Джем сешън

СнимкаМузикалното предаване "Джем сешън" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 12.30 до 14.00 часа.

Водещи:  Милица Панайотова, Добромир Мързов, Кристиян Неделчев, Петър Венков, Христо Николов, Кремена Георгиева


Георги Дачев, група Do Sho: Обичам да запомням дори и лошите неща с нещо хубаво

Фронтменът на каварненската рок група Do Sho е първият музикант, който даде интервю за предаването Джем сешън в ефира на Радио Варна за 2022 г. В него музикантът разказва за успехите през миналата година, за незабравимите срещи с публиката, за фестивала..

публикувано на 12.01.22 в 17:24

"Околосветско пътешествие" на Велека Цанкова е най-излъчваната песен в ефира на Радио Варна за 2021 година

Записахме я с много любов тази година, в един студен февруарски ден , разказа в предаването "Джем сешън" Велека.  " Околосветско пътешествие "  е една песен, която още щом чуем започваме да си тананикаме, заразява ни със слънчевост,..

публикувано на 30.12.21 в 09:00

Кънтри-поп певицата AngeLire с дебютен сингъл

AngeLire (Анджелиа с ударение на първото А) е едно от новите имена на съвременната кънтри-поп сцена. Нейният дебютен сингъл "Daddy" излезе на 4 декември и е вдъхновен от личната история на певицата. Тя е на музикалната сцена вече 20 години -..

публикувано на 23.12.21 в 17:10
Иван Славов

Талантливият вокалист Иван Славов с дебютен запис в Радио Варна

Иван Славов е на 15 години от Варна и учи в ГПЧЕ „Йоан Екзарх“. Музикалния талант наследява от своя баща, който свири на китара. Уроците по пеене започва от първи клас. От няколко години негов вокален учител е Дамян Дамянов, който живее в..

публикувано на 18.12.21 в 08:25

Acoustic Corporation се завръщат с нова песен

Acoustic Corporation е група, която се отличава с оригиналното си звучене, смесващо влияния от най-различни посоки на стилистичния спектър в съвременната музика. Но най-характерната съставка е българският фолклор, който определя етно-фюжън посоката,..

публикувано на 17.12.21 в 12:13

Чавдар Гочев с втори албум

Точно две години след излизането на дебютното ЕР “Завинаги” на Чавдар Гочев , на музикалния пазар ще се появи “Свобода” . Изданието включва 4 нови песни и техни концертни версии, записани на сцената на варненския Държавен куклен театър. Музиката,..

публикувано на 09.11.21 в 13:39

New Music Now представя Михаил Йосифов и Новините в джаза

На 12 август за четвърта поредна година в клуб Ментол във Варна ще се проведе фестивалът New Music Now . Проектът се осъществява с подкрепата на Фонд Култура към Община Варна и има за цел да представя новите лица на българската музикална..

публикувано на 11.08.21 в 17:43

“Моменти“ на Петър Маринов - песен за красиво изживяните мигове

Във видеото към „Моменти“ са заснети отделни преживявания с любимия човек, като романтична разходка по брега на морето на фона на залязващото слънце. Всички те образуват един цял момент, в който има любов, щастие от близостта на другия..

публикувано на 30.04.21 в 15:21

Пътуваме към безкрая с "Влак" - новата песен на група Do Sho

От началото на пандемията, Георги не спира да отправя музикални поздрави в социалните мрежи към приятели и почитатели. Това е неговият начин да не губи връзката с публиката и да подарява музикални емоции на всички, които са зажаднели за тях...

публикувано на 25.04.21 в 20:34

Нели Петкова с нова песен и режисьорски дебют

„Не искам” е заглавието на най-новата песен на Нели Петкова . Музиката композират съвместно с Деян Асенов , автори на текста са Лора Димитрова и Йордан Ботев , които създават текста и на дуетната ѝ песен с Виктор Калев   „ Тук до мен” ...

публикувано на 10.04.21 в 18:25