Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станислав Станков: С доста приличен резултат съм, но мога и повече

Автор:


Лекоатлетът на СК „Супер спорт“ Станислав Станков беше обявен за спортист №1 на Варна за месец февруари-2021. Откривам го в залата, където води тренировка с останалите състезатели  от клуба под ръководството на треньора си Руслан Грозданов. Директорът на дирекция „Спорт“ Кристиан Димитров връчи на Станислав приза за февруари в залата, а след това състезателят ни разказа за постиженията си в интервю за Радио Варна.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

България е европейски шампион по волейбол до 18 години

България е европейски шампион! Женският ни тим под 18 години триумфира по възможно най-категоричния начин във финала срещу Белгия – 3:0 (25:15, 25:18, 28:26). Българските момичета, водени от легендарната Антонина Зетова, направиха фантастичен турнир. В груповата фаза на остров Крит извоювахме шест успеха и едно поражение. А най-красивата победа беше на..

публикувано на 13.07.24 в 20:47

Представиха отбора на "Черно море" за новия сезон (ВИДЕО)

Тази вечер беше представен отбора на Черно море за новия футболен сезон. Това стана непосредствено преди контролата на варненци срещу тима на Добруджа. Това е е последната контрола на "моряците", като в първия мач на 19 юли са домакини на ЦСКА 194

публикувано на 13.07.24 в 20:27

Президентът на европейския хандбал е във Варна

Президентът на Европейската федерация по хандбал Майкъл Видерер (Австрия) пристигна във Варна днес, на европейските квалификации по плажен хандбал. Той се появи на игрищата точно по време на мача между женския национален отбор на България и Франция като беше в компанията на президента на Българската централа Росен Добрев.

публикувано на 13.07.24 в 18:15

Българките загубиха от Франция

Отборът на България по плажен хандбал - жени загуби от Франция в две части на европейските квалификации във Варна. Нашият тим е в топ 8 и със сигурност ще участва догодина на европейско първенство, но победите в оставащите двубои определят подреждането на квалификациите.

публикувано на 13.07.24 в 16:14

Лъвиците се изправят срещу Белгия на финала на Евроволей U18

Българските лъвици ще се изправят срещу отбора на Белгия днес, от 19:00 ч., в битка за титлата и и купата на Евроволей U18.  Водените от Антонина Зетова националки се наложиха в полуфинала над Италия с 3:2 гейма и имат възможност днес да се окичат със златото.  Припомняме, че друга формация, водена отново от Тони Зетова, но преди 6г., спечели..

публикувано на 13.07.24 в 15:33

И двата ни отбора с визи за Европейското по плажен хандбал

И мъжкият, и женският ни национални отбори се класираха за Европейското първенство по плажен хандбал през 2025 г. Кой ще е домакин ще се решава допълнително. Жените влязоха топ 8 на Европейските квалификации във Варна. Българките победиха трудно Турция след дузпи и завършиха на трето място в група А. След убедителна първа част, нашите дадоха втората..

публикувано на 13.07.24 в 14:59

Практически занимания по ветроходство преминаха децата в Каварна

Българската федерация по ветроходство организира подготвителен лагер и обучение на младежи по морско дело и ветроходство за клубовете от Шабла, Каварна и Балчик в дните от 8-12 юли 2024 г. От Каварна участие взеха 12 деца от 6 и 7 кл. на ОУ „ Й.Йовков“, които участваха в обучението с интерес, действия и усвояване на поставените задачи. Децата се научиха..

публикувано на 13.07.24 в 11:56