Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Радио Варна отличи победителите в конкурса за рисунка „Снежко затрупа всичко навън”

5
1 място, Габриела Георгиева

Радио Варна отличи победителите в конкурса за детска рисунка „Снежко затрупа всичко навън” за 2020 год.

Над 300 деца от страната и чужбина изпратиха свои рисунки за конкурса. Жури от варненски художници определи наградените. На първо място беше избрана творбата на Габриела Георгиева Георгиева, 7 год. Втора награда е определена за Деян Братоев, 9 год. Трето място бе отсъдено за Иванета Таранова, 8 год. 

Най-харесвана рисунка от онлайн гласуването бе за Калина Дженкова, 8 год.

Рисунката на Габриела Георгиева ще бъде отпечатана като коледна картичка на Радио Варна.

Всички рисунки може да видите в официалната страница на Радио Варна във фейсбук.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Две варненски детски школи с обща изложба

Заповядайте на изложба през стъкло - до сградата на Радио Варна свои творби показват децата от две варненски школи "Сръчни ръце" и "Палитра". Школите са с ръководители Маргарита Гигова и Йорданка Аргирова и работят към ЦПЛР - Общински детски комплекс - Варна. Рисуван текстил, декупаж, рисувана коприна, оригами и други усвоени техники показват малките..

публикувано на 26.10.20 в 09:40

Да се пренесеш в света на танца

Школа “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това..

обновено на 15.09.20 в 08:26

Потопете се в танцовото изкуство с фолклорно студио „Орсе“

Фолклорно студио „Орсе“ е създадено през 1992 г. – първоначално към Двореца на културата и спорта, а по-късно към Асоциацията за български музикално танцов фолклор. Наименованието на Студиото е свързано с фамилните корени на неговия създател – Мария Дражева, доктор по музикално и танцово изкуство - така наричали всеки хороигралец в родното..

обновено на 18.01.20 в 06:11