Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Продължава ремонтът на кръстовището между „Сливница“ и „Съборни“

| обновено на 29.06.19 в 11:18
2
Снимка: Радио Варна

Продължава ремонтът на кръстовището между булевардите „Сливница“ и „Съборни“ във Варна, в района на спирката зад Археологическия музей.

Работници от "Хидристрой" са фрезовали асфалта. 

Предстои пресафалтиране, както и подмяна на бордюри и изграждане на тротоари.

Ремонтните дейности сериозно затрудняват движението на автомобилите и на пешеходците в района, особено в пиковите часове.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ
На сянка

В неделя ще е слънчево

През нощта облачността ще е променлива, намаляваща до предимно ясно. Ще духа слаб, променлив по посока вятър.  Минимални температури от 17° до 22°, за Варна 22°. Утре ще преобладава слънчево време. Вятърът ще се ориентира от североизточна четвърт и постепенно ще се усили до умерен, по Черноморието с бризов характер.  Максимални температури..

публикувано на 10.08.24 в 16:15
Атанас Зафиров

БСП ще се яви като коалиция на предсрочните избори

Националният съвет взе решение БСП да се яви на предстоящите парламентарни избори в коалиционен формат. Това съобщи временно изпълняващият функциите на председател на "БСП за България" Атанас Зафиров на брифинг след заседанието на Националния съвет на партията.  Зафиров обясни, че Изпълнителното бюро на БСП е получило мандат да продължи с..

публикувано на 10.08.24 в 15:54
Калин Стоянов

МВР шефът: Бъдещият служебен премиер е подложен на брутален натиск

Кандидатът за служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева вече е разговаряла с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Това потвърдиха от МВР за БНР. Стоянов коментира, че разговорът е бил професионален, но по негови впечатления определената за служебен премиер е под натиск: "Огромен, дори бих казал "брутален" политически натиск..

публикувано на 10.08.24 в 15:37

Безработицата във Варна за юни е под средната за страната

През месец юни за едно свободно работно място са се конкурирали средно шестима безработни, сочат анализите на Агенцията по заетостта. Най голяма е била конкуренцията в областите Габрово и Хасково, там  за една позиция кандидатите са били по 14 , а в Ловеч по 13. Видин отново е областта с най висока безработица - 15 процента, а в..

публикувано на 10.08.24 в 13:53

От днес приемат проекти за скрапиране на риболовни кораби

Започва прием на проекти за скрапиране на риболовни кораби по Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури 2021-2027.  Бюджетът на процедурата е на стойност 6,9 млн. лв. безвъзмездна финансова помощ, като от тях 4,8 млн. лв. са средства от Европейския фонд за морско дело, рибарство и аквакултури и 2,1 млн. лв. са национално съфинансиране...

публикувано на 10.08.24 в 13:31

Жители на село Попович затварят пътя Варна - Бургас заради бавещ се ремонт

Жителите на село Попович отново излизат на протест заради продължаващия повече от година ремонт на 3-километровата отсечка от път III-396 , който свързва селата Попович и Дюлино с главен път I-9. Въпреки отправените многократни сигнали и искания към местната власт, проблемът с лошото състояние на пътя остава нерешен, което поражда все по-голямо..

публикувано на 10.08.24 в 13:05

Връчиха дипломите на студенти от ВВМУ-Варна

503-ма български и чуждестранни студенти от Висшето военноморско училище "Никола Вапцаров" във Варна, обучавани в 14 специалности, получиха своите дипломи на официална церемония в учебното заведение в присъствието на родителите си и на официални лица. Първенец на целия випуск е мичман  Рафаел Кънев, негова подгласничка е студентката Адриана..

публикувано на 10.08.24 в 12:09