Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Златен медал за ДФК "Делфините" в Приморско

Варненският футболен клуб „Делфините“ с главен треньор Миша Милошевич, спечели златните медали на турнира „Приморско лято 2021“ при набор 2012г. Това съобщи за Радио Варна управителят на клуба Илко Станчев. Малките футболисти се представиха достойно, заяви Станчев и добави, че в турнира не са допуснали поражение. 

Варненци записаха пет победи в шестте си мача. На 1/2-финалите победиха ЦСКА с 2:1, а в спора за трофея надиграха с класическото 3:0 отборът на Берое. Преди това се наложиха убедително над Академия Велд (Пловдив) с 6:0, биха втория отбор на ЦСКА със същия резултат, Тракия (Пловдив) с 8:1 и завършиха наравно с Черно море 3:3.

Освен купата и медалите за първото място ДФК „Делфините“ взеха и два индивидуални приза. За най-добър вратар бе определен Георги Димитров, а за най-полезен играч - Джандоан Чакър.



Резултати от всички изиграни мачове :

ДФК ДЕЛФИНИТЕ – ПФК БЕРОЕ Ст.загора 3-1
ДФК ДЕЛФИНИТЕ – АКАДЕМИЯ ВЕЛД Пловдив 6-0
ДФК ДЕЛФИНИТЕ- ПФК ЦСКА -2 6-0
ДФК ДЕЛФИНИТЕ – ПФК ЧЕРНО МОРЕ 3-3
ДФК ДЕЛФИНИТЕ – ФК ТРАКИЯ Пловдив 8-1
1/2-ФИНАЛ: ДФК ДЕЛФИНИТЕ -ПФК ЦСКА -1 2-1
ФИНАЛ: ДФК ДЕЛФИНИТЕ – ПФК БЕРОЕ Ст.Загора 3-0

Съставът на ДФК „Делфините“: Георги Димитров, Виктор Георгиев, Александър Илиев, Даниел Друмев, Теодор Щилиянов, Джандоан Чакър, Веселин Мирчев, Алекси Герджиков, Антонио Бакърджиев, Крисиян Илиев, Димитър Колев и Борис Великов.

Треньор: Мирослав Милошевич




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Юношеските ни национали отстъпиха срещу Турция в тестов мач

Завърши тестовата среща по плажен хандбал между отборите на България и Турция, юноши. Двата тима си размениха по една част,а при дузпите турците спечелиха със 7-4. Утре Европейското първенство стартира в 10.00 ч.

публикувано на 03.07.24 в 18:07

Българките се забавляваха в тестовия мач ( ВИДЕО)

Тестов мач направиха отборите на България и Турция-девойки, преди старта утре на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. Българките спечелиха мача, но идеята беше да се пробват всички системи в игрова ситуация.

публикувано на 03.07.24 в 18:04

Юношите правят мощна агитка (ВИДЕО)

Юношеските национали по плажен хандбал не останаха равнодушни по време на мача на българките с Турция, които изиграха тестови мач. Нашите момчета през цялото, време подкрепяха момичетата и им даваха кураж.

публикувано на 03.07.24 в 18:00

България стартира с победа на Европейското във Варна

С победа започна българското участие на Европейското по плажен хандбал за юноши и девойки във Варна. Макар и в тестов мач, девойките на България записаха победа срещу Турция с 2-0. След редовното време двата тима репетираха дузпи. 8-4 за България при дузпите.

публикувано на 03.07.24 в 17:56

Представяме ви националките на България-девойки по ппажен хандбал ( ВИДЕО)

Във Варна утре започва Европейското първенство по плажен хандбал за юноши и девойки. Надпреварата е на Южния плаж. Нашите национални отбори са в отлична спортна форма и дават заявка за медали тази година, макар че това ще е доста трудна задача. Днес ви срещаме с отбора на България-девойки, който откриваме на плажа и разговаряме с момичетата..

публикувано на 03.07.24 в 11:50

Благотворителен турнир по футбол във Варна

Във Варна в рамките на три дни се провежда благотворителен футболен турнир с участието на три възрастови групи деца. Те и техните родители са съпричастни с помощта която трябва да се даде на една млада дама Антония. Тя се нуждае от трансплантация на костен мозък. Днес на търг бяха продадени топка с автограф от Димитър Бербатов, две футболни..

публикувано на 03.07.24 в 08:06

България с медал в Нови Сад

Алан Джабиев донесе първи медал за България от европейското за юноши в Нови сад - бронз.В решителната схватка за отличието състезателят на ЦСКА се наложи над украинеца Дмитро Стрижекозин с 3:1, като поведе с 3:0 още след първата част.  Съперникът му е бронзов медалист от европейско първенство за кадети и пети в света за същата възраст от 2022-а.А..

публикувано на 03.07.24 в 08:03