Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Проф.д-р Анелия Клисарова: Искам да съм обединител на БСП във Варна

Снимка: БГНЕС

Проф.д-р Анелия Клисарова, която беше определена за кандидат-кмет на Варна от националния съвет на БСП, заяви, че поема голяма отговорност с кандидатирането си и иска да бъде обединител на членовете на БСП в морската столица. Тя възприема кандидатирането си като предизвикателство (повече чуйте в прикачения звуков файл).

Проф.Анелия Клисарова присъства на откриването на новата академична учебна година в Медицинския университет във Варна,с който е свързана от 35 години.







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВиК-Варна с информация за асфалтирането на улици на Траката

Продължават дейностите по изграждане на битова канализация в местност Траката. Към момента е завършено възстановяването на настилката на улици ул. „25-та“, ул. „26-та“ и ул. „28-ма“. След пълното приключване на работата по европейския проект на улици „25-та“ и „26-та“ пътните участъци ще бъдат възстановени в първоначален вид. Възстановени ще бъдат и..

публикувано на 19.07.24 в 16:59

Затварят част от улицата към Морска гара за шест часа в неделя

Част ул. „Вълноломна“ - от кръстовището с бул. „Приморски“ до паркинга на пристанищната зона, ще бъде затворена за движение на автомобили в неделя - 21 юли, от 17:30 ч. до 24:00 ч. Причината е провеждане на музикален концерт на Южния плаж. Водачите на МПС, посещаващи търговските обекти на свободната пристанищна зона и в сградата на Морска гара, могат..

публикувано на 19.07.24 в 16:57

Иновативно мислим, развиваме ценни качества и вървим уверено към бъдещето!

Основно училище „Черноризец Храбър“ – гр. Варна е посветено на усъвършенстването на образователните практики, за да отговори на изискванията на 21 век. "Развиване на дигиталната компетентност за образованието на 21 век" звучи модерно, изпълнено с ентусиазъм и неочакваност. Десет учители от нашият екип се включиха в..

обновено на 19.07.24 в 16:31

Прекратяват разследване срещу Благомир Коцев за назначаване на юристи, докато е областен управител

Варненският окръжен съд прекратява разследването срещу Благомир Коцев за назначаване на допълнително юристи в Областна управа, докато е на поста областен управител.  Предмет на разследването, започнало на 4 януари 2023 година, е била сключена сделка от длъжностно лице, за която е имало съмнения, че е неизгодна и от нея са произлeзли значителни вреди..

публикувано на 19.07.24 в 16:02

Между 35 и 40 произшествия с огън за денонощие във Варна

Между 35 и 40 произшествия с огън стават за денонощие във Варна, като обикновено сложните полеви и горски пожари са по два, отчете старши комисар Тихомир Тотев, директор на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" -Варна,  по време на среща на институциите, свързана със  зачестилите пожари. В момента пожарната във Варна има..

публикувано на 19.07.24 в 15:30

Испания ни праща два самолета срещу пожарите

Испания ни изпраща два самолета с вместимост 6 тона срещу пожарите, съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.  „По Механизма за гражданска защита на ЕС получихме отговор от Испания, която има възможност и ще изпрати два самолета, всеки с вместимост около 6 тона. Имаме потвърждение, че до края на днешния ден летателните машини ще..

публикувано на 19.07.24 в 15:10

Актуализация на антивирусна програма на Microsoft е причината за IT срива

Авиокомпаниите, банките, телевизионните канали и други предприятия по света се опитваха да се справят с един от най-големите ИТ сривове през последните години. Проблемът очевидно беше причинен от актуализация на антивирусна програма на Microsoft. Големите американски авиокомпании първоначално преустановиха всички полети заради проблем с комуникацията...

публикувано на 19.07.24 в 14:47