Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен и Георги Йорданови: Успехът е добър, но винаги може повече

Автор:


Пламен Йорданов е треньор, а в същото време и баща на 14-годишния състезател по плуване Георги Йорданов от клуб „Елит Спорт“-Варна. На силен международен турнир в Пловдив, Жоро спечели два златни медала. Чуйте какво разказват двамата в интервю за Радио Варна.







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Лима 2024: Балчишките лекоатлети Преслав Вълев и Димо Андреев са в топ 20 на света

Двамата ни участници в квалификациите в мятането на чук на световното първенство в Лима, Перу, Преслав Вълев и Димо Андреев не успяха да продължат за финала на дисциплината. Първи на 27 август в сектора бе 19-годишният Вълев, който започна с 67.86, регистрира фаул във втори опит и изпрати уреда на 67.51 в третото си появяване в клетката, съобщава..

публикувано на 28.08.24 в 13:55

Стамен Стамов: Ще участваме с 19 състезатели, сред тях и национали (ВИДЕО)

Във Варна ще се проведе последното състезание по стрелба с лък на открито. Държавното първенство ще бъде тази събота и неделя на "Спортпалас". Шампионатът е за всички възрасти, включително мъже и жени. Всъщност ще има още една проява на открито, но това е турнир, който ще се състои в Русе през октомври, европейска купа. На шампионата във..

публикувано на 28.08.24 в 11:55

Томаш напуска "Спартак"-Варна

Александър Томаш напуска Спартак Варна и поема ЦСКА – София. Столичани ще платят на варненци сериозна неустойка по казуса. От клуба все още не са обявили новината официално, но той се е сбогувал с отбора. Феновете на тима скочиха срещу него, като заявиха, няма морал, чест и достойнство. И то си е така.!

публикувано на 28.08.24 в 11:05

Българска хпобеда срещу Шотландия

За по-малко от час игра България победи Шотландия с 3:0 (25-13, 25-11, 25-20) във втората си среща от Европейското първенство за мъже под 20 години (24 август – 7 септември, Сърбия и Гърция). Това е втори чист успех за селекцията на Мирослав Живков в Група II, която се провежда в гръцкия град Арта.

публикувано на 28.08.24 в 11:04

Трима национали от отбора на "Черно море"

Трима от футболистите на Черно море получиха повиквателни за националния отбор на България за предстоящите първи мачове от турнира Лига на нациите през септември. Това са Виктор Попов, Живко Атанасов и Васил Панайотов.  На 5 септември “лъвовете” гостуват на Беларус в унгарския град Залаегерсег, а на 8 септември са домакини на Северна Ирландия на..

публикувано на 28.08.24 в 11:04

"Фратрия" освободи Янчо Андреев

Варненският футболен тим Фратрия освободи Янчо Андреев.34-годишния футболист беше привлечен през януари и помогна на варненци да се изкачат за първи път в професионалния футбол. Преди това той игра за отборите на Добруджа и Спартак/Варна/.

публикувано на 28.08.24 в 11:02

Илиан Илиев: Контролирахме нещата в този мач (ВИДЕО)

Футболистите на "Черно море" се поздравиха с още една победа в първенството. Те се справиха след 3-0 у дома срещу "Крумовград". Варненци бяха по-добри през цялата среща и контролираха мача. Наставникът Илиан Илиев остана доволен от успеха.

публикувано на 27.08.24 в 13:45