Programi i ditës
Radioja Kombëtare Bullgare © 2022 Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Bullgaria sot – 2 gusht 2022

Në fillim të programit të ditës më 2 gusht 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit.

Më 2 gusht mbushen 119 nga epopeja e Ilindenit. Lidhur me këtë në rubrikën “Histori” do t’ju përqendrojmë vëmendjen mbi këtë Kryengritje dhe shkaqet që çuan në të.

Në “Këngën e ditës” edhe sot ju ofrojmë një këngë e bukur bullgare kushtuar verës. “Dita e verës” është titulli i saj dhe është në interpretim të grupit “Atlas”.

Ju urojmë minuta të këndshme!

  • 01.50 – Lajmet

  • 10.09 – Histori 

  • 18.44 – Kënga e Ditës


Më shumë nga rubrika

Bullgaria sot – 9 nëntor 2022

Në fillim të programit të ditës më 9 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj do t’ju përqendrojmë vëmendjen mbi   mbijetesën e bashkatdhetarëve tanë në Krahinat Perëndimore, pra rajonet kufitare juglindore të Serbisë me..

botuar më 22-11-09 3.00.MD

Bullgaria sot – 8 nëntor 2022

Në fillim të programit të ditës më 8 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj në rubrikën “Le të kujtojmë...” në lidhje me Ditën e Kryeengjëllit Mihaill, që bie më 8 nëntor, do të bëjmë një shëtitje deri në Manastirin “Shën Kryeengjëlli..

botuar më 22-11-08 3.00.MD

Bullgaria sot – 7 nëntor 2022

Të nderuar dëgjues, në fillim të programit të ditës më 7 nëntor 2022 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Pas kësaj, në rubrikën tonë “Politikë”, do t’ju ofrojmë intervistën e Krasimir Martinovit me ambasadoren bullgare në Izrael, Shkëlqesia e..

botuar më 22-11-07 3.00.MD