Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Превъзходен Верстапен

Автор:

Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен дава сериозна заявка за първа световна титла във Ф1. Той спечели втора поредна победа на австрийска земя и увеличи преднината си в класирането при пилотите пред втория Люис Хамилтън на 32 точки. От старта до финала Макс не даде шанс на никой.

Люис Хамилтън от Мерцедес остана едва четвърти. На второ място се класира Ландо Норис Третото място спечели Валтери Ботас.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Красимир Димитров: Гордеем се с нашите спортисти

Варненското основно училище „Васил Друмев“ може да се определи, като училище в което обичат и развиват спорта. Една част от учителите са бивши състезатели и спортни специалисти, а голяма част от учениците се занимават активно с определен вид спорт. Директорът Красимир Димитров е изключително щастлив от този факт и това е причината за срещата ни с..

публикувано на 25.07.24 в 11:50

Предстои Европейско по бокс за ученици

Националният ни отбор за ученици продължава усилено подготовката си за Европейското първенство. Шампионатът на Стария континент в тази възраст ще се проведе от 1 до 11 август в Баня Лука (Босна и Херцеговина). Под наставленията на Михаил Таков родни таланти цяла България имаха възможност да проведат няколко спаринг сесии с връстниците си от..

публикувано на 25.07.24 в 08:07

Сребърни медали за варненските тенисистки

Състезателките по тенис на маса на СКТМ ”Комфорт” Мария Йовкова и Мирослава Андронова станаха вицеевропейски шампиони на Европейското студентско първенство в Дебрецен(Унгария), със своите съотборнички Калина Христова и Кръстина Иванова. В групата спечелиха първо място след победи над Чехия 3:0, Литва 3:0 и Хърватия 3:2..Четвъртфинал срещу Турция 3:0...

публикувано на 25.07.24 в 08:05

Групата на Черно море за мача с Беер Шева

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за предстоящия мач от II предварителен кръг на Лигата на Конференциите между Апоел Беер Шева и Черно море, който ще се играе на 25 юли от 20,00 ч. на стадион „Градски“ в Ловеч. От избраниците на наставника на „моряците“ отпадна Уеслен Жуниор, който е с контузия. В групата попадна Брено..

публикувано на 25.07.24 в 08:04

Клечков поема Берое

Баскетболът в Ст.Загора отваря нова страница в исторлята си.След разговори и постигната договорка с досегашното ръководство на мъжкия отбор на "Берое", считано от днес: - мениджмънтът, администрирането и съпътстващите процеси, нужни за функционирането на мъжкия БК "Берое" и всички формации от школата - мъжко направление, се поемат от екипа на..

публикувано на 25.07.24 в 08:03

"Лудогорец" се справи и с Динамо (Минск)

Лудогорец победи Динамо (Минск) с 2:0 в първи мач от втория предварителен кръг на ШЛ. Бърнард Текпетей откри резултата в 9-ата минута, а в 45-ата Тодор Неделев удвои от дузпа. Капитанът Антон Недялков се завърна след травма и се появи на левия бек за сметка на Сон.

публикувано на 24.07.24 в 22:58

Илиан Илиев: Най-важното е, че се върнахме в Европа

Илиан Илиев, треньор на Черно море, преди мача срещу Апоел (Беер Шева).  „Най-важното е, че след толкова години се връщаме в Европа.  Срещаме един много добър отбор, който е традиционен участник в европейските турнири. В силното първенство на Израел станаха трети. Но и ние направихме добър шампионат, напуснаха ни някои основни хора, но мисля, че..

публикувано на 24.07.24 в 22:14