Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Славчев подписва с "Левски"

Автор:

Националът по футбол Симеон Славчев подписва с Левски. Халфът ще парафира договор за 3,5 години със „сините“.
Така полузащитникът, 26 години, ще стане първото ново попълнение на столичани през тази зима. Той заяви, че от малък симпатизира на 26-кратните шампиони. "Желанието ми беше да съм тук. От малък съм левскар, закърмен съм с тази идея, израснал съм в сектор "Б", сподели той.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Срещаме Украйна на полуфинала

Украйна е съперникът на България в полуфиналната фаза от Европейското първенство за мъже под 20 години. Финалната четворка на шампионата се проведе на 6 и 7 септември във Върнячка баня (Сърбия). Селекцията на Мирослав Живков ще се изправи в битка за място на финала във втората среща от програмата в петък. Мачът е с начало 19:00 ч. наше време. Три..

публикувано на 06.09.24 в 08:06

Сабаленка е на финал на US Open

Арина Сабаленка е първата финалистка при жените на US Open. Тя победи с 6:3, 7:6(2) представителката на домакините Ема Наваро.Другият полуфинал е между Каролина Мухова и Джесика Пегула. Ще се изиграят и полуфиналите при мъжете на US Open. Първият е между световния №1 Яник Синер и приятната изненада Джак Дрейпър. Срещата ще започне не преди..

публикувано на 06.09.24 в 08:05

Лига на нациите, резултати и предстоящи срещи

Мачовете от Лига на нациите днес: Група А2 21:45 Белгия – Израел 21:45 Франция – Италия Група В3 17:00 Казахстан – Норвегия 21:45 Словения – Австрия Група В4 21:45 Исландия - Черна гора 21:45 Уелс – Турция Група С2 19:00 Литва - Кипър 21:45 Косово – Румъния Резултати от мачовете снощи в турнира: Азербайджан -..

публикувано на 06.09.24 в 08:04

Беларус и България не се победиха

Отборите на Беларус и България завършиха наравно 0-0 в Унгария в първа среща от група С3 на турнира Лига на нациите. Срещата се игра на неутрален терен и пред празни трибуни в  Залаегерсег. Двата тима показаха равностойна игра, но като цяло българите имаха повече положения пред вратата на съперника. Владеехме повече топката, но не успяхме да..

публикувано на 05.09.24 в 23:39

Николай Стоянов и Цветомир Чернокожев, двамата нови в "Черно море Тича" (ВИДЕО)

Баскетболистите на „Черно море Тича“ започнаха подготовката си за новия сезон. През първите дни се набляга най- вече на физическа подготовка. На този етап новият наставник на „моряците“ Георги Давидов привлече четирима нови състезатели-двама американци и двама българи. Нашите момчета са Николай Стоянов, който е възпитаник на варненския отбор и се..

публикувано на 05.09.24 в 11:50

Лагер-сбор на кикбоксьорите на "Боил"-Варна (ВИДЕО)

Най-добрите състезатели по кикбокс на варненския клуб "Боил" провеждат лагер на "Спортпалас". Той е и част от подготовката за държавното първенство в Козлодуй. Тренировките се водят от треньора Красимир Кирилов. Сред участниците е и световният вицешампион Росен Шеев, който преди дни се завърна от Световното в Будапеща със сребро.

публикувано на 05.09.24 в 11:39

Щангистите на "Титан"- Варна на лагер на "Спортпалас" (ВИДЕО)

Най-добрите състезатели по вдигане на тежести на спортен клуб "Титан"- Варна са на лагер на "Спортпалас". В лагера участват само шампионите в отделните категории. Треньор е Живко Николов.Най-добрите щангисти на Варна ще останат на подготовка до 12 септември.

публикувано на 05.09.24 в 11:31