Позиция

СнимкаПредаването "Позиция" се излъчва всяка събота от 10:00 до 12:00 часа.

Седмично обзорно обществено-политическо предаване с анализи, интервюта, коментари, разговори и дискусии по актуални  процеси.  В предаването "Позиция" са обособени няколко тематични рубрики, които застъпват основи направления от политическия, обществения и културен живот в страната и във Варна. Една от основните цели на предаването е не само да бъде направен обзор на изминаващата седмица, но и да бъдат обхванати в пълнота всички гледни точки по даден проблем.

За "Позиция" работят журналистите Георги Бекяров и Валери Великов в екип с дежурен звукорежисьор. ПОЗИЦИЯ с Валери Великов, на 23 юли

Преговорите на ново правителство, записът от заседанието на ДБ и изказването на Слави Трифонов ще коментират: Варненският депутат от „Продължаваме промяната“ Антон Тонев, Мая Димитрова – народен представител от „БСП за България“ от Добрич и..

обновено на 23.07.22 в 09:32

ПОЗИЦИЯ с Валери Великов, на 25 юни

В „Оптимистична теория на нашия народ” Иван Хаджийски е написал: „Българска рабона… това е работа недомислена, зле започната, без ръководство или нескопосано ръководена, коят сякаш по задължение свършва със скандал, за да послужи само за позорна..

публикувано на 25.06.22 в 08:30
Паметникът на Хан Аспарух в Добрич

"Позиция" с Валери Великов, на 4 юни

Как се справи държавата с преместването на украинските бежанци? Коментарите заедно с Мариана Ташева -председател на Държавната агенция за бежанците и доброволци от Украинския културен център във Варна. Бежанските кризи в световен мащаб са тема в интервюто..

обновено на 04.06.22 в 09:16
Благомир Коцев / Бранимир Балачев

"Позиция" с Валери Великов, на 28 май

Интервю с областния управител на Варненска област Благомир Коцев, който се очаква да съобщи дали ще атакува в съда докладните записки, прегласувани от Общинския съвет. Варненкият депутат от ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев ще коментира как евентуално..

обновено на 28.05.22 в 09:34
Васко Василев / Иван Портних

"Позиция" с Валери Великов, на 21 май

Интервю на Даниела Стойнова с министъра на електронно управление Божидар Божанов. Настаняването на украинските бежанци и очакванията за летния сезон - разговор с варненския депутат от "Продължаваме промяната" Илин Димитров, който е председател на..

обновено на 21.05.22 в 09:28
Мая Манолова и Мика Зайкова

"Позиция" с Валери Великов, на 14 май

Днес в „Позиция“ ще чуете: - Министърът на образованието Николай Денков /интервю на Даниела Стойнова/ - Варненският депутат от ДПС Ерджан Ебатин - Председателят на новоучредената партия „Изправи се България“ Мая Манолова -..

публикувано на 14.05.22 в 08:30

"Позиция" с Валери Великов, на 2 април

Ремонтът на СУ “Димчо Дебелянов” във Варна? Слушаме позициите на областна администрация, полицията, ръководството на училището и общината. Ваучерите за храна вече ще важат и за култура - депутатът от „Демократична България“ Стоян Михалев – член..

публикувано на 02.04.22 в 08:30

"Позиция" с Валери Великов, на 19 март

Събеседниците в „Позиция“ днес: Депутатът от „Продължаваме промяната“ Илин Димитров Народният представител от ГЕРБ Бранимир Балачев Председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов Адвокат Михаил Екимджиев - председател на..

публикувано на 19.03.22 в 09:13
Благомир Коцев и Нина Дюлгерова

"Позиция" с Валери Великов, на 5 март

Гост в студиото е областният управител на Варненска област Благомир Коцев, с когото ще говорим за помощта, която се оказва на украинските бежанци във Варненско. Собственици на хотели настояват за държавна помощ заради настанените в тях бежанци..

публикувано на 05.03.22 в 08:30

"Позиция" с Валери Великов, на 19 февруари

Варна отбелязва 149 години от обесването на Васил Левски. Даниела Стойнова с пряко включване от честванията, които започват в 10 часа. Националното събрание на "Демократи за Силна България" (ДСБ) утвърди участието на партията в коалицията и..

обновено на 19.02.22 в 09:17