Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Огромен клон падна на оживен булевард във Варна (СНИМКИ)

Голям клон се сгромоляса върху пътното платно на бул. "Чаталджа" във Варна. За щастие няма пострадали хора, видя репортер на Радио Варна. Инцидентът се случва в момент, в който няма автомобили на улицата, а по тротоара пешеходци. Общински екип вече е освободил платното, предстои цялото дърво да бъде премахнато, съобщиха от район "Приморски".


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Пожарът на сметището в Цалапица е потушен

Напълно потушен е пожарът на депото за отпадъци в Цалапица. На място остава дежурен екип огнеборци, водоразпръсквачи и друга техника на Общинското предприятие “Чистота” – съобщи кметът на Пловдив Костадин Димитров. Както бе съобщено, РЗИ отмени мерките с препоръки за носене на маски и ограничаване..

публикувано на 03.08.24 в 16:48

Йорданският престолонаследник стана баща за първи път

Принцеса Раджва, съпруга на престолонаследника на Йордания Хюсеин, роди момиченце – първородно дете на двойката и първо внуче на крал Абдула Втори, предаде Асошиейтед прес, като цитира съобщение на кралския двор. В краткото изявление се казва, че бебето, което се е родило тази сутрин, носи името Иман. Във видеоклип, публикуван на официалната..

публикувано на 03.08.24 в 16:14

Instagram е блокиран в Турция за втори пореден ден

Достъпът на потребителите на Instagram в Турция до социалната мрежа остава блокиран за втори пореден ден. Анкара обяви на 2 август, че платформата, собственост на Meta, е била замразена, без да посочва причина. Министърът на транспорта и инфраструктурата..

публикувано на 03.08.24 в 15:46
Варна

Максимална температура в неделя във Варна 33°

През денонощието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност с краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици. Главно през деня, ще има условия и за градушки. Ще духа умерен вятър от запад и северозапад, който следобед ще се преориентира от североизток. Минимални температури между 19° и 24°, а максимални от 28° до 33°. За Варна минимална..

публикувано на 03.08.24 в 15:27

Затвориха за кратко пътя Варна-Бургас

Жители на село Попович, община Бяла, затвориха за кратко пътя Варна-Бургас в района на Бяла, като преминаха многократно през пешеходната пътека и скандираха,че искат спешно да се завърши пътят до селото им. Проектът на общината за ремонт на пътя е прекратен през миналата година и остава близо километър, който е целият в дупки. Хората..

публикувано на 03.08.24 в 14:02

ГЕРБ-СДС няма да подкрепи третия мандат

Партията на Бойко Борисов няма да подкрепи третия мандат, стана ясно след близо 3-часовата среща на ИТН и ГЕРБ-СДС, предаде БГНЕС. По-рано ИТН представи пред ГЕРБ-СДС приоритетите си в правосъдието, енергетиката и външната политика. Очаквайте подробности.

публикувано на 03.08.24 в 13:58

Тежка катастрофа на Пoдбалканския път София- Бургас, има загинал

Един човек загина при тежка катастрофа на Пoдбалканския път София- Бургас в района на гр. Николаево.  Инцидентът стана днес по обяд.  Вероятната причина е навлизане в насрещното движение на лек автомобил, който се врязва в предницата на ТИР с румънска регистрация, предаде БГНЕС. При удара водачът на..

публикувано на 03.08.24 в 13:16