"От другата страна"


Снимка  Всеки понеделник от 21.00 до 24.00 часа

  “От другата страна” – предаване за екстремна музика! Без компромиси! Мястото, където си дават среща различните, алтернативните, всички онези, които не се движат по мейнстрийма и модата, а имат смелостта да надникнат “От другата страна”...

В предаването се представят млади бълграски групи и албуми на родни банди, както и гостуванията на емблематични и ъндърграунд артисти от хард рока и хеви метъла. Акцентира се и върху актуалните имена от сцената. Дава се възможност за представяне на концерти, музикални и книжни издания, списания – всички сфери от живота, които по един или друг начин са свързани с екстремната музика.

Автор и водещ - Мартин Николов.

На 22 май в "От другата страна" по Радио Варна

На 22 май в "От другата страна" по Радио Варна Специално интервю сDonald Tardy (OBITUARY, TARDY BROTHERS). Представяне на новия албум на ODDPLAY "Inherited" – разговор с Жасмина Димитрова и Александър Енев. Разговор с Петър Петров за дебюта на..

публикувано на 22.05.23 в 14:25

Michael Angelo Batio (MANOWAR, екс-NITRO): Китарата никога не е била в по-добра кондиция

Интервю с Michael Angelo Batio (MANOWAR, екс-NITRO) Само ден ни дели от шоуто „Electric Guitarlands”. Пред феновете в София, по покана на „BGTSC”, ще излязат четирима китаристи, всеки със своя път и кариера. Това накратко са - гръцкият китарен герой..

публикувано на 17.05.23 в 10:00

На 15 май в "От другата страна" по Радио Варна

На 15 май в "От другата страна" по Радио Варна Специално интервю с Ricky Warwick (BLACK STAR RIDERS, THIN LIZZY, THE ALMIGHTY). Представяне на дебюта на ADULT CRUSH "Disconnect" – разговор с Александър Бояджиев (LAST HOPE, "141"). Рози..

публикувано на 14.05.23 в 08:06

Gus G. (FIREWIND, екс-Ozzy): "На първо място трябва да бъдете себе си"

Интервю с Gus G. (FIREWIND, екс-Ozzy) Няколко дни ни делят от шоуто „Electric Guitarlands”. Пред феновете в София, по покана на „BGTSC” ще излязат четирима китаристи, всеки със своя път и кариера. Това   накратко са - Michael Angelo..

публикувано на 10.05.23 в 09:04

Erik Danielsson (WATAIN): "Ако можех, щях да взривя Интернет"

Интервю с Erik Danielsson (WATAIN) По-малко от две седмици останаха до третия концерт на блек екстремистите WATAIN в София. Блек церемоният, в която ще участват още BØLZER и CONCRETE WINDS, е организирана от „EventEase”. В София WATAIN ще..

публикувано на 09.05.23 в 10:34

На 8 май в "От другата страна" по Радио Варна

На 8 май в "От другата страна" по Радио Варна Специално интервю с Gus G. (FIREWIND, екс-Ozzy Osbourne) – част две. Специално интервю с Michael Angelo Batio (MANOWAR, екс-NITRO). Представяне на английската рок банда SILVERHEX – разговор с Живодар..

публикувано на 08.05.23 в 14:25

В "Гравитация нула" на 5 май

В „Гравитация нула” днес 5 май с Мартин Николов - Графити артистът Дамян Николов – гост в „Гравитация нула”; - Изложбата "Далеч от Африка" на фотографа Атанас Кънев и на театралния режисьор Елена Панайотова е във Варна; -..

публикувано на 05.05.23 в 13:02

Class Grenayde (LORD OF THE LOST): Спечелването на "Евровизия" ще е добре за цялата метъл сцена

Интервю с Class Grenayde (LORD OF THE LOST) Немската готик метъл банда LORD OF THE LOST ще представя Германия на „Евровизия” с едноименната песен от техния последен албум „Blood & Glitter”. По този повод на 24 април в „От другата страна” чухте..

публикувано на 05.05.23 в 09:05

Gus G. (FIREWIND, екс-Ozzy Osbourne): В края на краищата в някакъв момент всички сме просто продукти

Интервю с Gus G. (FIREWIND, екс-Ozzy Osbourne) Какво е общото между Ozzy Osbourne, DREAM EVIL, MYSSTIC PROPHECY, NIGHTRAGE, ARCH ENEMY, Paul Di'Anno и FIREWIND? Метълът е едно от нещата. Другото е Gus G., който в един или друг период от кариерата..

публикувано на 02.05.23 в 08:30

На 1 май в "От другата страна" по Радио Варна

На 1 май в "От другата страна" по Радио Варна Специално интервю с Erik Danielsson (WATAIN). Специално интервю с Class Grenayde (LORD OF THE LOST). В "Мазето на Вакашински" - нощният експерт по екстремен метъл Албена Цолова - Бета и Ясен Вакашински..

публикувано на 01.05.23 в 14:25