Предстои авто-мото изложбата "Ние сме България" този уикенд

Предстоящото авто-мото събитие „Ние сме България“ представлява вълнуващо изложение на автомобили, брандирани със символите и цветовете на България . Уникално по своя формат, събитието e своеобразен празник не само на българското наследство и..

публикувано на 18.04.24 в 14:28

Внесоха сигнал в прокуратурата срещу ръководителката на проекта за интегриран градски транспорт

Община Варна внесе сигнал до прокуратурата срещу ръководителката на първата фаза от проекта за интегриран градски транспорт Биляна Якова. Цялата преписка с обвиненията към нея вече са в прокуратурата, каза кметът Благомир Коцев по време на..

публикувано на 18.04.24 в 13:27

Среща с носителите на приза "Спортист на Варна"

Днес връчиха наградите в традиционната месечна анкета „Спортист на Варна“ за февруари и март 2024 година. В спортната ни рубрика ще ви срещнем с носителите на наградите. Щангистът Христо Христов бе обявен за №1 на Варна за февурари след двата..

публикувано на 18.04.24 в 13:25

Организират акция по почистване на Варна на 27 април (ВИДЕО)

Предстоящата кампания за пролетно почистване на града, ремонтните дейности на територията на общината и теми, свързани с културната инфраструктура коментираха кметът на Варна Благомир Коцев и екипът му. Kметът каза, че предстоят серия от инициативи за..

публикувано на 18.04.24 в 12:52

Във Варна тази събота предаваме капачки и стотинки

Тази събота предстои поредната акция по предаване на капачки и стотинки, организирана от сдружение "Аз вярвам и помагам" . Със събраните средства ще бъде закупена медицинска апаратура в помощ на най-малките. Този път организаторите са предвидили огромна..

публикувано на 18.04.24 в 12:47

Няма да има заседания на НС по време на предизборната кампания

Мнозинството в Народното събрание реши за времето от откриване на предизборна кампания за избори за парламент до свикване на новоизбраното Народно събрание да не се провеждат редовни пленарни заседания и заседания на комисиите, предаде БНР. Сроковете..

публикувано на 18.04.24 в 12:29

Ученици от Добрич организират книжен благотворителен базар в подкрепа на онкоболни

Училищната общност на Профилираната гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев“ в Добрич организират поредната си благотворителна кампания. За своя кауза тази година те са избрали „Дом за онкоболни“ във Варна. През пролетната ваканция ученици,..

публикувано на 18.04.24 в 11:24

Елвира Краснобаева е №1 за месец март-2024

Националната състезателка по художествена гимнастика Елвира Краснобаева бе определена за спортист на Варна за месец март-2024 г. Тя е състезател на „Грация“-Варна с треньор Светлана Юриевна. Елвира спечели златото в многобоя на Световната купа в..

публикувано на 18.04.24 в 11:10

Щангистът Христо Христов е спортист на Варна за февруари 2024-та

Щангистът Христо Христов стана спортист на Варна за месец февруари-2024 г. Христо е състезател на СК „Титан“ с треньор Живко Николов. Той спечели три сребърни медала на ЕП в София в кат. 109 кг.  Отбор на месеца е СК „Вокил“ по кик бокс. Варненци..

публикувано на 18.04.24 в 11:05
Пропадане по ул.

Две коли пропаднаха на улица "Антим Първи" във Варна

Две коли пропаднаха рано тази сутрин на улица "Антим Първи"7 в центъра на Варна в изкоп зарит с чакъл. Причината е проливният дъжд, който е с количество 17 литра на квадратен метър. В района има нова кооперация, която е била присъединена към..

публикувано на 18.04.24 в 10:07