Позиция

СнимкаПредаването "Позиция" се излъчва всяка събота от 10:00 до 12:00 часа.

Седмично обзорно обществено-политическо предаване с анализи, интервюта, коментари, разговори и дискусии по актуални  процеси.  В предаването "Позиция" са обособени няколко тематични рубрики, които застъпват основи направления от политическия, обществения и културен живот в страната и във Варна. Една от основните цели на предаването е не само да бъде направен обзор на изминаващата седмица, но и да бъдат обхванати в пълнота всички гледни точки по даден проблем.

За "Позиция" работят журналистите Георги Бекяров и Валери Великов в екип с дежурен звукорежисьор. "Позиция" с Валери Великов, на 7 декември

Първото радио в България – Радио Варна навършва 85 години на 9 декември. За много от нашите слушатели то е просто Радиото – една институция, която се е превърнала в емблема за професионализъм. В началото на "Позиция" ще чуете репортаж, събрал..

публикувано на 07.12.19 в 09:00

"Позиция" с Валери Великов, на 30 ноември

Тази събота в „Позиция” от 10 до 12 часа очаквайте: Новата европейска комисия започва работа от утре – 1 декември . Кои са основните приоритети и проблемите, с които ще трябва да се справят новите еврокомисари, научаваме от интервюто на..

публикувано на 30.11.19 в 08:30

"Позиция" с Валери Великов, на 23 ноември

БСП-Варна след местните избори – гост в студиото е бившият депутат и настоящ общински съветник проф. Анелия Клисарова. Новата стратегия за борба с корупцията в Европейския съюз е повод за разговора с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев...

публикувано на 23.11.19 в 08:55
Президентът на Боливия Ево Моралес

"Позиция" с Жоро Бекяров, 15 ноември

Темите и гостите в предаването позиция тази събота: Какво казаха и какво не казаха новите общински съветници на стартиращия нов общински съвет тази седмица? Ще има ли тематични или стабилни мнозинства в местния парламент? Защо според..

публикувано на 15.11.19 в 16:10

"Позиция" с Жоро Бекяров, 9 ноември

След дългата пауза, предаването "Позиция" се завръща отново с анализи, коментари и интервюта. В края на тази година, политическата карта се пренареди отново. Случи ли се пренареждане във Варна? След местните избори 2019-та- какво обеща за новия си..

обновено на 09.11.19 в 09:17

"Позиция" с Валери Великов, на 21 септември

Кой спря радиото? Този въпрос си задаваме не само ние – работещите в него, но сигурно и вие – нашите слушатели. Въпросът трябваше да получи своя отговор след като станаха ясни резултатите от прокурорската проверка в радиото и след срещите и..

публикувано на 21.09.19 в 08:30

"Позиция" с Жоро Бекяров, 3 август.

Темите и гостите в последното предаване "Позиция" преди лятната ваканция на политиците: В студиото на Радио Варна гостува заместник кмета по сигурността Тодор Иванов с когото ще говорим за актуализацията на плана за движение който би трябвало да реши..

публикувано на 02.08.19 в 14:58

"Позиция" с Валери Великов, на 27 юли

В „Позиция” днес, от 10 до 12 часа, очаквайте: Кой е председател на Градския съвет на БСП във Варна? Отговаря гостът в студиото – Христо Боев. Българите възприемат Европейската комисия като последна инстанция. Коментар на говорителя на..

публикувано на 27.07.19 в 08:00

"Позиция" с Жоро Бекяров, 20 юли

Темите и гостите в предаването "Позиция" на 20 юли: Кой е председател на ГС на БСП във Варна след акцията на лидера на социалистите Корнелия Нинова в морската столица. Коментар на варненския депутат Красимир Янков. Кой подкрепя..

публикувано на 19.07.19 в 14:25

"Позиция" с Валери Великов, на 13 юли

Достъпът на автомобили в Морската градина и инфраструктурните проекти са основни теми в разговора с госта в студиото - Васко Василев – председател на ДСБ-Варна От 1 януари догодина доставките на руски газ за България и Европа може да спрат,..

обновено на 13.07.19 в 08:55