Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Приключи седмата седмица на играта

На 25 ноември в нюзрума на Радио Варна бяха изтеглени имената на десет души дали верен отговор на въпроса от седмата седмица. Верният отговор на въпроса е: В миналото "ловът" на перли и търгуването с тях е бил основен поминък за голяма част от населението. Изтеглените имена ще участват в жребии на 9 декември 2019 година. Победителят в играта по случай 85 години Радио Варна ще бъде определен по време на празничния концерт.

Изтеглените имена за участие в тегленето на жребии за играта "До Катар за двама" от седмата седмица са:

Радостин Стоянов

PetYa Atanasova

Stanislava Stoyanova

Магдалена Илиева

Stoian Dikov

Darina Hristova Nikolova

Розалия Вичева

Марина Дичева

Anna Pacheva

Daniela Georgieva

ВАЖНО! Имената са изписани по начина, по който участниците са се включили в играта.


ВИЖТЕ ОЩЕ

"До Катар за двама" - 85 изтеглени имена за участие в жребия на 9 декември 2019 година

Екипът на Радио Варна има удоволствието да Ви покани да отбележим заедно 9 декември - Ден Първи за Радио Варна преди 85 години . Ще бъдем заедно с Камелия Тодорова , Живко Петров и групата „Сол Бемол“ . На празничния концерт ще изтеглим и печелившия в играта на Радио Варна, Ясмин Холидейз и Qatar Airways "До Катар за двама" . През осемте..

публикувано на 05.12.19 в 10:30

Приключи осмата седмица на играта

На 2 декември в нюзрума на Радио Варна бяха изтеглени имената на петнадесет души дали верен отговор на въпроса от осмата седмица. Верният отговор на въпроса е: Каталски риал .  Изтеглените имена ще участват в жребии на 9 декември 2019 година. Победителят в играта по случай 85 години Радио Варна ще бъде определен по..

публикувано на 02.12.19 в 13:01

Спечели с Радио Варна - осми въпрос

Включи се в играта на Радио Варна, Ясмин Холидейз и Qatar Airways . Играй и спечели петдневна почивка за двама в Доха! Въпросът ни за тази седмица е: Коя е официалната парична единица в Катар? Отговори ни на съобщение под поста във фейсбук и участвай в жребия за почивка за двама. Осмата седмица от играта започва в 00:00 ч. на 25.11.19..

обновено на 25.11.19 в 14:29

Приключи шестата седмица на играта

На 18 ноември в нюзрума на Радио Варна бяха изтеглени имената на десет души дали верен отговор на въпроса от шестата седмица. Верният отговор на въпроса е: 4 часа и 40 минути . Изтеглените имена ще участват в жребии на 9 декември 2019 година. Победителят в играта по случай 85 години Радио Варна ще бъде определен по време на..

публикувано на 18.11.19 в 15:33

Спечели с Радио Варна - седми въпрос

Включи се в играта на Радио Варна, Ясмин Холидейз и Qatar Airways . Играй и спечели петдневна почивка за двама в Доха! Въпросът ни за тази седмица е: Защо перлата е символ на Катар? Отговори ни на съобщение под поста във фейсбук   и участвай в жребия за почивка за двама. Седмата седмица от играта започва в 00:00 ч. на 18.11.19 ⏰ и..

публикувано на 18.11.19 в 00:00

Спечели с Радио Варна - шести въпрос

Включи се в играта на Радио Варна, Ясмин Холидейз и Qatar Airways . Играй и спечели петдневна почивка за двама в Доха! Въпросът ни за тази седмица е: Колко часа е директният полет с Qatar Airways от София до Доха? Отговори ни на съобщение под поста във фейсбук   и участвай в жребия за почивка за двама. Шестата седмица от играта започва в..

обновено на 11.11.19 в 13:17

Приключи петата седмица на играта

На 11 ноември в нюзрума на Радио Варна бяха изтеглени имената на десет души дали верен отговор на въпроса от петата седмица. Верният отговор на въпроса е: Катар . Изтеглените имена ще участват в жребии на 9 декември 2019 година. Победителят в играта по случай 85 години Радио Варна ще бъде определен по време на празничния..

публикувано на 11.11.19 в 12:30