Две нови футболни книги във Варна за двама славни герои

Две нови футболни книги се появиха във Варна. В тях главните герои са две от футболните легенди на Варна, България и най-вече на Спартак Варна. Става дума за Илия Кирчев и вратаря Красимир Зафиров. По време на годишното събрание на сдружение "Стратегия..

публикувано на 14.11.22 в 11:05

Светльо Стоянов и Христо Филчев: Тренираме в претъпкана зала. Не е нормално

Треньорите по класическа борба в клуб "Локомотив-93"- Варна Светлозар Стоянов /горе на снимката/ и Христо Филчев /долу/ са щастливи от спечелените медали на техните състезатели на Балканското първенство в Румъния. Максим Милчев се завърна със злато и..

публикувано на 11.11.22 в 11:31

Венци Младенов: В края на седмицата басейн „Алекси Алексиев“ ще работи

Във Варна напрежението, свързано с плувен басейн „Алекси Алексиев“, изчезна. Басейнът е пълен с вода след ремонта. Почти сигурно е, че в събота ще отвори врати за състезатели и граждани. В момента тече шоково обработване на водата с химикали...

обновено на 09.11.22 в 12:02

Киселичков и Димитров смятат, че са имали шанс за успех срещу Левски

Варненският футболен клуб „Спартак“ израства с всеки изминал ден. Отборът се заврърна в елита този сезон, като в началото беше доста плах и несигурен, но сега варненци излизат със самочувствие дори срещу грандовете в шампионата. „Спартак“..

публикувано на 07.11.22 в 11:45

Галин Димов: Първи по рода си турнир по кик бокс

Много интересен турнир по кик бокс ще се  проведе тази събота в един от големите търговски центрове във Варна.Истински срещи ще има, при това на ринг. Българска конфедерация кик бокс и муай тай заедно с търговския център правят копродукция, като..

публикувано на 05.11.22 в 17:05

Стилиан Тричков: Участвах заради шоуто, а не за класиране

Стилиан Тричков е дрифт състезател, но това не му попречи да бъде сред участниците в надпреварата по Гимкхана във Варна. Той показа образцово каране, с много прецизност и в същото време много атрактивност. След последния му старт го спирам за..

публикувано на 04.11.22 в 11:20

Главните действащи лица с коментар за мача Черно море-Левски

Футболните отбори на Черно море и Левски направиха безобразно слаб и скучен мач в очакваното с огромен интерес дерби.Всъщност това беше отложен мач от 4-я кръг на първенството. Двата тима играха с напрежение да не допуснат загуба, а това се..

публикувано на 03.11.22 в 11:10

Двама треньори разкриват успехите на техни състезатели

Макар и с известно закъснение най-добрите спортисти на Варна за месец септември получиха наградите си в месечната анкета „Спортист на Варна“. Тържеството беше в Юнашкия салон, като за първи път от доста време насам присъстваха всички номинирани..

публикувано на 02.11.22 в 11:31

Иван Малчев: Чувствам се страхотно. Три пъти непобеден.

Иван Малчев е варненски културист и в момента е №1 в България. Той стана за пореден път шампион на България по културизъм. Състезател е на клуб „Велев“. Този успех му донесе и признанието „Спортист на Варна“, след като спечели онлайн..

публикувано на 01.11.22 в 11:10

Атанас Стоилов: Скоро ще открием модернизиран стадион, а имаме и проект за спортна зала

Нов футболен стадион беше открит в Аксаково. Специален гост на тържеството беше президентът на футболната централа Борислав Михайлов, както и неговият заместник Емил Костадинов. Кметът на Аксаково Атанас Стоилов заяви, че освен новият терен с..

публикувано на 31.10.22 в 11:10