Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Classic Catering Company отбелязва 13 години с 13% намаление на кетъринг във Варна

| обновено на 27.03.21 в 17:30

Варненската кетъринг компания Classic Catering Company отбелязва своя 13-годишен рожден ден с 13% намаление на всички кетъринг предложения до края на април. Компанията стартира своята дейност през 2008 година с една цел - да направи специалните поводи на своите клиенти още по-приятни и споделени, предоставяйки неустоим кетъринг във Варна. Освен разнообразни хапки, богати плата и домашни десерти, компанията предлага съдействие в организирането на събития и предоставя кетъринг оборудване под наем. По този начин пести време и средства на своите клиенти!


Промо цените на всички кетъринг предложения ще са валидни до края на април!

За 13 години Classic Catering Company става част от хиляди семейни празници, а по пътя среща невероятни хора, клиенти, колеги и партньори! Всяка сватба, кръщене, рожден ден или друг специален повод остава щастлив спомен за екипа и вкусен спомен за клиентите на кетъринг компанията. 

Classic Catering Company е предпочитан избор и при организирането на корпоративни събития с кетъринг във Варна. Сред клиентите на компанията са: Dentaprime, Tesy, Caribi Bar, Силвър Стар – Мерцедес България, Варненски свободен университет, АЙКО, Кауфланд, TaxBack, Varna Rental и много други. 

Екипът споделя, че никое събитие не е твърде голямо или малко - на преден план е индивидуалният подход към клиента. Това прави възможно Classic Catering Company да се отличи със своя кулинарен почерк. За разнообразните кетъринг предложения се използват висококачествени продукти, а хапките се поднасят по оригинален и впечатляващ начин.



Осигуряването на свежи кетъринг предложения е приоритет. Затова екипът на Classic Catering Company използва специализиран транспорт.

През годините екипът на CCC не спира да се развива и да внедрява иновации в своята дейност. В сайта на компанията, всеки лесно и бързо може да направи свое кетъринг меню, използвайки онлайн калкулатор за поръчки.Компанията предоставя и предварително изготвени кетъринг оферти, подходящи за абитуриентски, сватби, кръщенета и дори детски рожден ден. Менютата са изработени благодарение на дългогодишния опит на компанията в подобен тип събития. По този начин клиентът пести време, което може да отдели за планирането на други аспекти от събитието. 


Специален повод не е необходим! Дори обядът в офиса може да се превърне в събитие с Classic Catering Company.

Компанията е винаги готова да се адаптира спрямо повода! Това гарантира, че креативните идеи никога не свършват, а от кухнята на Classic Catering Company излизат вкусни кулинарни предложения. Резултатът? Доволни клиенти. Хората казват, че 13 е фатално число, но екипът на компанията вярва, че то бележи началото на положителна промяна! Затова и вие запазете радостта от споделените мигове като отбележете своите най-специални моменти с вкусните кетъринг предложения на компанията. Разгледайте цялото кетъринг меню на Classic Catering Company на www.ccc.bg.

*приготвянето и транспортирането на кетъринг хапките се осъществява съобразно всички противоепидемични изисквания за безопасност


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Реакциите на бг политиците за Тръмп

Категорично осъждам опита за убийство на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. Насилието и омразата заплашват демократичния процес и са неприемливи. Пожелавам бързо възстановяване на президента Тръмп и на ранените. Изразявам съболезнования на народа на САЩ за невинната жертва. Това написа президентът..

публикувано на 14.07.24 в 10:53

Стелиян Стойчев: Ненужни горими материали из дворовете в големи количества

Изоставена къща изгоря в балчишкото село Дъбрава, а пожарът обхвана още 12 двора и стопански постройки. След четири часа борба на екипи от Балчик и Добрич с четири камиона и 10 души огнената стихия е потушена, спасени са 11 къщи, съобщи началникът на Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението Стелиян Стойчев. Сигнал за огъня,..

публикувано на 14.07.24 в 10:25

Пренасочват движението по магистралата Промахон - Солун

От съображение за сигурност гръцките власти пренасочват движението от Промахон до Солун. Днес температурите ще достигнат 43 градуса , предупреждават от Гражданска защита. Овладяно е огнището между Серес и Солун , съобщават пожарникарите. Движението по магистралата Промахон - Солун се пренасочва по обходен маршрут от съображение..

публикувано на 14.07.24 в 09:50

250 родолюбци по стъпките на Левски

Днес от Плевен потегля вторият лъч от Националния поход „По стъпките на Апостола“. За 30 поредна година над 250 участници ще преминат по различни маршрути на Стара планина в осем лъча, за да пристигнат в родния град на Васил Левски - Карлово на 18 юли и отбележат годишнината от неговото рождение. Общо 250 участници, 68 от които..

публикувано на 14.07.24 в 09:48

Оранжев код за жега в цялата страна в неделя

Оранжев код за опасно високи температури е обявен за цялата страна в неделя. Времето ще бъде слънчево и горещо, със слаб, в източните райони до умерен, вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са предимно 35 и 40 градуса, в София - около 37. По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа..

публикувано на 14.07.24 в 09:32
Пожар. Снимката е илюстративна.

Седем пожара в горски територии в 4 области на страната

Седем пожара горят в горски територии, съобщиха от Агенцията по горите. Пожарите са в областите Пловдив, Хасково, Кюстендил и Ямбол. Община Хисаря набира доброволци, които да се включат и днес в гасенето на пожара в района на селата Михилци и Иван Вазово. Областният управител на Пловдив Христина..

публикувано на 14.07.24 в 09:31

Атентаторът извършил покушението срещу Доналд Тръмп е идентифициран

Стрелецът срещу Тръмп е идентифициран като Томас Матю Крукс . 20-годишен въоръжен мъж е стрелецът, ранил Доналд Тръмп при опит за убийство на митинг в Пенсилвания в събота в един от най-ужасяващите актове на насилие в политическата история, пише "Дейли мейл". Бившият президент говореше на хиляди фенове, когато се хвана за ухото, а..

публикувано на 14.07.24 в 09:27