Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фотографът Деян Стоев: Има преориентиране и в нашия бранш

Снимка: Деян Стоев - личен архив


Деян Стоев от дълго време се занимава с фотография и по-специално сватбена. Част е от екипа на Photoschool. И в този бранш има преориентиране и търсене на възможности за работа, споделя Деян. Много от планираните лекции за хора, които искат да се занимават с фотография, отпаднаха, но намериха своето място в интернет и в различни УouТube канали, каза Стоев. Според него сред сватбените фотографи се долавя едно притеснение за 2020 г., но имат очаквания до година-две нещата да се нормализират. Причината е струпването на много хора на едно място. Но и за това си има рецепта, споделя Деян. По света този вид сватби се провеждат в много тесен кръг – от четирима души. Тържествата нямат предварителна организация. Отиваш и подписваш, но си наемаш фотограф, който да документира всичко, което се случва. Възможно е това да е новата ера на сватбените тържества, които няма да са толкова помпозни, каза Деян Стоев и сподели очакванията си кога може да се очаква пазарът на фотографите отново да се отвори към потребителите, както преди.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Фестивалът на цацата в Кранево се завръща

Фестивалът на цацата в Кранево се завръща с атрактивна програма и богата кулинарна селекция – датите са 14, 15 и 16 юни, съобщават организаторите от сдружение "Зелени посоки". Тридневната фиеста ще посрещне лятото с много музика, танци, игри и състезания, кулинарни демонстрации и разбира се бира и прясна цаца. Голямата изненада на тазгодишното издание..

публикувано на 29.03.24 в 15:38

Домашните любимци на хотел

Бивш граничен полицай Тодор Дамянов и водач на служебно куче създаде хотел за домашни любимци край Варна. Когато напуска структурата, изобщо не се поколебава и взима своя верен колега Хачо в дима си. Домашните любимци са като членове на семейството. Има случаи, в които обаче стопаните са изправени пред предвидени или непредвидени ситуации, в които трябва..

публикувано на 29.03.24 в 14:20

България във въздушния Шенген от понеделник: Какво ще се промени за пътуващите?

От 1 април България влиза във въздушния Шенген. От тази дата всички граждани, които пристигат от държави членки на шенгенското пространство, няма да подлежат на паспортна проверка. Те ще се насочват през обособените шенгенски гейтове и ще преминават единствено проверка летищна сигурност. Междувременно, пътниците, които са се насочили към..

публикувано на 29.03.24 в 08:28

Как да видим електронното си досие

За година и половина – от 29 септември 2022 г. до сега, повече от 60 хил. души у нас следят информацията от личното си здравно досие мобилния си телефон. Около 100 хил. пък са тези, които  ползват досието си през лаптоп или компютър. Това каза за Радио Варна Ивайло Стойчев, мениджър проекти в "Информационно обслужване" – компанията, която..

публикувано на 29.03.24 в 08:05
Дворът на МБАЛ

Екип от млади хора представя места във Варна, които биха могли да се превърнат в кътове за отдих

Екип от млади хора показват всеки понеделник в социалната мрежа „Фейсбук“ различни пространства във Варна, които ако се облагородят, могат да се превърнат в прекрасна зона за отдих, за игри и разходки за варненци. Такива локации има в целия град, сподели за Радио Варна арх. Максим Недков, който заедно с екипа на дрона "Морско око" показва от..

публикувано на 28.03.24 в 11:07

Имен ден днес празнуват Боян, Бояна, Бойко и Албена

На 28 март Българската православна църква почита своя първи мъченик - Св. мчк Енравота-Боян, княз Български. Българската държава била основана на Балканския полуостров в 681 г. от едно войнствено племе от тюркски произход – прабългарите, макар че в нея местните славяни винаги са представлявали господстващата съставна част племена, и се настанили в тези..

публикувано на 28.03.24 в 10:15

50 хиляди лева за телевизия без лиценз и в бъдеще време...

На последната сесия на Варненския общински съвет беше гласувано отпускането на 50 хиляди лева на телевизионен инвестиционен проект.  В края на януари в общината идва предложение от представители на спортната телевизия Б1Б ТВ. Идеята им е да променят името на телевизията си на Варна ТВ и да помагат за популяризирането на спорта в града...

публикувано на 27.03.24 в 17:20