Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тотнъм смути Лудогорец в Разгразд, 1-3

Автор:

Футболистите на Тотнъм си свършиха отлично работата в Разград. Британците се наложиха с 3-1 срещу тима на Лудгорец в мач от груповата фаза на Лига Европа. Кейн се разписа още в 13-та минута след красиво изпълнение с глава.

Последва втори гол на Моура в 33-та минута за 2-0. Централният нападател на шампионите ни Кешерю се разписа в 50-та минута и за малко върна надеждите на домакините, но нищо не се промени. Ло Селсо стана автор на третия гол във вратата на Пламен Илиев в 62-та минута.

Англичаните тотално надиграха нашия шампион по всички показатели на футболната игра.Тотнъм дори не разкри пълния си потенциал.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Силен турнир по конен спорт във Варна

На 6 май във Варна ще има голямо състезание по конен спорт. На базата във Виница ще се проведе първият квалификационен кръг от държавното първенство. Очакват се най-добрите ездачи и коне от Североизточна България да участват в тази надпревара. Ще се проведат няколко такива квалификационни турнира, като всеки носи точки и накрая ще бъде излъчен държавният..

публикувано на 26.04.24 в 16:52
Снимката е илюстративна

Спортните обекти във Варна - с празничен график

Спортните игрища на територията на Общинския спортно-развлекателен комплекс  „Младост“, спортния комплекс „Морска градина“ и плувния басейн „Делфини“ ще бъдат отворени от 8 до 20 часа за майските празници и почивните дни този месец, съобщиха от Общинското предприятие "Спорт".  Детските площадки и кътове, стопанисвани от ОП „Спорт“, на територията на..

публикувано на 26.04.24 в 11:00

"Черно море" запазва шансове за финалите

Волейболистите на „Черно море“ до 16 години все още са в играта и битката за продължаване напред в първенството. Варненци останаха на трето място след квалификационния турнир в Ябланица и ще участват на допълнителна квалификация. Тя ще се проведе от 18-19 май. Състезателите на треньорката Диана Дянова записаха две загуби и победа в надпреварата,..

публикувано на 26.04.24 в 08:00

Победа за Шиникова, загуби за Глушкова и Каратанчева

Националката на България за "Били Джийн Кинг Къп" Изабелла Шиникова се класира за втория кръг на сингъл на турнира в Хамамет (Тунис) с награден фонд 25 хиляди долара. Поставената под №2 в схемата българка победи Мария Гонсалес (Колумбия) със 7:5, 4:6, 6:3 в мач продължил 2 часа и 51 минути. Шиникова спечели и първия сет с 6:3 от двубоя си от..

публикувано на 26.04.24 в 07:59

Киуан е на финал

Рами Киуан осигури поредния финал за България на Европейското първенство в Белград. Фурорът на националите ни в сръбската столица продължава, след като носителят на квота за Игрите в Париж ще боксира за златото при 75-килограмовите. Това е първи финал в кариерата на Рами при мъжете. Българинът се справи с 4:1 съдийски гласа със здрави Ремо..

публикувано на 26.04.24 в 07:56

Юношите ни с втора победа

Юношеският национален отбор на България до 16 г. постигна втора поредна победа в Турнира за развитие на УЕФА, който се провежда в Молдова. След успеха си срещу домакините на старта на надпреварата селекцията на Тодор Симов надигра и Армения с 3:0. Точни за “лъвчетата” бяха Димитър Челебиев с удар от дистанция, Мартин Пейчев от дузпа и Александър..

публикувано на 26.04.24 в 07:49

Отпуснаха 200 хиляди лева на БК "Черно море - Тича"

Общинският съвет във Варна отпусна 200 хиляди лева на Баскетболния клуб "Черно море-Тича". Решението беше взето по време на редовното заседание с подкрепата на 28 общински съветници. Средствата ще бъдат вложени в подпомагане на всички възрастови гарнитури на отбора, включително и на клуба по баскетбол на колички "Черно море - Тича".  Над 200 са..

публикувано на 25.04.24 в 18:13