Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Градинаров остава в Бургас

Автор:

Варненският волейболист Мирослав Градинаров ще продължи  да играе за тима на Нефтохимик. Той вече е разговарял с клубното ръководство и са стигнали до споразумение да остане.

 35-годишният Градинаров  след 11 сезона в чужбина миналатта година пристигна в Бургас. Основната цел пред отбора е ясна-влизане в Шампионската лига през новия сезон. В отбора бяха привлечени Златко Кьосев, Венцислав Трифонов и Ивайло Лалов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Във варна се открива новия сезон в Първа футболна лига

Днес започва новият сезонв в efbet. Стартът ще бъде даден във Варна. Черно море приема ЦСКА 1948 на "Тича". Главен съдия ще бъде Георги Гинчев, а срещата е от 18:45 часа. Черно море, и "червените" изиграха по шест контроли през паузата.  От тима на черно море си тръгнаха Иван Дюлгеров, Атанас Илиев, Пабло Гарсия, Мишаел Алвеш и Мартин Дичев, а..

публикувано на 19.07.24 в 08:15

Две европейски шампионки получиха покана за тима до 20 г

Борислав Крачанов, треньорът на женския национален отбор под 20 години, повика две от новите европейски шампионки. След Балканиадата в Албания към тима ще се присъединят Димана Иванова и Виктория Нинова. Двете направиха изключителни игри на Европейското първенство под 18 години в Гърция и Румъния, където нашите спечелиха първо място. Иванова..

публикувано на 19.07.24 в 08:11

"Крумовград" приема "Славия" днес

Втората среща от стартиращото днес първенство по футбол в елитната ни група е между Крумовград и Славия. Мачът е от 21:15 часа. Отборът на Крумовград в послединя момент се раздели с насхтавника Станислав Генчев, който пое Левски. Начело на състава е Атанас Рибарски.

публикувано на 19.07.24 в 08:10

Никол Радева - балерина, която избра стрийт фитнеса

Стрийт фитнес е модерно улично изкуство и набира все повече популярност у нас.Една балерина от Силистра се премести да живее и работи във Варна, като точно стрийт фитнесът е основното й занимание. Никол Радева е на 21 години и е изключително активна в тази дисциплина. Явява се на състезания и печели. Тя ни разказва за своето увлечение...

публикувано на 18.07.24 в 11:55

Ботев /Пловдив/ гостува на Марибор

Ботев (Пловдив) днес гостува на словенския Марибор в среща-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Мачът е от 21:15ч. на стадион „Людски врът“.В първата среща българите спечелиха с 2:1 на „Колежа“ след голове на Антъни Уджа и Никола Илиев.  Победителят от сблъсъка се изправя срещу Панатинайкос.

публикувано на 18.07.24 в 11:50

Петима юноши на "Черно море" с договори

Петима юноши от школата на Черно море подписаха договори с клуба. Константин Грахльов, Мартин Банев, Николай Костадинов, Георги Венциславов и вратарят Денислав Стойчев парафираха първите си професионални контракти с „моряците“. Петимата бяха част от дублиращия отбор на Черно море, който през миналия сезон завърши на четвърто място в Североизточна Трета..

публикувано на 18.07.24 в 10:26

Юношите загубиха от Франция

Националите под 18 години отстъпиха с 0:3 (22-25, 13-25, 22-25) пред временния лидер Франция в предпоследния мач от Група I и така загубиха всякакви шансове за място в Топ 4. Финалната четворка на Европейското първенство за мъже под 18 години (10-21 юли, София и Пловдив) ще се играе през уикенда в столичната зала "Левски София".

публикувано на 18.07.24 в 10:25