Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Русев и Марин Калчев: Във Варна има и фенове и участници за Гимкхана

Автор:


Георги Русев и Марин Калчев са главни организатори на автомобилното състезание Гимкхана-Варна. Те са представители на клуб „Флат аут“. Казват, че сравнително лесно са организирали това състезание в морската столица. Споделят и други интересни неща.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Владислав Йоргов: Изгубихме хладнокръвие в края на мача (ВИДЕО)

Владислав Йоргов е един от основните състезатели на националния тим по плажен хандбал. Той беше в отбора по време на загубата от Чехия. Смята, че сме играли добре и сме имали шансове да спечелим този мач, но не се е получило. Още по темата вижте в интервюто.

публикувано на 12.07.24 в 21:00

Стиляна Павлова: В нашия град хандбалът е на огромна почит (ВИДЕО)

Стиляна Павлова е национална състезателка по плажен хандбал и участва на европейските квалификации във Варна. Тя е представител на тима от Сливница, където този спорт е на голямо уважение. След победата срещу Швейцария, Стиляна даде интервю.

публикувано на 12.07.24 в 20:01

Нашите национали не успяха срещу Чехия

Националите по плажен хандбал- мъже претърпяха загуба от отбора на Чехия след изпълнение на дузпи. Много тежък мач за българите. Трима от нашите състезатели получиха и червени картони . Така все още не сме си гарантирали продължаване на пред в квалификациите.

публикувано на 12.07.24 в 18:58

Българките се справиха с Швейцария

Женският ни национален отбор по плажен хандбал победи състава на Швейцария с 2-0. Това означава първа победа за българките в днешния ден. Преди това нашите момичета отстъпиха срещу състава на Украйна.

публикувано на 12.07.24 в 18:56
Старши треньорът на

Изборът на националния селекционер по футбол е силно ограничен

Футболист, който играе в Бундеслигата, скоро ще стане опция за националния отбор. Това съобщи пред Радио Варна селекционерът на „лъвовете“ Илиан Илиев. Майката на играча е българка и се чака да му бъде издаден паспорт. Илиев коментира и липсата на българи в титулярните състави на водещите отбори. „Не мога да осъждам и обсъждам клубната..

публикувано на 12.07.24 в 14:20

Женският ни тим загуби от Украйна

Националките по плажен хандбал загубиха от състава на Украйна днес в първия си мач на европейските квалификации във Варна. Сами се бихме в този мач, след многото допуснати пропуски. Вчера българките победиха Хърватия и загубиха от Полша, а днес от 16.00 играят срещу Швейцария.

публикувано на 12.07.24 в 12:53

Втора победа за мъжкия ни отбор ( ВИДЕО)

Втора победа за българския национален отбор мъже на европейските квалификации по плажа е хандбал във Варна. В днешния първи мач България победи Малта с 2-0. Вчера загубихме от Франция и победихме Норвегия. Това означава, че при още една победа българите ще си осигурят участие на шампионата.

публикувано на 12.07.24 в 12:50