Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Полицията във Варна търси разузнавачи

Снимка: БГНЕС
Свободни места за трима разузнавачи има във варненската дирекция на полицията. Вече е обявен прием на документи на кандидати по конкурс за назначаване на държавна служба в Областна дирекция на МВР – Варна за вакантни изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка:

1. Отдел „Икономическа полиция“
– Разузнавач VІ – ІV степен – 2 (две) вакантни длъжности.

2. Сектор „Базова научно-техническа лаборатория“
Група „Химия, физикохимия и биология“
– Разузнавач VІ – V степен (ЕКД) – 1 (една) вакантни длъжности.

Място за подаване на документи:
Сградата на Областна дирекция на МВР- Варна на ул. „Цар Калоян ” №2

Срок за подаване на документи:
Всеки работен ден от 10.10.2019 г. до 21.10.2019г. /включително/, от 10:00 часа до 12:00 часа.

За информация по конкурса:
Сектор „Човешки ресурси” при ОД на МВР – Варна, тел.: 052/ 65-22-16, 65-22-23 или на интернет адрес: http//www.mvr.bg/ДЧР- конкурси


ВИЖТЕ ОЩЕ
Венцислав Мутафчийски - началник на Военномедицинска академия.

Все още няма коронавирус у нас

Няма установени случаи на коронавирус у нас, каза тази сутрин председателят на Националния оперативен щаб за коронавируса - проф. Венцислав Мутафчийски пред медиите. 14 души, от които 4-ма чужденци - италианец, японец, португалец и египтянин, са настанени във Военомедицинска академия. Те са пристигнали от Италия. Някои от чужденците са с..

публикувано на 27.02.20 в 09:35
Кметът на Балчик Николай Ангелов

Нова заплата за кмета на Балчик

Нова обща численост и структура на администрацията и кметствата в община Балчик ще разгледа на февруарското си заседание днес Общинският съвет. Промяна на икономическите показатели и отпадането на част от второстепенните разпоредители с бюджет са сред мотивите кметът да внесе предложението. Очаква се да бъде дадена зелена светлина Общината да..

публикувано на 27.02.20 в 09:31

Министърът на отбраната е във Варна

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов е на посещение във Варна. В 10.30 той ще посети Висшето военноморско училище „Никола Вапцаров”. По-късно министър Каракачанов и посланикът на Великобритания Ема Хопкинс ще присъстват на връчването на сертификати   в  Морското училище на завършилите курс под егидата на Великобритания.

публикувано на 27.02.20 в 09:26

10 българи, италианец, японец, португалец и египтянин са под наблюдение за коронавирус във ВМА

В България няма потвърден случай на новия коронавирус COVID-19. Във Военномедицинска академия  за последното денонощие са настанени 14 души, от които четирима са чужди граждани – италианец, японец, португалец и египтянин. Това съобщи на брифинг тази сутрин генерал-майор проф. д-р Венцислав..

публикувано на 27.02.20 в 08:38

Резултатите от изследванията за коронавирус на петима от деветимата варненци са отрицателни

Те са  настанени от 25 февруари в Инфекциозната болница във Варна ,след завръщане от Милано . Това  съобщи  за Радио Варна д-р Янка Драганова от Регионалната здравна инспекция . Днес следобед се очакват и резултатите на останалите петима.Снощи в 3 часа на летище Варна от Милано   пристигнаха 22 –ма ученици с четирима преподаватели  от..

публикувано на 27.02.20 в 08:31

Истинските туристи отсядат в airbnb

След казуса как да се регистрират или категоризират имотите, които се отдават в платформите, подобни на AIRBNB, разговаряме с председателят на Асоциацията на наемодателите, Красимир Андреев. Той и колегите му са убедени, че именно туристите, които отsяват кратковременно, са истинските туристи, които не просто оставят пари в местните..

публикувано на 27.02.20 в 08:50

Учениците и преподавателите, транспортирани от Италия, са в добро здравословно състояние

По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов 20 ученици и 4 техни преподаватели бяха транспортирани с правителствения „Еърбъс“ от Италия, във връзка с разпространението на новия коронавирус.Самолетът е кацнал на летището във Варна около 03:00 ч. българско време. Групата е била придружавана от полк. доц. Димо Димов, началник на Катедра..

публикувано на 27.02.20 в 06:38