Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Футболист на Варна за 2019 г е Мартин Минчев

Автор:


Мартин Минчев е футболист номер едно на Варна за 2019 г. Втори в подреждането е Родриго Енрике, а трети Исмаил Иса. Треньор на годината е Илиан Илиев. Иса не присъства на церемонията. Елена Пеева взе приз за женски футбол, като дългогодишен сътезатели  треньор. Тимът на МФК Спартак спечели приза за отбор по плажен футбол.  „Варна Сити“ пък грабнаха приза за отбор №1 във футзала.

Учениците от СОУ „Найден Геров“ също получиха специален приз за участие на СП-ученическо, където записаха 5 победи. Треньор на тима е Стефан Дончев.

Много футболни величия на Варна бяха сред официалните гости и участваха в церемонията.

Очаквайте интервю с треньор №1 за 2019 година Илиан Илиев в предаването "Студио спорт" днес след 18.00 ч.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

+Спартак+ -Варна отново се завърна в елита

Спартак /Варна/ вече официално е новият член на елитната ни футболна лига. Варненци отново се завръщат при майсторите, като това стана три кръга преди края на първенството във Втора лига.

публикувано на 03.05.24 в 20:38

ВИДЕО: Добруджа - Септември 0-0, коментари

Добруджа - Септември, 0-0, краен резултат от дербито във Втора лига. Мачът се игра в КК Албена. Слабо първо и много динамично второ полувреме. Двата тима играха със страх и много грешки. През второто полувреме видяхме добър футбол.

публикувано на 03.05.24 в 20:08

Варненски бойци защитиха степени по иайдо

Варненските състезатели по иайдо участваха на ДП в Пловдив. Общо 27 участници от шест клуба се бореха за призовите места.Преди състезанито имаше технически семинар, воден от варненския инструктор Леонид Караваев (6дан),  Костадин Воденичаров (5дан, Пловдив) и Драгомир Апостолов (5дан, София). След първенството имаше изпит за кю степени...

публикувано на 03.05.24 в 08:05

Представиха Джанлоренцо Бленджини, като национален селекционер

Джанлоренцо Бленджини застана пред медиите в зала "Родина" на националния стадион. Италианският специалист е новият треньор на мъжкия национален отбор на България. "Искам да благодаря за големия интерес от медиите, както и за представянето на президента Любомир Ганев – започна Бленджини. - Наистина съм изключително доволен и щастлив да съм тук..

публикувано на 03.05.24 в 08:03

"Лудогорец" ще играе финал за купата

Лудогорец е вторият финалист в турнира за Купата на България. Те спечелиха с 5:0 като гост на Хебър (Пазарджик) и с общ резултат 9:0 в двата мача ще спорят за трофея с Ботев (Пловдив). ХЕБЪР - ЛУДОГОРЕЦ 0:5 0:1 Ивайло Чочев (5) 0:2 Кайо Видал (22) 0:3 Клод Гонсалвеш (45) 0:4 Матиас Тисера (75) 0:5 Сонко Сундберг (90)

публикувано на 03.05.24 в 08:02

Медали за атлетите на СК "Виктория"- Варна

Национален турнир по лека атлетика "Григор Христов" се проведе в София.Стефан Стефанов покри норматив за БП на скок дължина.Натали Костова се класира на първо място в скока на височина. Калин Йорданов е с пето място на скок дължина. Всички те са от СК "Виктория" - Варна.

публикувано на 03.05.24 в 08:01

"Черноморец" - Балчик шокира "Спартак"-Варна

Футболистите на Черноморец- Балчик зашеметиха лидера във Втора лига Спартак /Варна/, който е устремен към влизане в елитната футболна група. Балчишкият тим записа категорична победа срещу варненци с 4-1. Черноморец влезе в мача, като предпоследен в класирането и един от отборите, които се борят за оставане във Втора лига. Спартак пък са лидери в..

публикувано на 02.05.24 в 19:53