Алея на музиката

Снимка

"Алея на музиката" е предаване за българска и световна поп и джаз музика. Излъчва се всеки вторник от 20:00 до 23:00 в ефира на Радио Варна, с автор и водещ Милица Панайотова.

Любо Киров с нова песен, предстоящ албум и лятно турне

"Целуни ме" е заглавието на новия сингъл на Любо Киров, който поставя началото на предстоящия му албум. В предаването "Алея на музиката" в ефира на Радио Варна , изпълнителят разказа какво се е променило за него през изминалата година:..

публикувано на 15.04.21 в 10:59

Да се вгледаме по-дълбоко в света, който ни заобикаля е посланието на “Open your eyes”- вторият авторски албум на София Димитрова

София Димитрова е един от ярките представители на варненската музикална сцена. Две години след дебютния албум „ Return” , тя представя втория си проект с авторска музика -„ Open your eyes”. В основата му е..

публикувано на 08.04.21 в 13:38

„Любов“ е първият самостоятелен албум на Милена Костова и Иван Гърбачев

Вокалистката Милена Костова и пианистът Иван Гърбачев издадоха първия си съвместен авторски албум. Тя е автор на текстовете, а той композира музиката и аранжиментите на песните в проекта. „Любов” е записан с Александър Леков – бас,..

обновено на 02.04.21 в 17:02

"Съвременен джаз с българска лирика" - един проект на Велека Цанкова, Михаил Йосифов и Атанас Попов

Четири нови български мелодични и романтични джаз песни записаха  Велека Цанкова – вокал, Михаил Йосифов – тромпет и Атанас Попов – барабани. Те са част от проекта "Съвременен джаз с българска лирика", продуциран съвместно с..

обновено на 02.04.21 в 09:30
Лилия Николова

„Нямам без теб” – първата авторска песен на Лилия Николова

Tалантливата певица от Варна Лилия Николова e най-младият участник в петдесет и първото издание на Конкурса за нова българска поп и рок песен „Пролет” 2020 на БНР. Тя бе сред финалистите в тазгодишното издание на конкурса. Песента, с която Лилия..

обновено на 24.06.20 в 18:56

Стефан Вълдобрев на 50: Вдъхновяват ме светлите неща

A ктьор, филмов режисьор, композитор, текстописец, певец, лидер на групата "Обичайните заподозрени", а от скоро и автор на книга. Стефан Вълдобрев празнува на днешния 20 май 50-годишния си юбилей с "Книга за песните", с която подари на..

публикувано на 20.05.20 в 16:22

RETURN - дебютният албум на София Димитрова

София Димитрова започва музикалния си път като оперна певица. Възпитаник е на Националното училище по изкуствата „Добри Христов” във Варна. Живее в продължение на 15 години в Ню Йорк. Изнася концерти в Италия, Швейцария, Португалия, Испания, САЩ,..

публикувано на 13.05.19 в 17:40
Маги Алексиева - Mey и JCAT

“Love аnd Receive” - новият албум на Маги Алексиева - Мey и група JCAT

“Love and receive” е новият албум на Маги Алексиева - Mey , който се появява само година след предходния ѝ проект „Joy”. За разлика от предишните в които се преплитат фънк, соул и ар енд би, този е ориентиран към джаз и поп звученето...

публикувано на 14.12.18 в 20:56
Нели Рангелова

Нели Рангелова: Моят живот е музиката, моят живот е сцената

Юбилеен концерт в Зала 1 на НДК подготвя поп певицата Нели Рангелова . "40 години на сцена споделени с приятели" е надсловът на музикалното събитие, което ще се състои на 7 октомври.  "Всичко е много динамично, нещата стават страхотни,..

обновено на 07.10.18 в 15:46