Post Factum


СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.00 до 18.00 часа.

Водещи: Валери Великов и Жоро Бекяров.
.
Премиерът в оставка Кирил Петков дойде тази сутрин в Министерския съвет.

"Post Factum" с Александър Йорданов, на 27 юни

В 10 часа и 13 минути Кирил Петков депозира оставката на правителството в деловодството на Народното събрание. Не го направи лично, а чрез куриер. С политолога Сергей Петров ще разговаряме за политическата обстановка у нас и кой ще спечели и..

публикувано на 27.06.22 в 16:15

POST FACTUM с Александър Йорданов, на 15 юни

В средата сме на работната седмица, политическите скандали не спират, но дойде Видовден и в днешното издание на „Пост фактум“ очаквайте: Политологът от Варна Сергей Петров за актуалната политическа ситуация у нас. С него ще обсъдим и..

публикувано на 15.06.22 в 14:07

POST FACTUM с Валери Великов, на 14 юни

Комбайнеро-интелигентският „Пост фактум“ ще започне с втори прочит на раздора в управляващата коалиция. Политическите тублоленции коментираме заедно с Арман Бабикян - ПР експерт и депутат в 45-ото и 46-ото Народно събрание...

публикувано на 14.06.22 в 16:27

POST FACTUM с Валери Великов, на 10 юни

Политическите турболенции коментираме заедно с анализатора и бивш заместник-председател на ДПС Осман Октай. В "Пост на деня" обръщаме специално внимание на публикация в сайта на Радио Варна. В нея можете да прочетете, че колегата Светлана Вълкова,..

публикувано на 10.06.22 в 16:35
Нери Терзиева

POST FACTUM с Валери Великов, на 2 юни

Началото на "Пост фактум" е посветено на известния журналист Нери Терзиева, която внезапно  почина тази нощ. В едно интервю Нери Терзиева се описва така: "Аз съм самоука - на турски има един лаф "калдъръм чичек" - калдъръмено цвете, саморасляк...

публикувано на 02.06.22 в 15:59

POST FACTUM на 1 юни

Честит първи юни! В Международния ден на детето "Post factum" е в екип Александър Йорданов и звукорежисьора Недялко Добрев. В студиото няма как да мине без деца, специални гости ще ни бъдат шестгодишният Максимилиан и осемгодишният му брат..

публикувано на 01.06.22 в 15:33

POST FACTUM с Валери Великов, на 31 май

Върховният адиминистративен съд изслуша страните   по делото за добива на природен газ в община Генерал Тошево. Подробностите - от Александър Кашъмов, който е адвокат на РИОСВ-Варна. Колко украински бежанци отпътуваха от Варна в следобедните..

публикувано на 31.05.22 в 15:56

POST FACTUM с Александър Йорданов, на 30 май

Инфлация, пенсии, евро, бежанци...част от водещите теми във всекидневието ни от известно време. В днешното издание на „Post Factum“ ще се спрем на голямото преместване на бежанците от курортите край Варна към вътрешността на страната или по-точно -..

обновено на 30.05.22 в 16:00
На бал в кофата на багера...

POST FACTUM с Валери Великов, на 26 май

Украинските бежанци продължават да напускат България и се завръщат в Украйна. Една от причините е неяснотата какво ще се случи след по-малко от седмица, когато бежанците трябва да напуснат хотелите, в които са настанени. Какво се случва на..

публикувано на 26.05.22 в 16:41
Повреден руски танк край Харков

POST FACTUM с Валери Великов, на 18 май

Антикризисните мерки, обявени днес от кабинета, бяха определени от някои икономисти като "доста закъснели, но все пак по-добре от никакви". Какво предлагат управляващите, научаваме от Цветелина Стоянова. Мерки за борба с инфлацията или за помощ на..

публикувано на 18.05.22 в 15:47