Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

iRun дестинация на 27 юни

| обновено на 21.06.20 в 09:21

i Run обществото на бягащите хора във Варна организира на 27 юни първото за сезона събитие. Всеки участник ще може да пробяга няколко дистанции, които отговарят на разстоянието например на пътя Варна – Добрич, Варна – КК „Св. Св. Константин и Елена“ или на Варна – КК „Златни пясъци“. Дължината на всяка дестинация ще е под формата на определен брой обиколки на парк „Възраждане“ в морската столица. Още за iRun дестинация разказват организаторите Красимира Маркович и Николай Колев в прикачения по-горе звуков файл.

Запишете се тук: http://destination.irun.bg

Пробягването на разстоянията до съответните дестинации ще се извършват в парк "Възраждане" в град Варна. Ще бъде изцяло социално бягане с обиколки на парка, в което ще можете да си говорите, подкрепяте и да направите цялото изживяване с бягането на избраното разстояние неповторимо и зареждащо преживяване.

Може да изминете разстоянието до следните дестинации:
- КК "Св. Св. Константин и Елена" - 5.4 км - 9 обиколки на парка
- КК "Златни пясъци" - 12 км - 20 обиколки на парка
- КК "Албена" - 22.2 км - 37 обиколки на парка
- Добрич - 42км - 70 обиколки на парка
- Добрич - 42км - отборно по двама с по 35 обиколки всеки (21км) (единият бегач приключва и предава щафетата на съотборника си)

Има контролни времена за всяка дестинация:
- КК "Св. Св. Константин и Елена"- 1 час (предостатъчно дори да изпиете едно кафе на 3-ти километър)
- КК "Златни пясъци" - 2 часа и 30 минути (може да се измине разстоянието и със стегнато пешеходно темпо)
- КК "Албена" - 4 часа и 30 минути (по-бързите бегачи даже и ще се върнат спокойно обратно до Варна :) )
- Добрич (заедно с отборно) - 7 часа и 30 мин (идеална дистанция за всеки, който е чел "Дългата разходка" по Стивън Кинг и всички останали ентусиасти)

Организаторите са осигурили подкрепителен пункт (достъпен на ВСЯКА обиколка) с различни напитки и храни, за да издържите това приключение. След финиширане или изтичане на контролното време състезателите за дадена дестинация няма да могат да ползват повече пункта, за да има провизии за останалите, които продължават да бягат.

Първите три места за всяка дестинация (отборно включително) ще получат златни, сребърни и бронзови медали, а ВСИЧКИ участници ще получат и лична грамота с изминатото разстояние и дестинация.

Мястото е парк "Възраждане" във Варна. Зависимост от избраната дестинация трябва да бъдете на място на 27-ми (събота):
- КК"Св.Св.Константин и Елена": 10:00 часа
- КК "Златни пясъци": 09:00 часа
- КК "Албена": 08:00 часа
- Добрич (заедно с отборно): 07:00 часа



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Олимпийска рубрика: Галина и Владислава Танчеви - бронзови медали от Игрите в Атина' 2004 (ВИДEО)

Близначките от Варна, Галина и Владислава Танчеви са две от най-успелите състезателки по художествена гимнастика у нас. Те са възпитанички на клуб "Силвия"( Варна). Играят за националния ансамбъл от 2001г до 2009, с малко прекъсване.На Световното първенство през 2003 г в Будапеща ансамбълът ни е втори в многобоя и печели още два сребърни..

публикувано на 07.08.24 в 11:50

Българите на Игрите в Париж днес

Четирима българи ще имат участие днес на Игрите в Париж. В 10:30 часа Йоана Георгиева стартира на четвъртфиналите на едноместния каяк на 500 метра.В 11:05 започват квалификациите на скока на височина, където нашият човек е Тихомир Иванов. Квалификационната норма е 2.29 м. или трябва да попадне сред 12-те с най-добри резултати от общо 31..

публикувано на 07.08.24 в 09:46

Мнацаканян напуска Игрите в Париж

Айк Мнацаканян загуби на старта на олимпийските игри в Париж. Националът отстъпи пред двукратния световен вицешампион Санан Сюлейманов (Азербайджан) с 0:2 в категория до 77 кг на класическата борба. Българският национал Семен Новиков ще срещне Турпал Али Бисултанов (Дания) на осминафиналите в категория до 87 килограма на турнира по класическа борба на..

публикувано на 07.08.24 в 09:45

Загуба за Българя от Ирландия

България допусна първа загуба на Европейското първенство за жени под 20 години, на което страната ни е съдомакин заедно с Ирландия (5-17 август). Във втория ден от шампионата отстъпихме пред Белгия с 0:3 (23-25, 19-25, 18:25), който ден по-рано със същия резултат преклони глава пред Турция. В откриващия ни мач пък ние се наложихме с 3:1 над Швеция...

публикувано на 07.08.24 в 09:43

Лудогорец с победа срещу Карабах

Лудогорец се представи добри в първия двубой от третия предварителен кръг на ШЛ срещу Карабах. Нашият тим спечели срещата в Азербайджан с 2:1. Диниш Алмейда откри резултата в 56-ата минута, а в 65-ата Жуниньо изравни. Кайо Видал вкара втори гол за българите в 87-ата минута. Текпетей завърши мача със счупен крак.

публикувано на 07.08.24 в 09:42
Кирил Милов

Кирил Милов загуби първия репешаж за бронза в Париж

Кирил Милов отпадна в първия кръг на репешажите за бронза в категория до 130 килограма на Игрите в  в Париж. Милов загуби с 4:6 точки от 8-кратния шампион на Африка и бронзов медалист от последното Световно първенство в Белград 2023 Абделлатиф Мохамед (Египет).

публикувано на 06.08.24 в 14:04
Пламена Миткова

Без Пламена Миткова във финала на скок дължина от Олимпиадата

Пламена Миткова приключи участието си в Париж с най-добър опит от 6.45 м. Пламена Миткова направи отличен сезон, но точно на Олимпиадата не успя да покаже истински да си качества.

публикувано на 06.08.24 в 14:02