Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хъдълстоун напуска Токио

Автор:

Българинът Дейвид Хъдълстоун отпадна още в квалификациите на турнира по спортна гимнастика на Игрите в Токио.

Това беше негов дебят на Олимпиада. Той игра игра на всичките шест уреда.

Контузията в глезена не му позволи да бъде напълно ефективен на уредите, като допусна и доста грешки. Единствено на прескок показа добър резултат.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Красимир Димитров: Гордеем се с нашите спортисти

Варненското основно училище „Васил Друмев“ може да се определи, като училище в което обичат и развиват спорта. Една част от учителите са бивши състезатели и спортни специалисти, а голяма част от учениците се занимават активно с определен вид спорт. Директорът Красимир Димитров е изключително щастлив от този факт и това е причината за срещата ни с..

публикувано на 25.07.24 в 11:50

Предстои Европейско по бокс за ученици

Националният ни отбор за ученици продължава усилено подготовката си за Европейското първенство. Шампионатът на Стария континент в тази възраст ще се проведе от 1 до 11 август в Баня Лука (Босна и Херцеговина). Под наставленията на Михаил Таков родни таланти цяла България имаха възможност да проведат няколко спаринг сесии с връстниците си от..

публикувано на 25.07.24 в 08:07

Сребърни медали за варненските тенисистки

Състезателките по тенис на маса на СКТМ ”Комфорт” Мария Йовкова и Мирослава Андронова станаха вицеевропейски шампиони на Европейското студентско първенство в Дебрецен(Унгария), със своите съотборнички Калина Христова и Кръстина Иванова. В групата спечелиха първо място след победи над Чехия 3:0, Литва 3:0 и Хърватия 3:2..Четвъртфинал срещу Турция 3:0...

публикувано на 25.07.24 в 08:05

Групата на Черно море за мача с Беер Шева

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за предстоящия мач от II предварителен кръг на Лигата на Конференциите между Апоел Беер Шева и Черно море, който ще се играе на 25 юли от 20,00 ч. на стадион „Градски“ в Ловеч. От избраниците на наставника на „моряците“ отпадна Уеслен Жуниор, който е с контузия. В групата попадна Брено..

публикувано на 25.07.24 в 08:04

Клечков поема Берое

Баскетболът в Ст.Загора отваря нова страница в исторлята си.След разговори и постигната договорка с досегашното ръководство на мъжкия отбор на "Берое", считано от днес: - мениджмънтът, администрирането и съпътстващите процеси, нужни за функционирането на мъжкия БК "Берое" и всички формации от школата - мъжко направление, се поемат от екипа на..

публикувано на 25.07.24 в 08:03

"Лудогорец" се справи и с Динамо (Минск)

Лудогорец победи Динамо (Минск) с 2:0 в първи мач от втория предварителен кръг на ШЛ. Бърнард Текпетей откри резултата в 9-ата минута, а в 45-ата Тодор Неделев удвои от дузпа. Капитанът Антон Недялков се завърна след травма и се появи на левия бек за сметка на Сон.

публикувано на 24.07.24 в 22:58

Илиан Илиев: Най-важното е, че се върнахме в Европа

Илиан Илиев, треньор на Черно море, преди мача срещу Апоел (Беер Шева).  „Най-важното е, че след толкова години се връщаме в Европа.  Срещаме един много добър отбор, който е традиционен участник в европейските турнири. В силното първенство на Израел станаха трети. Но и ние направихме добър шампионат, напуснаха ни някои основни хора, но мисля, че..

публикувано на 24.07.24 в 22:14