Златното сечение

„Златното сечение” е най-новото предаване в ефира на Радио Варна. Негов автор и водещ е Валерия Василева, която 10 години води предаването за образование „Отличен 6”.

„Златното сечение” ще се излъчва всеки четвъртък във времето от 11.10 часа до 12.00 часа, като днес е първото му издание.

Анна Грозданова

Терапията с ледена вода - ключ към добро здраве и дълголетие

Мнозина вече са чували за Ледения човек - Вим Хоф. Той е холандец и спонтанно открива преди години силата на баните в ледена вода и благотворното им влияние върху физическото и психическо здраве на човека. Експериментира със себе си, по-късно и с близки и..

публикувано на 23.06.22 в 17:39
Иво Величков

Психологът Иво Величков: Има ли проблем, има и решение

Иво Величков е психотерапевт с повече от 20-годишен опит в областта, автор на „ Тайните на хипнозата“ , многократно издавана у нас и в чужбина. Председател e на Българска Асоциация по Хипноза . Завършил е философия в СУ..

публикувано на 13.09.21 в 10:50
Деница Христова

Деница Христова: Няма жена, която да не е красива, облечена в носия!

За Еньовден Валерия Василева разговаря с Деница Христова - старши учител в начален етап в СУ "Св. Климент Охридски" - Варна. В своята работа с децата от първи до четвърти клас приема за своя мисия да им даде знание и любов към народните ни традиции и..

обновено на 24.06.21 в 15:38
Еньовден пред Радио Варна, архив

"Златното сечение" на 24 юни

Темата на предаването - българските обичаи, музикалният ни фолклор и децата, е подсказана от календара, от красивия юнски празник, посветен на лятното слънцестоене - Еньовден. Наш водач в традициите, народните вярвания и ритуалите за този ден, свързани със..

публикувано на 24.06.21 в 10:58

"Златното сечение" на 17 юни с Валерия Василева: Източната йога и западният човек

От 2014 година 21 юни е Международен ден на йога с решение на Общото събрание на ООН. Тази година заради пандемията от Covid-19 отново всички събития, които са и под егидата на Посолството на Индия в България, са онлайн - отворени за всички, които биха..

публикувано на 17.06.21 в 11:30
Валерия Василева

"Златното сечение" - новото предаване в ефира на Радио Варна

„Златното сечение” е най-новото предаване в ефира на Радио Варна. Негов автор и водещ е Валерия Василева, която 10 години води предаването за образование „Отличен 6”. „Златното сечение” ще се излъчва всеки четвъртък във времето от 11.10..

публикувано на 03.06.21 в 07:50