Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тихомир Тодоров: „Не успях да покажа това на което съм способен“

Автор:


Тихомир Тодоров е плувец на плувен спортен клуб „Черно море“ с личен треньор Никола Петров. На младежката Олимпиада в Аржентина се класира на 21-во място на 100 м.бътерфлай. Във всички случай очакванията са му били доста по-други. Тишо признава, че се надявал да попадне поне сред финалистите, но това не случи. "Не знам по каква причина не плувах така, както исках. Иначе се радвам, че участвах на тези Игри. Това е невероятна атмосфера и имаш шанса да се изправиш срещу най-класните плувци на нашата възраст", коментира Тихомир. Треньорът му Никола Петров сподели, че неговият състезател не е бил във върховата си форма за Олимпиадата, но това представяне е добро. Можете да чуете това, която ни споделиха двамата. двамата тук.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Спартакиада по морски спортове се провежда във Варна

Във Военноморска база Варна беше открита Спартакиадата по морски спортове, посветена на 14-ата годишнина от създаването на Военноморските сили.  В Спартакиадата вземат участие сборни отбори на ВМС - по един мъжки и женски, три отбора от военните формирования на Флотилия бойни и спомагателни кораби, отбор на Военноморска база Варна, по един мъжки и..

публикувано на 05.08.24 в 16:06

Говорят победителите в плувния маратон "Галата-Варна" (ВИДЕО)

Калина Николаева и Ясен Бонев спечелиха плувния маратон "Галата - Варна" при жените и мъжете. Двамата са участвали и друг път и имат призово класиране. Чуйте какво споделиха секунди след приключването на плуването си. 267 души плуваха в маратона "Галата-Варна" Ясен Бонев и Калина Николаева спечелиха плувния маратон Галата -..

публикувано на 05.08.24 в 11:55

Само един българин днес на Игрите в Париж

Само един български състезател ще участва днес на Игрите в Париж, десети ден. Борецът Кирил Милов ще стартира участието си в категория до 130 килограма в класическия стил. Мачът му от осминафиналната фаза с чилиеца Ясмани Акоста Фернандес е под №7. Програмата стартира в 16:00 часа българско време, а схватката на Милов най-вероятно ще бъде след 16:30..

публикувано на 05.08.24 в 08:44

Плувният маратон "Галата-Варна" отново затрудни участниците

Калина Николаева (ПСК „Черно море” - Варна) и Ясен Бонев („Астери” - Варна), са победители в 84-ото издание на най-старото плувно състезание в България, маратонът Галата – Варна. Организатори са ВМС на Република България, община Варна и ПСК „Черно море“, със съдействието на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”. 267 участници от 7 държави - България, Русия, Украйна,..

публикувано на 05.08.24 в 08:44

Черно море отстъпи на Локомотив /София/

Отборът на Локомотив (София) постигна успех с 2:1 над Черно море в мач от третия кръг на efbet Лига. Попаденията за "железничарите" са на Анте Аралица (52) и Светослав Диков (90+2). Точен за варненци бе Асен Дончев (90+7). В 64-ата минута "моряците" останаха с 10 души на терена. Халфът Мазур Сула извърши грубо нарушение и след ВАР главният съдия..

публикувано на 05.08.24 в 08:41

Магучих взе златото в Париж

Ярослава Магучих спечели олимпийското злато в скока на височина. Това беше медалът, който липсваше в нейната кариера 22-годишната украинка, която по-рано през сезона подобри световния рекорд на Стефка Костадинова, преодолявайки 2.10 м. В Париж тя спечели титлата с 2.00 метра, които преодоля от първи опит.

публикувано на 05.08.24 в 08:40

ПФК Спартак /Варна/ ликува след успеха срещу ЦСКА София (ВИДЕО)

Футболистите и ръководството на ПФК Спартак Варна останаха доволни и много щастливи от успеха срещу ЦСКА София с 3-0. След мача феновете благодариха по свой начин на футболистите. Вижте емоциите на стадион "Спартак".

обновено на 04.08.24 в 15:46