Post Factum


СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.00 до 18.00 часа.

Водещи: Валери Великов и Жоро Бекяров.
.

"Post Factum" с Валери Великов, на 23 септември

В началото се разхождаме из Варна, стъпвайки по изпочупени тротоарни плочки, минавайки през подлези с рухнали тавани и опитвайки се да си хвърлим боклука в кошче без дъно. Какви са нещата, които НЕ трябва да правиш във Варна и по какво се познава истинския..

публикувано на 23.09.20 в 15:44

"Post Factum" с Валери Великов, на 21 септември

Ако сте ни слушали в петък, сигурно си спомняте нашата главна героиня Пенка от администрацията, която се канеше през почивните дни да прави лютеница. Казвам КАНЕШЕ, защото подозирам, че мъжа й е свършил повечето работа, все пак горкия още от..

публикувано на 21.09.20 в 15:06

"Post Factum" с Валери Великов, на 18 септември

Нали знаете, че петък може да не е голям празник, но пък е редовен. За някои от администрацията може и голям празник да е. Те най-вероятно са запразнили от обяд, предварително усещайки насладата от дългия четиридневен уикенд. Сигурен съм, че..

публикувано на 18.09.20 в 16:10

"Post Factum" с Валери Великов, на 16 септември

Започваме с коментар на две от важните новини от днешната реч за състоянието на съюза на председателят на европейската комисия Урсула фон ден Лайен. И двете ни касаят пряко. Първата е, че толкова коментираната минимална европейска заплата може и да..

публикувано на 16.09.20 в 15:58

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 15 септември

На есен с песен и...с маска. Първият учебен ден през погледа на първолаците и техните учители. Четиригодишните деца ще подлежат на задължителна предучилищна подготовка. Това прие окончателно Народното събрание с промени в Закона за училищното и..

публикувано на 15.09.20 в 16:38

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 17 март

Казахстан използва самолети в борбата с коронавируса. Те пръскат от въздуха с дезинфектанти. И от Казахстан, към коронаабсурдите у нас. Бившият евродепутат д-р Антония Първанова с няколко важни въпроса относно COVID-19. Интервю на..

публикувано на 17.03.20 в 15:57

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 13 март

Извънредното положение заради коронавируса - слушаме Венцислав Мутафчийски. Мерките във Варна разяснява зам.-кметът Коста Базитов. Ситуацията в Добрич - пряко от кореспондента на БНР Мая Щърбанова Може ли да бъде спасен туристическия сезон? - хотелиерът..

публикувано на 13.03.20 в 16:57
Мъж се опитва да избегне проверка от КАТ

"Post Factum" с Валери Великов, на 9 март

Новото и важното във връзка с коронавируса във Варненска област и в страната, обобщаваме заедно с директора на Дирекция "Надзор на заразните болести" в Регионалната здравна инспекция във Варна д-р Янка Драганова. Италия под сянката на COVID-19. Интервю на..

публикувано на 09.03.20 в 16:01
Новият вирус роди и ново изкуство

"Post Factum" с Валери Великов, на 4 март

„Две опашки се вият – извиват, мила моя майнольо, едната ми е била във Варна града, другата в по цялата земя българска. Опашки за карти автобусни и за уредби газови. То не ми било две опашки, а две змии черни.“ Така започва новата народна..

публикувано на 04.03.20 в 16:10

"Post Factum" с Валери Великов, на 2 март

Колата ви може да е мнооого мръсна, фаровете да са като албански фенери, на които им падат батериите. Може всички гълъби и гларуси да са се упражнявали по точна стрелба върху милото ви возило. Може по страничните огледала да има един слой кит, като..

публикувано на 02.03.20 в 15:52