Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 4 korrik 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 4 korrik. 

Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit. 

Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Plovdivi nderon me ekspozitë donatorin më të madh në shëndetësinë bullgare”

Programi do të mbarojë si zakonisht me rubrikën "Kënga e ditës”, ku do  t’ju ofrojmë të dëgjojmë  “Loja” – kështu quhet kënga që do të dëgjojmë në minutat e fundit të podkast-it tonë sot."

Ju urojmë një dëgjim të mbarë!

  • 01:07 Lajmet

  • 10:47 Kulturë

  • 15:25 Kënga e Ditës


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 17 gusht 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 17 gusht.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Një festival 48-orësh kënaq banorët dhe mysafirët në pjesën e vjetër të..

botuar më 22-08-17 3.00.MD

Bullgaria sot – 16 gusht 2022

Përshëndetje të nderuar miq! Fillon programi i ditës i Radio Bullgarisë më 16 gusht.  Në fillim mund të dëgjoni lajmet e fundit.  Pas kësaj do t’ju prezantojmë temën “Hotelierët janë të stresuar nga situata e paqëndrueshme, inflacioni dhe..

botuar më 22-08-16 3.00.MD

Bullgaria sot – 15 gusht 2022

Në fillim të programit të ditës më 15 gusht 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Fjetja e Hyjlindëses e cila gjithnjë bie më 15 gusht është një nga festat më të mëdha kishtare kushtuara Nënës së Zotit. Lidhur me këtë në rubrikën “Le të kujtojmë ...”  do..

botuar më 22-08-15 3.00.MD