Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пиронкова в следващия кръг без игра в Париж

Автор:

Цветана Пиронкова се класира без игра за третия кръг на „Ролан Гарос“. Серина Уилямс се отказа минути преди началото на мача между двете от втория кръг поради контузия. Този проблем Серина има още от US Open, по време на полуфиналния й мач с Виктория Азаренка. Сега Пиронкова среща чешката тенисистка Барбора Крейчикова. 24-годишната Крейчикова отстрани сънародничката си Барбора Стрицова с 6:4, 3:6, 6:3.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Говорят шампионките Мария Арнаудова и Елена Христова (ВИДЕО)

Състезателката по вдигане на тежести Мария Арнаудова изпраща фантастичен сезон. Тя спечели общо 9 златни медала от Европейското първенство за кадетки в Солун и от Държавното първенство в Русе. Тези успехи я направиха спортист на Варна за месец юни. Сериозни успехи записа и младата петобойка Елена Христова от клуб „Галата“. Елена спечели 2..

публикувано на 10.09.24 в 11:50
Атанас Илиев

Атанас Илиев ще играе в Кипър

Атанас Илиев най-после си намери отбор. Ще играе в кипърския Анортозис.  Илиев игра за последно в Черно море, където има 50 мача и 15 гола. Играл е още за отборите на Ботев (Пловдив), Монтана и Добруджа, а в чужбина в Асколи. Бивш национал.

публикувано на 10.09.24 в 09:05

"Черно море" уреди две контроли с "Добруджа"

От щаба на варненския волейболен тим „Черно море“ потвърдиха, че вече със сигурност ще има две контроли с отбора на „Добруджа“. Ясни са дните и часовете на проверката. Първата среща е в Добрич този петък от 17.00 ч. В събота добруджанци връщат визитата във Варна. Мачът в зала „Христо Борисов“ ще бъде също от 17.00 ч. От 28-30 септември са черноморските..

публикувано на 10.09.24 в 08:55

Нови медали за „Черно море Бриз“

Нова купчина медали за състезателите по кану каяк на варненския клуб „Черно море Бриз“. Варненци се завърнаха от ДП-индивидуално от Пловдив със 7 медала. На едноместно кану на 500 и 1000 в Александър Григоров спечели сребърен медал, а Борис Босилков остана с бронзов. На 200 м Григоров е с бронзово отличие. На 5000 м Босилков се пребори за бронзов медал...

публикувано на 10.09.24 в 08:50

Юноши на Черно море се изправиха срещу национали

Проектонационалите на България U15 победиха с 2:1 връстниците си от Черна гора. Двубоят бе втората приятелска среща между двете селекции, като и двата мача се изиграха на терените на Национална футболна база „Бояна“. Точни за тима на България бяха Владимир Речев в 47-ата и Лука Вушорович в 59-ата минута. За гостите попадение отбеляза Красимир Янакиев в..

публикувано на 10.09.24 в 08:45

Варненски бриджьори с успех на престижен турнир

Във ваканционно селище "Приморско клуб" завършиха и последните турнири от програмата на 17-та международна бридж ваканция. Националните състезатели на България Владимир Михов и Николай Кермедчиев /София/ показаха отново високата си класа и станаха шампиони, както в главния двойков /42 двойки/, така и в отборния турнир/20 отбора/, където партньори им..

публикувано на 09.09.24 в 21:28

Плувецът Максим Манолов е №1 на Варна за юли - 2024

Максим Манолов от ПСК „Черно море“ стана спортист на Варна за месец юли. Максим е състезател по плуване с личен треньор Никола Петров. Той спечели сребро на 100 м бруст и бронз на 50 м бруст на Европейското първенство по плуване за юноши в Литва. КПС „Черно море“ е отбор на месеца. Състезателите по водна топка на клуба станаха шампиони на България..

публикувано на 09.09.24 в 12:20