Джем сешън

СнимкаМузикалното предаване "Джем сешън" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 12.30 до 14.00 часа.

Водещи:  Милица Панайотова, Добромир Мързов, Кристиян Неделчев, Петър Венков, Христо Николов, Кремена Георгиева


Вади Рум, Йордания

Ilko представя красотата на света чрез поредица от сингли

В края на 2022 г. българският продуцент и диджей Ilko ( Илин Гривишки ), познат както с дългогодишния си стаж зад диджей пулта, така и като част от групите Tri-O-Five и MAGntk , стартира поредица от сингли с обща концепция. Целта му е чрез..

публикувано на 09.03.23 в 11:04

Новото видео на Chillov - преклонение пред природата на Исландия

Варненският продуцент Chillov зарадва почитателите си с видеоклип към композицията "Somewhere" , която е част от последното му ЕР How Happy We Are . Кадрите са дело на видеографа Цветомир Върбанов-SemDD и представят необикновената красота на..

публикувано на 06.03.23 в 15:54

"Still Green"- първият сингъл на Христина Йосифова

17 -годишната талантлива изпълнителка подготвя дебютния си албум. Сингълът ще бъде част от дебютния ѝ албум. Текстовете и музиката на всички песни в него са дело на младата изпълнителка. Музикален продуцент и автор на аранжиментите е Ангел..

публикувано на 07.11.22 в 17:13

Група Антистрес терапия лекува с музика

Пловдивската група Антистрес терапия се завръща с втори, едноименен сингъл. След дебютната си песен "В Капана" музикантите подновяват мисията си да борят стреса навсякъде и във всичките му форми. Според Иво Матеев , китарист и вокалист на..

публикувано на 02.11.22 в 07:40
Дизайн: Иван Алексиев-Вантка

Новият албум на Chillov - между класиката и електронния звук

Варненският продуцент Chillov ( Цветан Момчилов ) е един от ярките представители на експерименталната музикална сцена в България. В края на август излезе дебютният му албум, предшестван до този момент от един ремикс и два авторски сингъла,..

публикувано на 20.09.22 в 14:37

Чавдар Гочев: Свободата е най-важното нещо, което човек трябва да държи в ръцете и в сърцето си

По-лиричен и по-интимен от дебютният "Завинаги", вторият миниалбум на Чавдар Гочев вече е факт. Озаглавен е "Свобода" и съдържа 4 песни, изцяло композирани и изсвирени от варненския артист. <iframe width="100%" height="390"..

публикувано на 29.05.22 в 14:04

Варненската певица eleeza с дебютен сингъл

Елисавета Ташева-eleeza (произнася се "Елиза") знае как да превръща мечтите си в реалност. Тази година завършва Четвърта езикова гимназия "Фредерик Жолио-Кюри", а желанието ѝ е да продължи образованието си в Националната музикална академия “Проф...

публикувано на 04.04.22 в 15:15

Атанас Кателиев представя "Един за друг"

Атанас Кателиев издаде, че вече работи по видео реализацията на песента "Трябва да знам", която също е част от албума. Паралелно с това изпълнителят пише и нови песни, които предстои да бъдат завършени. И в следващите проекти ще продължи..

публикувано на 17.02.22 в 11:34

Рали Ралев-Jokozzo с нов сингъл

Рали Ралев е едно от имената на варненската музикална сцена, които обичат да стоят извън светлините на прожекторите. Но през последните 20 години той е неизменна част от същата тази сцена, участвайки като барабанист в редица групи, последната от..

публикувано на 22.01.22 в 15:36

Георги Дачев, група Do Sho: Обичам да запомням дори и лошите неща с нещо хубаво

Фронтменът на каварненската рок група Do Sho е първият музикант, който даде интервю за предаването Джем сешън в ефира на Радио Варна за 2022 г. В него музикантът разказва за успехите през миналата година, за незабравимите срещи с публиката, за фестивала..

публикувано на 12.01.22 в 17:24