Златното сечение

„Златното сечение” е най-новото предаване в ефира на Радио Варна. Негов автор и водещ е Валерия Василева, която 10 години води предаването за образование „Отличен 6”.

„Златното сечение” ще се излъчва всеки четвъртък във времето от 11.10 часа до 12.00 часа, като днес е първото му издание.

Деница Христова

Деница Христова: Няма жена, която да не е красива, облечена в носия!

За Еньовден Валерия Василева разговаря с Деница Христова - старши учител в начален етап в СУ "Св. Климент Охридски" - Варна. В своята работа с децата от първи до четвърти клас приема за своя мисия да им даде знание и любов към народните ни традиции и..

обновено на 24.06.21 в 15:38
Еньовден пред Радио Варна, архив

"Златното сечение" на 24 юни

Темата на предаването - българските обичаи, музикалният ни фолклор и децата, е подсказана от календара, от красивия юнски празник, посветен на лятното слънцестоене - Еньовден. Наш водач в традициите, народните вярвания и ритуалите за този ден, свързани със..

публикувано на 24.06.21 в 10:58
Валерия Василева

"Златното сечение" - новото предаване в ефира на Радио Варна

„Златното сечение” е най-новото предаване в ефира на Радио Варна. Негов автор и водещ е Валерия Василева, която 10 години води предаването за образование „Отличен 6”. „Златното сечение” ще се излъчва всеки четвъртък във времето от 11.10..

публикувано на 03.06.21 в 07:50