Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Актуална пътна обстановка във Варна в следобедните часове

12
Снимка: Радио Варна

Има закъсали пет автомобила по пътя от чешма „Аладжа манстир” към местност Перчемлията, съобщава дежурният наблюдател от Община Варна. На място са изпратени снегопочистващи автомобили.

Движението във Варна се осъществява затруднено при зимни условия. Усложнена е обстановката в кварталите ”Кайсиева градина” и „Владислав Варненчик”, където има виелица и снегонавявания.

Трудно е придвижването по ул. ”Янко Мустаков” и успоредния му  бул .”Контсантин и Фружин”, видя репортер на Радио Варна.

Снегорини почистват пътните настилки, хвърля се луга и сол.

Автобусите на "Градски транспорт" се движат със закъснение.

Светофарът на кръстовището на бу. „Владислав Варненчик” и ул. „Отец Паисий”  не работи, а е на мигаща жълта светлина.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Путин предложи хуманитарна помощ на Северна Корея

Руският президент Владимир Путин предложи хуманитарна помощ на Северна Корея за справяне с щетите от скорошните наводнения, предаде Асошиейтед Прес, цитирайки местни медии. Путин изрази своето „дълбоко съчувствие и подкрепа“ на севернокорейския лидер Ким Чен-ун и изрази готовността си да предостави незабавна помощ при бедствия, за да помогне на Северна..

публикувано на 04.08.24 в 17:05

Заради чума по преживните животни в Гърция и Румъния, от утре ще има дезинфекция за автомобили на всички гранични пунктове

Дезинфекция на всички гранични пунктове ще бъде въведена за автомобили от утре заради усложнената епидемична обстановка основно в Гърция и Румъния, както и заради многото регистрирани заболявания на чума по дребните преживни животни. Това съобщи директорът на БАБХ д-р Светлозар Патарински. За мярката страната ни е информирала по..

публикувано на 04.08.24 в 16:55

Държавата с мерки по границите ни срещу навлизането на чума по животни

От утре по всички гранични пунктове на България с други държави се въвежда дезинфекция заради риска от навлизане на заболяването чума по дребните преживни животни, това каза пред журналисти в Кърджали изпълнителният директор на Българската агенция по безопасност на храните д-р Светлозар Патарински. Заедно със заместник-министъра на земеделието и храните..

публикувано на 04.08.24 в 16:04
Слави Трифонов

ИТН ще върнат мандата за съставяне на правителство, отиваме на нови извънредни парламентарни избори тази есен

ИТН връща мандата, отиваме за седми път на избори в последните три години. Това стана ясно днес следобед, след пост във фейсбук на лидера на ИТН Слави Трифонов."Всички видяхте какво се случи през последната седмица. Случи се буквално пред очите ви. Президентът връчи третия проучвателен мандат на ИТН и ние напълно открито и отговорно се..

публикувано на 04.08.24 в 15:46
Албена

28 градуса максимална температура в понеделник

През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. По Черноморието ще духа слаб северен вятър. Минимални температури между 17° и 22°, за Варна около 20°. Утре ще има променлива облачност, по-значителна следобед, когато на отделни места, главно по Черноморието ще превали, възможни са и гръмотевици. Ще духа слаб северен, по Черноморието следобед до..

публикувано на 04.08.24 в 15:10

Ясен Бонев и Калина Николаева спечелиха плувния маратон Галата - Варна

Приключи награждаването на победителите в плувния маратон Галата - Варна . Участваха 267 плувци от 7 държави.  Първи при мъжете е Ясен Бонев, ученик в Първа ЕГ с време 1 час, 6 минути и 46 секунди, а при жените - студентката в САЩ Калина Николаева с време 1 час, 6 минути и 31секунди. Победителите бяха наградени от..

публикувано на 04.08.24 в 13:13

Четирима са загинали, а 30 са ранени в катастрофи през изминалото денонощие

Четирима са загинали, а 30 са ранени в станалите 30 катастрофи през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР.  В столицата е регистрирано едно тежко пътнотранспортно произшествие и девет леки; един човек е ранен.  От началото на тази година в катастрофи са загинали 250 души, ранените са 5046, показват данните от МВР.

публикувано на 04.08.24 в 12:57