Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Евра: „Спомням си как Фъргюсън си тръгна“

Автор:

Бившият защитник на Манчестър Юн Патрис Евра разказва за деня в който Сър Алекс Фъргюсън напуска поста си на мениджър на клуба. „Когато пристигнахме на базата видях всички тези камери и си казах: Нещо не е наред. Някой от играчите пак е попаднал в някаква история. Имаме проблем“.

Тогава ни съобщиха: „Момчета, трябва да останете в съблекалнята, защото босът иска да говори. Това определено не беше добра новина“.

Фъргюсън пристигна и каза:  „Много съжалявам. Някой вече ме изпривариха и обявиха, че се пенсионирам. Ето защо са всички тези камери тук. Пенсионирам се, защото жена ми се нуждае от мен.

Той се извинява на Ван Перси, извини се на Кагава, затова, че ги е поканил в отбора. Той специално им се извини“, си спомня Евра.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Програмата за срещите утре на турнира в Бяла, мъже и жени

Днес се играха срещите от груповата фаза на турнира по плажен волейбол в Бяла. Седмото издание на турнира продължава утре. Ето програмата за утрешната сесия, сутрин. Жени: 1.9:00 - Кьосева/Иванова vs. Гаврилова/Гичева 2. 9:50 - Иванова/Боон vs. Петрова/Карипиди 3. 10:40- Василева/Крумова vs. Радева/Ивакина 4. 11:20 - Аврамова/Чалъкова vs...

публикувано на 19.07.24 в 22:46

Призьорите от турнира по плажен волейбол Byala Open U20

Турнирът Byala Open U20 завърши. Младите таланти на плажния волейбол демонстрираха своите умения и страст към играта. Участие взеха 16 отбора при юношите и 7 отбора при девойките. Девойки 1-во място: Ивет Гавраилова и Елеонора Гичева 2-ро място: Свилена Стоянова и Маргарита Джангърова 3-то място:Мартина Димитрова и Александра Балева Индивидуални..

публикувано на 19.07.24 в 22:41

Турнир по плажен волейбол в Бяла, класиране в групите

Надпреварата в Бяла стартира днес, а утре битките на плажа продължават. В неделя ще станат ясни шампионите.

публикувано на 19.07.24 в 21:19

"Черно море" и ЦСКА 1948 направиха нулево равенство ( ВИДЕО )

Черно море и ЦСКА 1948 не успяха да си отбележат гол в първия мач от новия футболен шампионат. Краен резултат на "Тича" 0-0. Две минути преди края на мача Райън Бидунга получи червен картон.

публикувано на 19.07.24 в 21:13

Волейболният спец Георги Василев откри изложба във Варна

Георги Василев е един от най-изтъкнатите български волейболни специалисти. След приключването на кариерата си в спорта се отдаде изцяло на рисуването и вече прави изложби. Сега Георги Василев изложи картините си във Варна на улица "Шейново" 3. Изложбата ще остане на това място в продължение на един месец.

публикувано на 19.07.24 в 17:22

На среща с българските олимпийци

В рубриката посветена на българските участници на Олимпийските игри в Париж, днес ви срещаме със състезателите по плуване. Габриела ГЕОРГИЕВА 100 м и 200 м гръб жени Роден: 16 януари 1997 г. в София Професия: спортист Образование: Национална спортна академия София Клуб: “Damini LV” Треньор: Кристиян Минковски Начало на кариерата: 2001г..

публикувано на 19.07.24 в 14:50

Ясни са съперниците за старта на сезона в Супер Волей

Вечните съперници Левски и ЦСКА ще се срещнат още в първия кръг на новия сезон в Ефбет Супер Волей. Двата гранда определиха шампиона, като „сините" се наложиха с 3:0 победи във финалната серия. На специално събитие, състояло се днес в студиата на Max Sport, жребият беше изтеглен от европейските шампионки за девойки под 18 години - Виктория Нинова..

публикувано на 19.07.24 в 09:45