Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Загуба за Андреев и Лазаров

Автор:

Адриан Андреев и Александър Лазаров отпаднаха в първия кръг на двойки на турнира по тенис в София. Те участват с „уайлд кард“. Българите  загубиха от Матве Миделкооп (Нидерландия) и Роман Йебави (Чехия) с 2:6, 4:6.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Лудогорец знае съперниците си в Лига Европа

Лудогорец вече знае съперниците си за основната фаза от Лига Европа. Ето реда на мачовете на българите. Лудогорец - Славия (Прага) Лацио - Лудогорец Лудогорец - АЗ Алкмаар Лион - Лудогорец Лудогорец - Мидтиланд Виктория (Пилзен) - Лудогорец Лудогорец - Атлетик Билбао Андерлехт - Лудогор

публикувано на 30.08.24 в 14:51

Екзотично предложение към баскетболния клуб на Варна

Варненският баскетболен клуб "Черно море Тича" се побратими с островната държава Сао Томе и Принсипи, която е на 2 км северно от екватора. Спортните ръководители на острова са поискали треньор от варненския клуб, който да популяризира спорта, а от варненския тим са готови да съдействат. Васил Червенков е почетен консул на България в островната..

публикувано на 30.08.24 в 10:30

"Черно море Тича" ще участва на турнир

Баскетболистите на "Черно море Тича" уредиха първите си контроли, които са част от подготовката за новия сезон. Първата проверка на варненци ще бъде в Шумен срещу местния тим на 14 септември. След това "моряците" ще участват на турнир в Ботевград, домакин на който е тимът на "Балкан". Турнирът е на 20 и 21 септември.

публикувано на 30.08.24 в 09:30

Националите ни днес заминават на Европейското в Бургас

Вчера националният ни отбор по водна топка до 19 години трябваше да изиграе последната си контрола срещу отбора на Турция на спортен комплекс "Аква лайф" в Кранево. Турците обаче не се явиха за мача. В последните няколко дни двата отбора изиграха десетина контролни срещи, като част от подготовката за Европейското първенство, което стартира на 1.09 в..

публикувано на 30.08.24 в 08:10

Отново етапна победа за българин

След толкова много години отново наш състезател спечели етап от колоездачната обиколка на България. Последния пети етап с дължина от 123 километра стана българинът Мартин Папанов от отбора на Цар Симеон. Така след 2017 г отново има български състезател с етапна победа.

публикувано на 30.08.24 в 08:09

Буфон и Роналдо с престижни награди

По време на тегленето на жребия за ШЛ, Александър Чеферин, президент на УЕФА, връчи президентската награда на УЕФА за цялостен принос на Джанлуиджи Буфон. Наградата се дава за цялостен принос в световния футбол. Кристиано Роналдо получи наградата на президента на УЕФА за най-много голове в историята на турнира.

публикувано на 30.08.24 в 08:08

Лудогорец е в групите на Лига Европа

Лудогорец се класира за основната фаза на турнира Лига Европа. Те победиха с 2:1 в реванша от плейофите молдовския шампион Петрокуб и след победа с 4:0 в първия мач с общ резултат 6:1 продължават напред. Отборът на домакините остана с човек по-малко в началото на втората част. ПЕТРОКУБ 1:2 ЛУДОГОРЕЦ 1:0 Амброс (28) 1:1 Делев (75) 1:2 Рик..

публикувано на 30.08.24 в 08:02