Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четири финала за България на Световната купа във Варна

Автор:

Четири финала за България на Световната купа по спортна гимнастика във Варна. Знаете от вчера,, Димитър Димитров се класира на финала на земя. Същият днес извоюва правото си да играе на финала на прескок. Другият финалист е Йордан Александров, който се представи отлично на успоредка и стигна до финалите и на висилка.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВИДЕО: Валентина Георгиева: Вече приемам нещата които правя, като игра

Най-добрата ни състезателка по спортната гимнастика в момента е Валентина Георгиева. Тя е във Варна и днес започва участието си в квалификациите за Световната купа. Валя преди броени дни се завърна от Римини /Италия/ със сребро на прескок от Европейско първенство. След 32 години страната ни отново има медал от еврошампионат. Валентинва..

обновено на 23.05.24 в 12:02

Аталанта пише нова история

Италианскят футболен тим Аталанта пише нова история. Те спечелиха турнира Лига Европа. Италианският тим заслужено триумфира с трофея, след като спечели с 3:0 срещу германския шампион Байер (Леверкузен) на финала в Дъблин. В герой на мача се превърна Адемола Луукман, който вкара и трите гола, (12', 26', 75'). Това е исторически първи трофей за Аталанта..

публикувано на 23.05.24 в 11:50

Футболисти на Спартак /Варна/ със страхотен жест

Играчи от мъжкия тим на ФК Спартак Варна посетиха в болницата младия.  Матей Костадинов, който пострада в последния мач на малките соколи в  Разград. Капитанът Виктор Митев, Ивей Ромееш, Румен Руменов, и Ангел  Грънчов оказаха подкрепа вдъхнаха кураж на Матей след контузията от мача  срещу Лудогорец в събота. Ръководството на Спартак изкава..

публикувано на 23.05.24 в 11:18

Балтанов напуска Ботев /Пд/

В предстоящия мач с Арда един от капитаните на отбора ще изиграе последния си мач с първия отбор на Ботев (Пловдив).  От следващия сезон Балтанов ще е играещ помощник треньор в дублиращия тим на Ботев. Мачът е на 27 май.  В същото време излезе информация, че крилото на Ботев (Пловдив) Мохамед Брахими няма да получи нов договор и напуска тима..

публикувано на 23.05.24 в 11:16

"Черноморец" поведе в серията за бронза

Черноморец победи с 92:81 (24:20, 26:16, 25:21, 17:24) Спартак Плевен в първия мач от серията за бронза в НБЛ.  Мач №2 е на 24 май (петък) от 19:00 часа в зала “Балканстрой” в Плевен.  Играе се до два успеха от три срещи.

публикувано на 23.05.24 в 11:15

Двамата ни борци останаха пети

И двамата ни борци завършиха пети на европейското първенство до 23 г. в Баку. Петър Горняшки отстъпи в малкия финал на азера Руслан Нурулаев, №1 в Европа до 20 г. и трети в света до 23 г., с 4:7 в категория до 72 кг на класическия стил. Димитър Георгиев пък бе спрян от Диего Чикветадзе (Грузия), европейския шампион от миналата година и трети в..

публикувано на 23.05.24 в 11:14

ВИДЕО: Йордан Йовчев: Много искам да има зрители в залата

Легендата в спортната ни гимнастика Йордан Йовчев много иска в залата на ДКС да има достатъчно зрители, които да подкрепят Българските национали по време на Световната купа. Йовчев е председател на организационния комитет и се надява на медали за българите от този голям форум.

публикувано на 22.05.24 в 18:45