Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Токът вече може да се плаща в интернет сайта на компанията

Вече има възможност за онлайн разплащания на задълженията им за използвана електрическа енергия.

На интернет адрес vp.energo-pro.bg, достъпен и от банер на началната интернет страница на ЕНЕРГО-ПРО, притежателите на дебитни и кредитни карти имат възможност едновременно да проверят размера на своето задължение за консумирана електроенергия и да го платят веднага, сигурно и удобно.

В условията на извънредно положение, клиентите могат извършат онлайн плащания и за сметките на близки и познати възрастни хора, които се налага да спазват социална изолация или са в карантина. Разплащането с карта през интернет елиминира риска от разнасяне на пари в брой и необходимостта от физическо посещение в офис на компанията.

Актуални остават и останалите начини за плащане на задължения към ЕНЕРГО-ПРО:

1. По банков път - чрез директен дебит, чрез банкомат и функцията bPay (код на ЕНЕРГО-ПРО: 50003), чрез платежно нареждане по сметката на ЕНЕРГО-ПРО в УниКредит Булбанк АД, IBAN: BG80UNCR70001523953311, BIC: UNCRBGSF, като в основание за плащане се посочва клиентски номер.
2. В брой на място в Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/Nashite-adresi, в Български пощи или на касите на EasyPay и FastPay.
3. По интернет чрез Epay или електронно банкиране на обслужващата банка.

ЕНЕРГО-ПРО осигурява редица други електронни услуги, от които клиентите могат да се възползват дистанционно. Ето част от тях:

ü  Проверка на консумираната енергия за битови абонати за 36 месеца назад на адрес: https://portal.energo-pro-sales.bg/;

ü  Битовите клиенти могат да заявят промяна в телефон и имейл за контакт или да заявят електронна фактура на адрес: https://update.energo-pro.bg/;

ü  Декларации за актуализация на предоставената мощност могат да се изпращат на пощенски адрес: гр. Варна, бул. Вл. Варненчик, 258, кула Г или по e-mail при наличието на квалифициран електронен подпис (КЕП);

ü  За процедури по смяна на координатор на балансираща група за обекти на свободен пазар със стандартизиран товаров профил препоръчваме използването на онлайн платформата ни: https://online.energo-pro.bg/;

ü  За процедури по смяна на координатор на балансираща група за обекти на свободен пазар с почасово измерване могат да се изпращат документи, подписани с електронен подпис на имейл адрес info@erpsever.bg.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Обилните валежи в област Добрич наводниха частни и обществени сгради

Обилните валежи в област Добрич наводниха частни и обществени сгради , нарушена на места е и инфраструктурата. Населени места в община Каварна са останали без ток и вода. По данни на Метеостанция Добрич падналият дъжд в Каварна е 60 литра на квадратен метър. Силен дъжд, придружен с гръмотевици, причини редица проблеми в община Каварна. По..

публикувано на 11.09.24 в 17:26

Политиците около Ахмед Доган се явяват на избори с нова коалиция - „Алианс за права и свободи“

В Централната избирателна комисия бяха внесени документи за регистрация на коалиция "Алианс за права и свободи". Документите депозираха Румен Йончев - председател на "Земеделски народен съюз" и Веселин Пенев, представител на партия СБОР, предаде БНР. Румен Йончев обясни: "Името не е случайно както се досещате. Искаме с думата "алианс" да заявим едно..

публикувано на 11.09.24 в 17:12

Община Варна: Не се е налагала евакуация на децата от ДГ „Детски свят“ във "Владиславово"

Спокойна е ситуацията в Детска градина №40 „Детски свят“ в кв. „Владислав Варненчик“, където част от помещенията бяха засегнати от проливния дъжд в ранните следобедни часове днес. Информацията за нужда от евакуация на децата не отговаря на истината, посочват от общинския пресцентър. От кабинета на кмета Благомир Коцев се осъществи връзка с..

публикувано на 11.09.24 в 17:05

Откриха мигранти в безпомощно състояние край Бургас

6-ма нелегални мигранти в тежко състояние със задух са приети в областната болница в Бургас, след като на КПП на входа на града е спрян товарен автомобил, пълен с млади мъже от Афганистан. Те са открити в тайници на автомобила, а кола на бургаската дирекция на „Гранична полиция“ е преследвала товарния автомобил от странджанското село Крушевец, предаде..

публикувано на 11.09.24 в 15:55

Върховният съд допусна "ДПС - Ново начало" да участва в изборите

Върховният административен съд отмени решение, с което ЦИК отказва да регистрира коалиция „Движение за права и свободи - Ново начало“ за участие в изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г. Преписката се изпраща на ЦИК за незабавното регистриране на коалицията, съобщиха от пресцентъра на Съда. По безспорен и несъмнен начин е установено..

публикувано на 11.09.24 в 15:35
Снимката е илюстративна.

Евакуират децата от детска градина "Детски свят" във "Владиславово" заради наводнение

Децата от детска градина "Детски свят" в квартал "Владислав Варненчик" във Варна ще бъдат евакуирани в спортна зала "Владислав", която се намира в района, съобщиха от областната администрация. Осигурен е автобус за превозването им. Причината е, че заради дъжда е наводнен дворът на детското заведение, засегната е и сградата.  Информацията, че..

публикувано на 11.09.24 в 15:27

Дейности по сдвояване на електронното пациентско досие с телефона на 19 и 20 септември в Балчик

Мобилното приложение еЗдраве осигурява на всеки българин възможността за персонализиран достъп до личното му електронно здравно доси е. Най-важното, което трябва да знаят желаещите, е, че за да бъде сдвоено здравното им досие с мобилния телефон, се изисква единствено  да инсталират предварително приложението,  което се случва напълно безплатно от..

публикувано на 11.09.24 в 14:46