Post Factum


СнимкаПредаването "Post Factum" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 17.00 до 18.00 часа.

Водещи: Валери Великов и Жоро Бекяров.
.

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 17 март

Казахстан използва самолети в борбата с коронавируса. Те пръскат от въздуха с дезинфектанти. И от Казахстан, към коронаабсурдите у нас. Бившият евродепутат д-р Антония Първанова с няколко важни въпроса относно COVID-19. Интервю на..

публикувано на 17.03.20 в 15:57

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 13 март

Извънредното положение заради коронавируса - слушаме Венцислав Мутафчийски. Мерките във Варна разяснява зам.-кметът Коста Базитов. Ситуацията в Добрич - пряко от кореспондента на БНР Мая Щърбанова Може ли да бъде спасен туристическия сезон? - хотелиерът..

публикувано на 13.03.20 в 16:57
Мъж се опитва да избегне проверка от КАТ

"Post Factum" с Валери Великов, на 9 март

Новото и важното във връзка с коронавируса във Варненска област и в страната, обобщаваме заедно с директора на Дирекция "Надзор на заразните болести" в Регионалната здравна инспекция във Варна д-р Янка Драганова. Италия под сянката на COVID-19. Интервю на..

публикувано на 09.03.20 в 16:01
Новият вирус роди и ново изкуство

"Post Factum" с Валери Великов, на 4 март

„Две опашки се вият – извиват, мила моя майнольо, едната ми е била във Варна града, другата в по цялата земя българска. Опашки за карти автобусни и за уредби газови. То не ми било две опашки, а две змии черни.“ Така започва новата народна..

публикувано на 04.03.20 в 16:10

"Post Factum" с Валери Великов, на 2 март

Колата ви може да е мнооого мръсна, фаровете да са като албански фенери, на които им падат батериите. Може всички гълъби и гларуси да са се упражнявали по точна стрелба върху милото ви возило. Може по страничните огледала да има един слой кит, като..

публикувано на 02.03.20 в 15:52

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 28 февруари

Започваме с една почти истинска история за това как протича работния петък по български. Приложението и сайта Varnatraffic който до скоро показваше движението на автобусите от линиите на Градския транспорт във Варна, отново ще заработи...

публикувано на 28.02.20 в 15:50
Тотална защита от коронавируса...

"Post Factum" с Валери Великов, на 25 февруари

Световната здравна организация (СЗО) заяви във вторник, че страните по цял свят трябва да са готови за бързо разпространяващият се коронавирус, който "буквално чука на вратата" . В същото време от Националната пациентска организация изпратиха..

публикувано на 25.02.20 в 15:42

"POST FACTUM" с Валери Великов, на 24 февруари

Коронавирусът – реакции в Италия и у нас. Слушаме здравния министър Кирил Ананиев и кореспондента на БНР в Рим Елена Шаханова. Специализираната прокуратура ще проверява сигнала на член на Сената на парламента на Чехия Лукаш Вагентнехт за..

публикувано на 24.02.20 в 14:50
Строители санират оградата на затвора в Пловдив

"Post Factum" с Валери Великов, на 19 февруари

Започваме с острата реакция на премиера Бойко Борисов от тази сутрин заради поставянето на знаци за винетни стикери и пречупваме проблема през погледа на варненци. Продължамат проявите по повод 147 години от гибелта на Апостола на свободата..

публикувано на 19.02.20 в 15:48

"Post Factum" с Валери Великов, на 18 февруари

В началото отговаряме на въпроса: Коя е датата на обесването на Левски – 18 или 19 февруари? Знаете ли къде е улица „Александър Малинов“ във Варна? В центъра на града, на пресечката на „Княз Борис I“, в къщата на № 5 се е намирала..

публикувано на 18.02.20 в 15:51