Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Няма обвинен за инцидента с малката Изабела

Районна прокуратура - Варна ще насрочи до края на тази седмица съдебно-техническа експертиза по повод инцидента с 4-годишната Изабела, която пострада, след като беше с майка си в джакузи в хотел край Варна. Ръководителят на прокуратурата Цветанка Гетова съобщи, че от началото на инцидента досега е изискана цялата документация по случая, извършен е повторен оглед и все още няма обвинено лице. От клиниката в болницата „Света Анна„ съобщиха, че детето вече е захранено, изведено е от реанимацията, но се наблюдава, защото травмата е тежка.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Детето, засмукано от джакузи, се стабилизира

4-годишната Изабела, която пострада тежко в хотел на "Златни пясъци", е изведена от реанимацията на МБАЛ „Света Анна“ във Варна, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Детето е настанено в клиниката по детска хирургия. Момиченцето е в..

публикувано на 06.03.17 в 06:30

4-годишната Изабела вече е в съзнание

Четиригодишната Изабела бе изведена от медикаментозна кома, съобщават от болница Света Марина във Варна, където детето бе настанено след инцидент в джакузи.   Детето остава в реанимация, но днес ще бъде направен опит да бъде захранено. От районната..

публикувано на 01.03.17 в 11:02
ВИЖТЕ ОЩЕ

Путин предложи хуманитарна помощ на Северна Корея

Руският президент Владимир Путин предложи хуманитарна помощ на Северна Корея за справяне с щетите от скорошните наводнения, предаде Асошиейтед Прес, цитирайки местни медии. Путин изрази своето „дълбоко съчувствие и подкрепа“ на севернокорейския лидер Ким..

публикувано на 04.08.24 в 17:05

Заради чума по преживните животни в Гърция и Румъния, от утре ще има дезинфекция за автомобили ще има на всички гранични пунктове

Дезинфекция на всички гранични пунктове ще бъде въведена за автомобили от утре заради усложнената епидемична обстановка основно в Гърция и Румъния, както и заради многото регистрирани заболявания на чума по дребните преживни животни. Това..

публикувано на 04.08.24 в 16:55

Държавата с мерки по границите ни срещу навлизането на чума по животни

От утре по всички гранични пунктове на България с други държави се въвежда дезинфекция заради риска от навлизане на заболяването чума по дребните преживни животни, това каза пред журналисти в Кърджали изпълнителният директор на Българската агенция по..

публикувано на 04.08.24 в 16:04
Слави Трифонов

ИТН ще върнат мандата за съставяне на правителство, отиваме на нови извънредни парламентарни избори тази есен- седми път за последните три години

ИТН връща мандата, отиваме за седми път на избори в последните три години. Това стана ясно днес следобед, след пост във фейсбук на лидера на ИТН Слави Трифонов."Всички видяхте какво се случи през последната седмица. Случи се буквално пред очите ви...

публикувано на 04.08.24 в 15:46
Албена

28 градуса максимална температура в понеделник

През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. По Черноморието ще духа слаб северен вятър. Минимални температури между 17° и 22°, за Варна около 20°. Утре ще има променлива облачност, по-значителна следобед, когато на отделни места, главно по..

публикувано на 04.08.24 в 15:10

Ясен Бонев и Калина Николаева спечелиха плувния маратон Галата-Варна

Приключи награждаването на победителите в плувния маратон Галата-Варна . Участваха 267 участници от 7 държави.  Първи при мъжете е Ясен Бонев, ученик Първа ЕГ с време 1 час, 6 минути 46 секунди, при жените студентката в САЩ..

публикувано на 04.08.24 в 13:13

Четирима са загинали, а 30 са ранени в катастрофи през изминалото денонощие

Четирима са загинали, а 30 са ранени в станалите 30 катастрофи през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР.  В столицата е регистрирано едно тежко пътнотранспортно произшествие и девет леки; един човек е ранен.  От началото на тази година в..

публикувано на 04.08.24 в 12:57