Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Космически пътешествия, магични приключения и забавления за всички

| обновено на 26.03.19 в 16:31

Delta Planet Mall отваря врати на 28 март с нова концепция за иновативни съвместни развлечения за деца и родители с добавена емоционална стойност.

За първи път във Варна, пред Delta Planet Mall ще бъде монтирана дигитална соларна пейка за зареждане на телефони, безплатен wi-fi и възможност за ползване на полезна информация.

Космически пътешествия, магични приключения, вкусни изкушения и първокласен шопинг. Всичко това, изкусно миксирано и балансирано, ще предложи на клиентите си още от първия ден най-големият нов търговски център във Варна Delta Planet Mall, който отваря врати в четвъртък, 28-и март, точно в 14 часа.

Триумфът за сетивата на най-любознателните варненци и гости на града безспорно ще бъде Galaxy Center. Видео мапинг и многобройни специални ефекти ще дават възможност на посетителите в сензационната иновативна зона да се почувстват като истински инопланетяни. Приключението в космoca за тях ще е с подчертано познавателен характер, а знанието ще бъде поднесено модерно, с истинско потапяне в средата и с тръпчивия вкус на откривателство. 

Големият празник за най-малките граждани и гости на Варна в Delta Planet Mall ще се състои в първата половина на месец април. Тогава ще е напълно готово гигантското Магическо дърво - 12-метрова панорамна кула, която преминава през всички етажи на търговския център и ще предлага изключителни забавления на децата. Подобна атракция се прави за първи път в България. Дело е на компанията The Leisure Way, която наскоро завърши с успешната реализация на подобен проект в Donau Zentrum във Виена.

Снимка

От мига на голямото откриване - на 28-и март, истинска наслада за небцето и промоции за гостите си ще предлагат Costa, Starbucks Coffe, сладкарница “Неделя”, пицария “Domino‘s”, Catmi‘s и Pizza Lab. Първите 100 клиенти на Costa ще се поздравят с 25% отстъпка, които ще им бъдат осигурени от специални талони.

В началото на летния сезон под покрива на Delta Planet Mall Варна новата си концепция ще представи и любимият на морските хора ресторант Godzila.

Революционно кино преживяване ще предложи на варненци Delta Planet Mall и с първото в града кино от веригата Cinema City. Това е най-големият извънстоличен кино комплекс в страната. Мултиплексът стъпва във Варна с 12 съвременни зали и единствения по рода си в морския град4DX® салон, оборудван с технологията, която дава най-пълното познато досега потапяне в кинематографичното преживяване. Разтърсващото навлизане в света на филма се дължи на ефектите, които докосват всички пет сетива на зрителите - вятър, аромат, движение, вибрации, дори светкавици и пръски дъжд - всичко това е вплетено в специална за всяко заглавие хореография и се случва в синхрон с развитието на действието на екрана. 

Пълният комфорт на клиентите е гарантиран - от влизането в Delta Planet Mall, с 1300 реални места за паркиране, през уютните кътове с мека мебел, осигурени от “Алфа мебел”, които ще разположат своя шоурум в най-новия търговски център на Варна.

Клиентите на Delta Planet Mall ще могат спокойно да се отдадат на безвремие в пазаруването и забавлението, тъй като връзката им със света ще бъде гарантирана от 10-те зарядни станции за мобилни устройства. Те ще бъдат инсталирани на видими локации, а към всяка от тях ще могат да се включват за зареждане по 8 устройства едновременно. Модерните устройства са предоставени от А1 и са част от стратегията на компанията да бъде двигател на дигитализацията в България и да прави живота на хората по-лесен и приятен.

За първи път във Варна, пред Delta Planet Mall ще бъде монтирана дигитална соларна пейка за зареждане на телефони, безплатен wi-fi и възможност за ползване на полезна информация.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Следят ситуацията с пожарите във Варна с дрон и термокамера

С помощта на дрон с термокамера наблюдават териториите във Варна, засегнати от пожари през последните дни, съобщава кметът на Варна Благомир Коцев във фейсбук. Особено внимание се обръща на  района на блоковете 404 и 405 във Владиславово. Там термалната камера е отчела нормални температури в зелените пространства под 40 градуса, посочва още кметът...

публикувано на 16.07.24 в 18:36

Утре връщат надвзетите пари от дублирани плащания на клиентите на ДСК

Сумите от всички дублирани картови трансакции ще бъдат налични по сметките на клиентите утре сутрин, 17 юли 2024, информират от банка ДСК. Това ще стане автоматично, не е нужно действие от страна на клиентите,  се казва в съобщение, публикувано на страницата на банката във връзка с установена днес техническа грешка , при позволяваше дублирано плащане..

публикувано на 16.07.24 в 18:02

Вкараха в ареста кмета на Старо Оряхово

Кметът на Старо Оряхово Петър Тинев, обвинен заедно с други двама мъже в участие в организирана престъпна група, влиза в ареста. Варненският апелативен съд постанови най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража. Той, заедно със съучастниците си, участвал в схеми за придобиване на имоти. Едно от обвиненията е за упражнена принуда за теглене..

публикувано на 16.07.24 в 17:35
Архив

Във Варна и региона ситуацията с пожарите е овладяна

В гората до район "Владислав Варненчик" във Варна, която горя през изминалите дни, има задимяване, там има екип от Горското стопанство и не се налага дежурство от пожарната. Напълно овладян е и пожарът, възникнал в смесена гора и храсти в района след Побити камъни, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Във Варна и региона ситуацията с..

публикувано на 16.07.24 в 16:53

Прекъсват сигнала на Радио Варна заради ремонт на предавател

На 19 юли, петък, в Провадия/Рояк, във връзка с възстановяване на ремонтиран предавател за Радио Варна, ще има прекъсване на услугата до 15 минути между 11 и 12 часа.  Няма да има прекъсване по време на Обедния осведомителен бюлетин.

публикувано на 16.07.24 в 16:19

Червен код утре, в части от област Варна температурата ще достигне 41 градуса

Червен код за опасни горещини в почти цялата страна обявиха от Националния институт по метеорология и хидрология за утрешния ден. Предупреждението на метеоролозите е в сила и за части от област Варна. Само в най-крайните райони край морето ще бъде в сила оранжев код.  През нощта ще е предимно ясно със слаб северен вятър. Минимални температури между..

публикувано на 16.07.24 в 15:47

И утре ограничават движението на камиони в областта

От 13 до 21 часа и утре, 17 юли, заради високите температури над 35 градуса,  ще бъде ограничено движението на камиони над 20 т по пътни участъци на територията на редица области у нас , сред които и Варна. Ограничение заради жегите е въведено и днес, 16 юли.  Спират движението на камиони във Варна и областта заради високите..

публикувано на 16.07.24 в 15:32