 3.00.MD