Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Феновете на Левски раздвоени за бъдещето на отбора

Васил Божков
Снимка: архив БГНЕС

Васил Божков публикува анкета в страницата си във Фейсбук относно бъдещето на Левски. "Когато един премиер се страхува или не може да се подпише, идва време за избори. Съгласни ли сте новият собственик на акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI да бъде определен чрез електронно гласуване?", пита Божков.

Вчера бизнесменът оповести в официалния си Фейсбук профил, че тази сутрин ще направи предложение, свързано с акциите на Левски.

Коментарите заваляха и преобладават мненията, че акциите трябва да бъдат връчени на Наско Сираков. Не са малко обаче и мненията, че подобно гласуване няма да бъде обективно, тъй като в него няма да участват само привърженици на Левски. Други критикуват Сираков за неговото определение за Бойко Борисов като най-добър и уважаван премиер в Европа, което поражда съмнения. Не са малко и феновете, които питат Божков ще продава акциите или ще ги подарява. Други са на мнение, че фалитът е единствения достоен изход, а всичко друго си е чиста гавра. Коментари правят и привърженици на други клубове, според които Левски трябва да си плаща тока, водата и данъците и да не ощетява народа на България.

Припомняме, че в последните дни Наско Сираков изрази желание да приеме собствеността на клуба, а преди това готовност изрази и баскетболният треньор Константин Папазов. Вчера стана ясно, че отборът на Левски е получил дарение на стойност 500 хиляди лева от фирма „Интръст“ ЕАД, която е еднолична собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски. Левски спешно събира средства от дарения, тъй като е изправен на ръба на фалита. Ръководството на "сините" обяви, че се нуждае от около 1,5 милиона лева в следващите няколко седмици, за да покрие най-належащите си задължения като заплати на футболисти и други дългове. /БГНЕС




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

САЩ взеха златото на Игрите в Париж

В женския футбол на Игрите в Париж триумфът е за тима на САЩ. Британската специалистка Ема Хейс изведе американките до златото в първата си голяма надпревара откакто пое отбора. На финала те победиха Бразилия с 1-0.

публикувано на 11.08.24 в 15:41

Важна победа за България срещу Нидерландия

Националният ни отбор за жени под 20 години изигра изключително силен мач срещу Нидерландия в петия ден от Европейското първенство, на което сме съдомакин заедно с Ирландия (5-17 август). За радост на публиката в столичната зала "Христо Ботев" нашите момичета бяха категорични срещу един от най-добре представящите се състави до този момент в Група I –..

публикувано на 11.08.24 в 15:39

"Левски" продължава да лидерства

„Левски“ затвърди отличния старт на шампионата и постигна четвърта поредна победа. Жертва на „сините“ стана „Крумовград“, а головете за крайното 3:0 вкараха двамата централни нападатели Алекс Колев и Мустафа Сангаре. Двубоят се игра пред близо 12 000 зрители и отлична атмосфера на стадион „Георги Аспарухов“. С пълния актив от точки „Левски“ оглавява..

публикувано на 11.08.24 в 09:54

Франция защити титлата си

Олимпийският шампион от Токио 2020 Франция защити титлата си пред родна публика на Игрите в Париж 2024. Момчетата на Андреа Джани надиграха европейския шампион и №1 в световната ранглиста Полша с 3:0 (25:19, 25:20, 25:23) мъжкия волейболен турнир.

публикувано на 11.08.24 в 09:52

Бах отказва нов мандат

Президентът на МОК Томас Бах няма да търси гони мандат напуска поста през 2025 година. Той е на този пост от 2013 година.  Бах каза, че олимпийската харта, ограничава президента до максимум 12 години на поста и той няма да променя правилата.

публикувано на 11.08.24 в 09:51

Тихомир Иванов остана 8-ми на Олимпиадата

Тихомир Иванов остана осми на Игрите в Париж във високия скок, след три неуспешни опита на 231 см.. Българинът постигна личен рекорд за сезона от 2.27 метра и така постигна най-доброто си класиране на Олимпийски игри.

публикувано на 11.08.24 в 09:50

Тази вечер е закриването на Олимпиадата, няма българско участие в последния ден

Без българско участие ще премине днешния последен състезателен ден на Олимпийските игри в Париж. Ще бъдат изиграни последните 13 финала, в които ще бъдат определени шампионите на маратон за жени, модерен петобой за жени, вдигане на тежести за жени в категория над 81 килограма, борба свободен стил за мъже в категориите до 65 килограма и до 97..

публикувано на 11.08.24 в 09:17