Post Factum


СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.00 до 18.00 часа.

Водещи: Валери Великов и Жоро Бекяров.
.

"Post Factum" с Валери Великов, на 30 септември

Ходенето пеша е полезно. Стяга фигурата и действа успокояващо. Особено на наранените и обидените. Ходи пеша, съветва експерт. За някои хора думите му са дразнещи, като звука от поцинкована кофа, която пада наподу по стълбите. Но още за това - в..

публикувано на 30.09.20 в 15:37

"Post Factum" с Валери Великов, на 29 септември

В началото на "Пост фактум" се пренасяме във фоайето пред зала "Пленарна" в сградата на община Варна. В тази зала, сигурно знаете, се провеждат сесиите на общинския съвет. Понякога случващото се в това фоайе е по-интересно отколкото това, за..

публикувано на 29.09.20 в 16:30
Паметникът на Хан Аспарух в Добрич

"Post Factum" с Валери Великов, на 25 септември

Днес е 25 септември - празникът на Добрич. По този повод реших да ви кажа какво не трябва да правите и какво не трябва да пропускате, ако се озовете в Добрич. Какво се случи на днешното дело за добива на газ в Добруджа, научаваме от Иванка..

публикувано на 25.09.20 в 15:53

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 24 септември

Депутатите днес свалиха маските. Но не в оня смисъл, а в прекия. Без маски може да се стои в пленарната зала на парламента, става ясно от писмен отговор на здравния министър Костадин Ангелов до депутати от БСП. Ангелов се мотивира..

публикувано на 24.09.20 в 16:09

"Post Factum" с Валери Великов, на 23 септември

В началото се разхождаме из Варна, стъпвайки по изпочупени тротоарни плочки, минавайки през подлези с рухнали тавани и опитвайки се да си хвърлим боклука в кошче без дъно. Какви са нещата, които НЕ трябва да правиш във Варна и по какво се познава истинския..

публикувано на 23.09.20 в 15:44

"Post Factum" с Валери Великов, на 21 септември

Ако сте ни слушали в петък, сигурно си спомняте нашата главна героиня Пенка от администрацията, която се канеше през почивните дни да прави лютеница. Казвам КАНЕШЕ, защото подозирам, че мъжа й е свършил повечето работа, все пак горкия още от..

публикувано на 21.09.20 в 15:06

"Post Factum" с Валери Великов, на 18 септември

Нали знаете, че петък може да не е голям празник, но пък е редовен. За някои от администрацията може и голям празник да е. Те най-вероятно са запразнили от обяд, предварително усещайки насладата от дългия четиридневен уикенд. Сигурен съм, че..

публикувано на 18.09.20 в 16:10

"Post Factum" с Валери Великов, на 16 септември

Започваме с коментар на две от важните новини от днешната реч за състоянието на съюза на председателят на европейската комисия Урсула фон ден Лайен. И двете ни касаят пряко. Първата е, че толкова коментираната минимална европейска заплата може и да..

публикувано на 16.09.20 в 15:58

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 15 септември

На есен с песен и...с маска. Първият учебен ден през погледа на първолаците и техните учители. Четиригодишните деца ще подлежат на задължителна предучилищна подготовка. Това прие окончателно Народното събрание с промени в Закона за училищното и..

публикувано на 15.09.20 в 16:38

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 17 март

Казахстан използва самолети в борбата с коронавируса. Те пръскат от въздуха с дезинфектанти. И от Казахстан, към коронаабсурдите у нас. Бившият евродепутат д-р Антония Първанова с няколко важни въпроса относно COVID-19. Интервю на..

публикувано на 17.03.20 в 15:57