Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Студенти и работодатели се срещат в Технически университет във Варна

| обновено на 13.03.19 в 08:39

Второто издание на кариерния форум "ЗаЕдно в бъдещето" се продължава и днес. Целта е да бъдат възобновени традициите за активен обмен на идеи и контакти между студенти, преподаватели и вече дипломирани инженери с работодатели от различни области на икономиката. Кариерното ориентиране по факултети става по предварителна програма.

13.03.2019г. (сряда) – за студенти и специалисти от Машинно-технологичния факултет (МТФ)

Време и място на провеждане: 11.00-15.00 часа, фоайе Машинно-технологичен факултет и Нов учебен корпус

14.03.2019г. (четвъртък) – за студенти и специалисти от Корабостроителния факултет (КФ)                                                                                                                                            Време и място на провеждане: 11.00-15.00 часа, фоайе Машинно-технологичен факултет

ВИЖТЕ ОЩЕ
Кирил Петков

Министър Кирил Петков коментира предложения от ИТН премиер Пламен Николов

Министърът на икономиката Кирил Петков коментира във Варна предложения от ИТН премиер Пламен Николов и проектите, които ще предаде на бъдещите си колеги: Министър Петков присъства на учредяването в курорта "Златни пясъци" на новия "Алианс за българското Черноморие", който обединява туристическия бранш, общините и бизнеса...

публикувано на 30.07.21 в 18:53

Еднодневни турове до непознати места около Варна

Все повече сънародници предпочитат да получат допълнително изживяване по време на почивката си. Пък била тя и за един ден. Почитателите на ол инклузива ги има, но за определена група хора всяка почивка трябва да носи допълнително удоволствие. Също така за работещите всяко излизане сред природата действа тонизиращо. Еднодневните турове са за предпочитане..

обновено на 30.07.21 в 18:19
Пламен Николов

Пламен Николов: Мажоритарният вот остава на дневен ред

Пет са приоритетите на "Има такъв народ" -  Планът за възстановяване и развитие;  Преизчисляване на пенсиите; Правосъдна реформа; Подготовка за възможна нова вълна на пандемията от коронавирус;  Мажоритарен вот. Това обяви Пламен Николов, който получи от президента мандат за съставяне на правителство. Имаме ангажименти към нашите избиратели по отношение..

публикувано на 30.07.21 в 18:00

Кой е Пламен Николов?

Предложението за премиер на "Има такъв народ" е Пламен Николов.  "За мен е изключителна чест и отговорност да бъда тук и да получа този мандат от вас. Ще направя всичко възможно всичко да бъде в установените законови срокове. Благодаря", каза той при получаването на мандата за съставяне на правителство. Пламен Николов е доктор по философия на..

публикувано на 30.07.21 в 17:49
Президентът Румен Радев връчи на Пламен Николов от „Има такъв народ“ мандат за съставяне на правителство.

Президентът Радев връчи на Пламен Николов от ИТН мандат за кабинет

Президентът Румен Радев връчи на Пламен Николов от „Има такъв народ“ мандат за съставяне на правителство.  „Уважаеми г-н Николов, в изпълнение на конституцията на България ви възлагам да съставите правителство“, обърна се президентът Радев към кандидата на ИТН. Хората гласуваха за вас с очакването да консолидирате  фронта на промяната срещу корупционния..

обновено на 30.07.21 в 17:05

Стефан Янев: Държавата има готовност за избори по всяко време

Теоретично и практически държавата е готова за избори по всяко време, но изборите струват пари. Вчера на извънредно заседание МС прие предложение за изменение на Закон за държавния бюджет, в който са предвидени пари и за избори през есента. Това каза служебният премиер Стефан Янев пред журналисти при посещението си в смолянското село Забърдо. Нека да се..

публикувано на 30.07.21 в 16:58
Виолета Комитова

Актуализация на бюджета на АПИ с 1,5 милиарда лева иска служебният регионален министър

Служебният министър на регионалното развитие Виолета Комитова настоя за актуализация на бюджета на Агенция "Пътна инфраструктура" с 1,5 милиарда лева, за да бъдат завършени пътните ремонти, предаде БНР.  Комитова поиска законодателни промени, за да може министерствата да преустановят вече сключени обществени поръчки, които в нарушение, чрез..

публикувано на 30.07.21 в 16:33