Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Левски" се подига с варненци

Автор:

Отборът на Левски Буквално унижи варненския Спартак в мач за купата. Така те се класираха на осминафинал след 5:1 срещу варненци. До 57-та минута столичани бяха решили вече мача, след 5 гола. За този мач няма какво да се каже.

По-скоро може, поредни изблици на идиотизъм от страна на феновете на Левски. Счупиха оградата и се нахвърлиха срещу феновете на Спартак/Вн/, които преди това си позволиха да провокират. Полицията се намеси, а срещата бе спряна за няколко минути.

СПАРТАК (ВАРНА) - ЛЕВСКИ 1:5
0:1 Мазурек (28)
0:2 Алар (42)
0:3 Мохамед (50)
0:4 Петков (55)
0:5 Петков (57)
1:5 Русев (52)



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Станимира Петрова стартира с успех на Игрите

Станимира Петрова откри с бляскава победа при третото си участие на Олимпийски игри. Световната и многократна европейска златна медалистка стартира по най-добрия начин битката за медалите в категория до 54 килограма в Париж. Под наставленията на Борислав Георгиев и Роман Цветков националката ни срази действащата №1 на планетата и бронзова от Токио –..

публикувано на 30.07.24 в 14:53

Епитропов е на полуфинал в Париж

Европейският шампион на 200 метра бруст Любомир Епитропов се класира за полуфиналите в дисциплината на Олимпийските игри в Париж. Българинът завърши трети в серията с 2:10.59 минути. Полуфиналите са тази вечер в 22:59 часа българско време.

публикувано на 30.07.24 в 14:51

Олимпийска рубрика: Георги Тодоров, една истинска легенда в щангите (ВИДЕО)

В олимпийската ни рубрика посветева на Олимпиадата в Париж ще ви срещнем с варненски състезатели докоснали се до магията на Олимпиадата. Те са сред елита на българския спорт, участвали са на Олимпийски игри и са направили достойно класиране. Голяма част от тях са медалисти от най-значимия спортен форум на планетата. Георги Тодоров е един..

публикувано на 30.07.24 в 11:50

Деси Ангелова е на полуфинал В Париж

Десислава Ангелова се класира за полуфиналите на скиф при жените Олимпийските игри в Париж. Нашето момиче е пета от европейско и световно първенство в дисциплината. Утре 26-годишната Ангелова ще стартира в полуфиналите. През цялата дистанция тя се движеше трета.

публикувано на 30.07.24 в 11:45

Сестри Стоеви продължават напред на Олимпиада

Габриела и Стефани Стоеви се класираха за четвъртфиналите на двойки жени в турнира по бадминтон на Олимпийските игри в Париж.В третия си мач от група "В" българките надиграха представителките на САЩи Ани Ху и Кери Ху с 2:0 гейма (21:18, 21:12).  Сестри Стоеви си осигуриха дебютно участие в директните елиминации на Олимпийски игри.

публикувано на 30.07.24 в 11:37

Българите на Игрите в Париж, днес

Днес е четвъртият ден от Олимпийските игри в Париж. Отново чакаме с огромен интерес българското участие. Сестрите Габриела и Стефани Стоеви след 10:20 часа ще излязат за своята трета среща от груповата фаза в турнира по бадминтон. Те срещнат представителките на САЩ  Ани Ху и Кери Ху. Българките имат една победа и една загуба и все още имат..

публикувано на 30.07.24 в 10:24

Илиан Илиев остана доволен от победата (ВИДЕО)

Старши треньорът на ХФК черно море Илиан Илиев остана доволен от успеха срещу Септември. Той обаче обяви, че няма да купуват втори нападател, защото  ръководството на клуба е заявило, че няма достатъчно финансови средства. Чуйте още какво каза наставникът на "моряците"

публикувано на 30.07.24 в 00:17