Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На Фичоза през август - EXTREME SUMMER FEST 2020

Организаторите обявиха във Фесбук датите за провеждане: 21.08 - 23.08.2020, местност Фичоза край Варна.
Това ще бъде тридневен фестивал, под откритото небе.

Вече има добре подбрана селекция от изпълнители / Hardcore, Metal групи/ . Never Prey, AXEZ, Savage Ravage, Sawyer's Clan и From The Ashes са обявените до момента групи, които ще се качат на сцената на фестивала.

На територията на Extreme Summer Fest 2020 са поместени основна сцена, бар, къмпинг зона, скейт зона и мърчъндайз щанд.  Паркингът се намира в непосредствена близост до главния вход. Престоят на каравани и кемпери ще бъде таксуван 30лв на ден.  Къмпинг зоната ще бъде отворена на 21.08 от 16:00ч. Къмпингуването е безплатно за гостите на фестивала и е на собствен риск.

Децата от всички възрасти са добре дошли на фестивала, но ще бъдат допускани само с родител или специално упълномощен придружител, подчертават организаторите.  За лица под 12 годишна възраст, входът ще бъде свободен.

Фестивалът е pet-friendly, което означава, че всеки може да се чувства свободен да доведе домашния си любимец, но трябва да знаете, че носите отговорност за всичко, което той направи.

East Coast Noise Crew и ХАЛЕ 3 представят Extreme Summer Fest 2020.
За контакти: extremesummerfest@gmail.com

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Спонтанен протест заради спрян светофар след кръговото на "Почивка" към курортите

Спонтанен протест събра над 100 души в района на "Св. Никола" между кръговото кръстовище в района на "Почивка" и това на "Траката" на пресечката между бул. "Княз Борис I" и ул. "Янаки Богданов". Причината - информацията от община Варна днес следобед, че " Временно е спрян светофарът до кръговото на „Почивка“, заради ремонтни дейности на..

публикувано на 30.07.24 в 18:45

Започва саниране на пожарната в Балчик, по плана за възстановяване са осигурени 750 хиляди лева

Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" Добрич сключи договор с Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) за финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост.  Сред проектите за изпълнение е и ремонт на сградата на РС "Пожарна безопасност и защита на населението" в  Балчик. Предвижда..

публикувано на 30.07.24 в 17:44

МОН публикува третото класиране за прием след 7. клас

Министерството на образованието и науката публикува третото класиране от приема за гимназии след 7. клас. Проверката става в системата  https://infopriem.mon.bg/  с входящ номер и идентификационен код. Срокът за записване на класираните ученици в училищата e 31 юли и 1 август 2024 г. На 5 и 6 август ще се приемат заявления за участие в четвърти етап..

публикувано на 30.07.24 в 16:47

Пожар в община Струмяни до границата с Македония, Bg-Alert нареди евакуация

Продължава да се разпространява пожарът, който избухна по-рано днес в Малешевска планина край Струмяни.  Наложена е спешна евакуация за жителите в с. Каменица и Кърпелево,   предаде БНР.   Започна евакуация на хората от село Цапарево, което е близо до границата с Република Северна Македония.  Пожарът е обхванал между 25 - 30 хиляди декара гора,..

публикувано на 30.07.24 в 16:19

Безводието в Добрева чешма - системен проблем, който търси своите решения

Заради ремонт на помпената станция "Батова" днес и утре са възможни смущения във водоподаването към местностите Телевизионна кула, Добрева чешма, Лозите и Черноморска панорама, съобщиха от ВиК-Варна.  Проблемът в Добрева чешма 4 обаче не е само днес и утре. Абонати най-вече в горната част на местността, както и в Перчемлията и Телевизионната кула,..

публикувано на 30.07.24 в 15:10

КНСБ: Близо 1 милион българи не могат да си позволят едноседмична ваканция извън дома

Близо 1 милион души в България не могат да си позволят дори едноседмична почивка, съобщиха от КНСБ, като се позоваха на анализ на Европейския синдикален институт към Европейската конфедерация на профсъюзите.  Данните сочат, че общо 40 милиона работещи или 15% от всички в ЕС не могат да си позволят едноседмична ваканция извън дома – в собствената си..

публикувано на 30.07.24 в 14:49
Обвиняемият Георги Георгиев.

Домашен арест за обвиняемия по делото "Дебора"

Магистратите от Районния съд в Пловдив измениха мярката за неотклонение на Георги Георгиев от най-тежката - “задържане под стража” с по-лека - домашен арест. Това стана известно в края на днешното съдебно заседание. Мярката си той ще изтърпява в Стара Загора, като ще му бъде сложена електронна гривна за радиочестотно наблюдение, предаде БНР...

публикувано на 30.07.24 в 14:45