Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Явор Колев: „Имаме нов клуб и много нови намерения“

Автор:


Шкиперът Явор Колев и екипажът му станаха отбор на Варна за месец ноември. Те участваха в „Матч рейс“ регата в Кавала /Гър/, където се класираха втори. Имаха огромен шанс да грабнат трофея, но гонката беше прекратена. Явор разказва за регатата, за новосъздадения клуб във Варна „Ултрамарин“ и за намеренията през следващата година. В екипажа участват Олга Александрова, Райна Серафимова, Ясен Касински, Борис Ангелов, Йоан Колев, Иван Вълканов.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Откриха Параолимипадата в Париж

Първите по рода си параолимпийски игри във Франция бяха открити в столицата Париж със зашеметяваща церемония на открито за първи път в историята. Около 4400 атлети от цял ​​свят ще се състезават в 22 спорта, споделяйки вълнението на пара спорта със зрителите за първи път от осем години. Спортисти от рекордните 168 делегации дефилираха на емблематичния..

публикувано на 29.08.24 в 12:03

"Луда надпревара" пристигна във Варна (ВИДЕО)

„Луда надпревара“ е истинвско автомобилно брутално шоу. Това е млада проява, макар че нап рави доста издания в страната ни. За първи път обаче „Луда надпревара“ стъпва във Варна. Брутални сблъсаци на собственоръчно модифицирани автомобили в масови битки. Автомобили на куп, борещи се да оцелеят. Така може да се опише това безпощадно..

публикувано на 29.08.24 в 11:55

Варненката Стела Енeва носи флага на Параолимпиадата

Варненката Стела Енева носи българския флаг по време на официалното откриване на Параолимпийските игри в Париж.  Повече от 4000 спортисти с физически, зрителни и интелектуални увреждания ще спорят за отличията в 22 вида спорт през следващите 11 дни. На 31.08 от 11:08 ч. започва хвърлянето на диск за жени в кат. F57 (хора с увреждания на..

публикувано на 29.08.24 в 11:06

Григор в третия кръг на първенството на САЩ

Григор Димитров се класира без загубен сет за третия кръг на Откритото първенство на САЩ.Поставеният под №9 българин победи във втория кръг с 6:1, 6:1, 7:6(4) №62 в световната ранглиста Ринки Хиджиката (Австралия). Срещата продължи 2 часа и 13 минути. Това е трета победа от три мача за Димитров срещу този съперник  На старта на турнира Григор..

публикувано на 29.08.24 в 11:02

Лудогорец гостува в Кишинев

Лудогорец се изправя срещу молдовския шампион Петрокуб в мач реванш от плейофната фаза на Лига Европа. Срещата на стадион “Зимбру” в Кишинев започва в 20:00 часа.  Шампионвите ни водят след първата среща с 4:0. Така всички очакват протоколен реванш.

публикувано на 29.08.24 в 11:01

Семейство от Добрич направи фурор на турнир по бридж в Румъния

С престижното второ място от много силния турнир за смесени двойки на най-големия международен бридж форум на Румъния- бридж фестивал в Мамая, се завърна българската двойка Драганка и Стефан Георгиеви. Представителите на "Албена бридж клуб" играха много силно в открития двойков тридневен бридж маратон, където участваха 84 дойки от Европа и разбира се..

публикувано на 29.08.24 в 10:55

Томаш подписа с ЦСКА София

Александър Томаш е новият треньор на ЦСКА София, обявиха официално от клуба. От ръководството: на ЦСКА: "Александър Томаш се завърна в редиците на “армейците”, а с него у дома се завръщат и Константин Мирчев, и Тодор Кючуков! Христо Колев също е в щаба им, а Илиян Митрев остава и в новия треньорски състав като кондиционен треньор. Желаем им успех..

публикувано на 28.08.24 в 21:41