Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Такова състезаниe няма !

Автор:

След прекъсване за повече от три часа заради дъжд надпреварата от Ф1 на пистата  „Спа“ предизвика доста напрежение сред пилоти и организатори.

Макс Верстапен от Ред Бул спечели най-късото състезание в историята на Формула 1, без дори да се състезава. Участниците бяха подредени в колона зад колата на сигурността.  Колоната нямаше право да изпреварва и така след започването на четвъртата обиколка от ФИА решиха да прекратят състезанието.

Втори на почетната стълбичка остана пилотът на Уилямс Джордж Ръсел. Трети остана Мерцедес Люис Хамилтън




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Представиха новия изпълнителен директор на ПФК Спартак-Варна

Футболен клуб „Спартак“-Варна има нов изпълнителен директор. Той се казва Давид Дараджански и беше представен на официална пресконференция от клубния бос Павлин Николов. Давид от доста време работи в клуба, но сега официално влиза в новата си роля.  Какво каза за него клубния президент и какви са идеите на Дараджански за бъдещата му..

публикувано на 09.07.24 в 11:50

71-ва колоездачна обиколка на България

Колоездачната обиколка на България стартира на 24 август в София и ще завърши на 29 август в Габрово. Това е 71-то издание на състезанието. Първо е прологът в София около храм-паметника "Св. Александър Невски" на 24 август.Първият етап е от София до Троян през Беклемето. На 26 август е вторият етап от Троян до Казанлък,, следва Казанлък –..

публикувано на 09.07.24 в 08:55

"Комодор"-Варна влиза в битката за трофея

Селекцията на Николай Николов - Майката при 17-годишните влиза в битка за шампионския трофей във ватерпола. Дуелите за златото са идната събота и неделя, като варненци ще научат тепърва съперника си.  Те взеха виза за финалите, след като извоюваха две победи над "Славия" на 1/2-финалите.

публикувано на 09.07.24 в 07:54

"Левски" подписа с нигериец

„ПФК Левски“ подписа договор с полузащитника Клемент Икенна. Контрактът с нигерийския футболист е до лятото на 2027 година. Клемент Икенна е роден на 16 март 2003 година в Порт Харкурт (Нигерия). Кариерата му в Европа започва в академията на хърватския „НК Загорец“, а през лятото на 2022 г. преминава в друг местен клуб – „Дубрава“, с чийто екип..

публикувано на 09.07.24 в 07:53

"Черно море" завърши подготовката в Тетевен

Отборът на Черно море завърши основната част от лятната си подготовка. „Моряците“ се завърнаха във Варна след близо две седмици лагер в Тетевен, където изиграха две контроли. Варненци отстъпиха с 2:5 на Ботев Пловдив и направиха 0:0 с Левски. И двете проверки се играха в Правец. Отборът ще поднови занимания в понеделник, а в сряда момчетата на..

публикувано на 09.07.24 в 07:52

Максим Манолов взе сребро

Състезателят на ПСК „Черно море” Максим Манолов спечели сребърен медал в дисциплината 100 м бруст на европейското за юноши и девойки в Литва. Личен треньор на вицешампиона е Никола Петров. Успехът е много добър. Това означава, че има варненски плувец сред елита в тази възраст.

публикувано на 09.07.24 в 07:51
Балчик

Месец на ветроходството в Балчик

Българската федерация по ветроходство и морските клубове от Добричка област провеждат подготвителен ветроходен лагер за подрастващи. Над 60 деца се включват в първите уроци по ветроходство, ръководени от висококвалифицирани треньори. Националният отбор по ветроходство в клас "Оптимист" е в Балчик и от днес до 12 юли провежда своите тренировки в..

публикувано на 08.07.24 в 17:27