Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Добруджански: "Силата ни е в отличния колектив"

Автор:



Николай Добруджански е главен треньор в спортен клуб "Десант" във Варна. Негови състезатели заминават за участие във Виена на много силен и престижен турнир. От тримата участници там, той очаква три медала. Варненските бойци са доказани, с много опит, макар че отскоро са на профи сцената. На световната шампионка Александра Тончева също предстои много силно участие. Ники Добруджански разказва за предстоящите изпитания на неговите състезатели.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Саутгейт сдава поста

Гарет Саутгейт се разделя с поста на селекционер на Англия. След близо осем години начело на тима и102 двубоя, Гарет сдава поста. "Благодаря ти Англия за всичко", каза Саутгейт. „Като горд англичанин, за мен беше честта в живота си да играя за Англия и да ръководя Англия“, допълни той.  „Това означаваше всичко за мен и аз му дадох всичко от себе си",..

публикувано на 16.07.24 в 17:24

Александра Димитрова срещу Антонина Осецка в главна битка на турнира по кикбокс „SPIRIT OF FIGHT“ във Варна

13-ет двубоя са включени на международния турнир по кикбокс „SPIRIT OF FIGHT“, който ще се състои на 20 юли 2024г в град Варна. В състезанието ще участват кикбоксьори от България, Украйна, Германия и Румъния.„SPIRIT OF FIGHT“ е полупрофесионален турнир по кикбокс, който ще се проведе тази събота от 18.00ч. в спортна зала"Владислав" в гр...

публикувано на 16.07.24 в 15:55

Георги Китанов: Семейството ме прибра във Варна (ВИДЕО)

Един от най-добрите вратари у нас за последните 10-тина години е Георги Китанов. Той израства в школата на „Черно море“, където започва на 9 години. От 2012 година играе за първия тим на „моряците“. В „Черно море“ изкарва 4 сезона, след което отива в ЦСКА. След това преминава в румънските Астра /Гюргево/   и Петролул /Плоещ/, а през..

публикувано на 16.07.24 в 11:55

Вълев се завърна в "Добруджа"

Диагоналът Мартин Вълев преминава във волейболния тим на Добруджа. Той е роден 2005 година. Идва от отбора на ВК Елит- Силистра. През изминалия сезон бе част от състава на Добруджа 07, спечелил бронзовите медали на Държавното първенство по волейбол за юноши старша възраст. В отбора се завърна и опитният състезател Николай Тодоров след като за..

публикувано на 16.07.24 в 11:05

Йоана Георгиева ще участва на Олимпиадата

Голяма победа в името на българския кану-каяк. Спортният арбитражен съд в Лозана обяви своето решение: Йоана Георгиева е невинна по обвинението за нарушаване на анти-допинговите правила. Временното спиране на правата на Йоана Георгиева, наложено на 10 юни 2024 г., се отменя.Това означава, че Йоана Георгиева има право да представя България на..

публикувано на 16.07.24 в 11:03

Варненец стана световен шампион на Мастър шампионата

Александър Григоров е световен шампион след участието си в Мастър световното първенство по кану-каяк за 2024 г. На гребния канал в град Пловдив, варненецът беше безапелационен победител с едноместно кану на 500 м. с време 1:59:540, като остави на повече от шест секунди след себе си втория - поляка Симон Цайбъл. Бронзът грабна украинецът Олександър..

публикувано на 16.07.24 в 11:02

Втора загуба за националите ни

Националният отбор за мъже под 18 години допусна второ поражение на Европейското първенство, на което страната ни е домакин (10-21 юли, София и Пловдив). "Трикольорите" отстъпиха с 0:3 (18-25, 23-25, 22-25) в среща от Ден 5 на Група I в столичната зала "Левски София". В днешният мач изпитвахме сериозни затруднения в атака (завършихме с 25%) и с..

публикувано на 16.07.24 в 10:56