Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започна подновяване на годишните абонаменти за "Синя зона - широк център"

Изтича срокът на абонамента за "Сина зона- Широк" център във Варна. От общинското предприятие „Общински паркинги и синя зона“ напомнят, че е необходимо подновяване на годишните абонаменти, сключени след 1 юли 2020 г. за „Синя зона - широк център“.

Това се отнася за живеещите в района или юридическите лица, които попадат в следния обхват:

Подзона 8 - бул. "Сливница", бул. "Осми Приморски полк", бул. "Цар Освободител" и ул. "Пирин";

Подзона 9 - бул. "Цар Освободител", бул. "Осми Приморски полк", ул. "Царевец", ул. "Ген. Колев", бул. "Чаталджа", ул. "Братя Бъкстон" и ул. "Битоля";

Подзона 10 - бул. "Осми Приморски полк", ул. "Капитан Рончевски", ул. "Васил Друмев", бул. "Княз Борис I" и бул. "Цар Освободител".

Заявления могат да бъдат подавани и в „Център за административно обслужване“ на ОП „Общински паркинги и синя зона“, находящ се на ул. “Александър Рачински“ №29. С оглед на извънредната епидемична обстановка в страната и спазване на нужната социална дистанция, гражданите се призовават да подават заявленията си онлайн тук: https://www.varnaparking.bg/.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

12 души задържа полицията в Стожер

Над 50 растения канабис са установили от полицията в Добрич в частен имот в село Стожер, община Добричка. Информация на кореспондента ни Мая Райнова: Наркотиците са открити по време на изпълнение на Специализирана полицейска операция по линия на битовата престъпност и разпространението на наркотични вещества през почивните дни в цялата..

публикувано на 07.10.24 в 14:28
Петко Камбуров

22-ма души са загинали при 2152 пътно-транспортни произшествия във Варна

22-ма души са загинали при 2152 пътно-транспортни произшествия във Варна и областта, 790 са ранените, основните причини за произшествията са превишената скорост и отнемането на предимство-това съобщи главен инспектор Петко Камбуров-началник на сектор „Пътна полиция в морската столица.   Регистрираните произшествия от водачи, употребили алкохол..

публикувано на 07.10.24 в 14:10

Почина още една жена след катастрофата на АМ „Тракия“ край Ямбол

Втората пътничка в автомобила, катастрофирал в неделя на автомагистрала..

публикувано на 07.10.24 в 13:55

338 души са загинали при катастрофи от началото на годината

От началото на годината до 30 септември са настъпили 5408 пътнотранспортни произшествия, като при тях 338 са загинали, а ранените са 6818 души. Това заяви на брифинг началникът на Отдел „Пътна полиция“ комисар Димитър Мичев относно пътнотранспортния травматизъм и превантивни инициативи през..

публикувано на 07.10.24 в 13:42
Калин Калинов

ВВМУ с нов началник

Тържествен акт по сдаване и приемане на длъжността "началник на ВВМУ" ще се проведе утре във висшето училище. Церемонията започва в 11 часа. Флотилен адмирал проф. Калин Калинов е офицерът който ще смени на поста дългогодишния началник на морско училище флотилен адмирал проф. Боян Медникаров. Той е начело на флотската алма-матер от 2016..

публикувано на 07.10.24 в 12:38

Правителството одобри допълнителни 200 млн. лева по бюджета на Държавен фонд „Земеделие“

Правителственото постановление за допълнителните средства беше прието неприсъствено в последния ден на изминалата работна седмица. Средствата се отпускат за изплащане на част от втория транш на обща стойност 325 млн. лв. по схеми за държавни помощи. Съответните схеми са: „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани за преодоляване на..

публикувано на 07.10.24 в 12:35
ДКС, Варна

Кастрация на бездомни котки започва от днес във Варна

Кампания за кастриране на бездомни котки във Варна започва от днес Сдружение с нестопанска цел „Десет живота“. Кампанията е втора за организацията, която се осъществява с дарения през платформата Подкрепи.бг. Близо 90 котки предимно женски, са кастрирани тази година, а до края на октомври   ще се кастрират други 59 животни. 10 000 лева са..

публикувано на 07.10.24 в 08:56