Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Принц Хари и Меган Маркъл търсят мъжка детегледачка

Принц със съпругата си Хари Мегън Маркъл.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл си търсят детегледач за първата си рожба, която очакват да се роди през месец април, съобщава в. „Сън“.

В родината на херцогинята – САЩ, тази практика е широко разпространена и тя възнамерява да я приложи в кралското семейство. В Америка мъжките бавачки са познати като „manny“, вместо традиционните „nanny“, когато детегледачката е от женски пол.

Изданието напомня, че самите принцове Уилям и Хари като малки са имали една невероятна бавачка мъжкарана в лицето на Тиги, която ги научила да ловят риба, да се спускат с въже от скали и на други дейности на открито. Така че бъдещият татко принц Хари нямал нищо против да наеме детегледач. Това било планирано да стане през месец септември.

Свързани новини

Меган Маркъл е бременна

Херцогинята на Съсекс и съпруга на принц Хари – Меган Маркъл, е бременна, съобщиха от двореца Кенсингтън. "Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Съсекс се радват да съобщят, че очакват бебе през пролетта на 2019 година", се казва в..

публикувано на 15.10.18 в 14:05
ВИЖТЕ ОЩЕ

Обучение на готвачи и сервитьори, с практика в Италия, започва гимназия в Долни чифлик

Професионалната гимназия по селско стопанство в Долни чифлик развиват вече и туристически специалности „Готвач” и "Сервитьор-барман" наред с традиционната за гимназията "Техник на селскостопанска техника".  Община Долни Чифлик също е..

обновено на 12.08.20 в 21:20

ОЦВЕТИ ГРАДА - заедно един по-цветен град

До 13 август пред четири сгради - културно наследство на Варна, са разположени четири статива за рисуване. Всеки от тях е оборудван с черно-бяла скица на сградата и комплект материали за рисуване и оцветяване. Самите сгради са част от..

публикувано на 12.08.20 в 16:22

Италия е идеалното място за самотни пътешественици

Авторитетното издание за пътешествия Lonely Planet определи 10 държави, идеални за пътуване сам, сред които Италия е на първо място , съобщава 24 СМИ. Създателите на рейтинга посочиха местата, където според тях е най-лесно да се срещнат и..

публикувано на 12.08.20 в 14:55

Хит в търсенето на имоти: Къща под наем без наем

Пандемията от коронавирус и наложената социална изолация, която принуди стотици хиляди българи да останат по домовете си, буквално взриви пазара на недвижими имоти у нас . Най-голямо търсене се забелязва при..

обновено на 12.08.20 в 13:55

Жителите на СО "Добрева чешма" с разбит път и празни очаквания

Жителите на Селищно образувание „Добрева чешма“ са крайно разочаровани от бездействието на Община Варна и районното кметство „Приморски“, тъй като в рамките на няколко месеца, от май досега, нямат писмен отговор на съществени въпроси, свързани с достъпа на..

публикувано на 12.08.20 в 10:04

Протести по молдовски образец

Протестите у нас са част от руската хибридна война . Доказателство за това е, че във Варна протестира партия „Възраждане”. Мнението е на евродепутата Александър Йорданов , бивш посланик в Полша и Македония,  председател на  36-то..

публикувано на 12.08.20 в 08:41

Рисуването на шедьоври-мисия възможна

Напоследък стана модерно да рисуваме шедьоври на чаша вино.  Това е възможност човек да релаксира и да направи нещо различно в своето ежедневие.  Рисуването се осъществява под наблюдението на художник, който дава напътствия.  В компания на приятели..

публикувано на 12.08.20 в 08:11