Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Ангелов: „Имаме бюджет за футбола“

Автор:


Кметът на Балчик Николай Ангелов заяви в интервю за Радио Варна, че отборът на Черноморец/Бч/ ще играе във Втора лига. Той сподели още, че до няколко дни ще има пълна яснота по темата. Само преди няколко дни се разпространи новината, че отборът напуска професионалния футбол и ще играе в Трета лига. Сега нещата са други. Чуйте интервюто тук.
Тук можете да чуете мнението на кмета за предстоящия летен сезон:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Много контузени в Черно море

Половин отбор футболисти са с проблеми след мача с Левски на „Тича“, спечелен от варненци с 3:1. Петима от играчите на Илиан Илиев имат травми, като трима от тях до последно ще са под въпрос за последния мач от редовния сезон – срещу Пирин Благоевград. Става въпрос за Влатко Дробаров, Даниел Димов и Андреас Калкан. Дробаров е със счупен пръст на..

публикувано на 17.04.24 в 15:19

Във Варна започна важен турнир

Заключителен турнир по баскетбол за 17-годишни във Варна. Надпреварата е само в рамките на днешния ден. Участват шест отбора, като първите два в крайното класиране отиват директно на финалите за тази възраст. На старта домакините от Черно мореТича записаха победа срещу състава на Шумен.

публикувано на 17.04.24 в 15:18

Българските отбори научиха съперниците си

С участието на президента на БФХ Росен Добрев и председателя на комисията по плажен хандбал в EHF – Габриела Хорват, днес в централата на европейската федерация във Виена беше теглен жребият за двете големи прояви, на които страната ни ще бъде домакин това лято във Варна. Както е известно, след великолепно проведеното и отразено със суперлативи ЕП по..

публикувано на 17.04.24 в 15:16

Петя Димитрова: Амбицирани сме на тази възраст да се доказваме

Интересна инициатива реализираха в клуба по художествена гимнастика „Грация“ във Варна. Бивши треньорки и други желаещи дами на малко по-сериозна възраст направиха група, която ще практикува гимнастика и ще представя града ни на състезания. Днес ви срещаме с тях. Петя Димитрова

публикувано на 17.04.24 в 11:50

Тежък турнир очакват волейболистите на "Черно море"

Волейболистите на "Черно море", юноши старша възраст заминават в петък за Пазарджик. Там ще се проведе квалификационният турнир за тази възраст, който ще определи двата отбора, които ще играят на финалите за разпределение на медалите Варненският отбор с треньор Норман Недков пътува в петък, като за вечерта е предвидена тренировка. "Моряците"..

публикувано на 17.04.24 в 10:44

Сребърен медал за две варненки

Двойката Рея Кирчева и Габриела Джолева стана вицешампион при девойките на завършилия Държавен личен шампионат по бадминтон в град Стара Загора. След многото изиграни четвъртфинали от варненските състезатели във възраст U17, единствено Габи и Рея като подводачи в схемата успяха да пробият в борбата за медалите, но на финала загубиха от..

публикувано на 17.04.24 в 10:41

Съпричастие от футболистите на Спартак /Варна/

Футболистите на ФК Спартак вдъхнаха кураж на Джейми Емпие часове след операцията на ахилеса. Младият нападател на соколите пострада тежко в последните секунди на мача с Добруджа и се наложи хирургическа интервенция. Важни фигури в състава сред които капитаните Виктор Митев и Румен Руменов посетиха белгиеца в болница Еврохоспитал в най-трудния..

публикувано на 17.04.24 в 10:40